More

  Ryktebørsen 19. juli: Kamp om Conor

  Etter søndagens hviledag, har det både mandag og tirsdag tikket inn en god bunke bekreftede overganger i England. Før presentasjon av ryktebørsen 19. juli minner vi om NOE av det som skjedde i går.

  Jonny Evans var det den mest overraskende, da den 35-årige midtstopperen ble gitt kontrakt i sin tidligere klubb Manchester United. Evans fullførte kontrakten i Leicester, men hvor lenge veteranen blir værende i United gjenstår å se. United-fansen fikk i det hele tatt en flott tirsdagskveld, da en av klubbens yndlinger i tillegg signerte ny langtidskontrakt.

  Leicester er nevnt, og Foxes-fansen fikk oppleve mer enn å se Evans forsvinne til United. Championship-klubben betalte samtidig store penger for ny keeper (noe de virkelig trengte), og naturligvis var det en danske som ble hente

  Hva kan vi forvente i dag? Jo, trolig enda mer om Manchester United. Andre Onana skal bare gjennomføre legesjekk og noen små formaliteter før han kan presenteres som klubbens nye keeper. Samtidig jobber klubben fortsatt med å få napp på Atalanta-angriper Rasmus Højlund.

  Ryktebørsen 19. Juli: Kamp Om Conor Mo Salah Og Luis Diaz 1 Scaled Ryktebørsen 19. Juli
  Ryktebørsen 19. Juli: Luis Diaz Ryktes Ut, Og Da Venter Vi Bare På Salah

  Liverpool står i fare for å miste både Jordan Henderson og Fabinho til Saudi-klubber og PIF-elendighet. De to veteranene søker en siste kraftig lønnsutbetaling før de legger skoene på hylla, men da det tirsdag tikket inn rykter om at også Luis Diaz forsøkes rekruttert til ørkenfotball, så begynner det å bli virkelig håpløst. Diaz er i sin beste alder og av Premier League mest spennende spillere, og skal naturligvis ikke bytte bort ambisjoner og fotball mot sportsvasking.

  Chelsea har solgt unna et tosifret antall spillere siden forrige sesongs pinlige 12.plass, og foretar nå nok en justering av spillerstallen. Det skal handles nytt, men det virker å være et stykke frem før Brighton godtar budene som tikker inn på Moises Caicedo. 70 millioner pund var i alle fall ikke nok.

  Ryktebørsen: Conor Gallagher
  Ryktebørsen 19. Juli: Conor Gallagher Ryktes Fortsatt Bort Fra Chelsea. Denne Gang På Permanent Basis.

  Samtidig virker ikke Chelsea helt ferdige med å selge. Conor Gallagher er ønsket av flere klubber, og hovedstadsduoen Tottenham og West Ham virker nå begge å kjempe om midtbanespillerens underskrift. Chelsea antas å kreve et sted mellom 30 og 40 millioner pund for den engelske landslagsspilleren.

  Ryktebørsen 19. Juli, Mohammed Kudus
  Ryktebørsen 19. Juli: Mohammed Kudus Kan Bli En Gunner

  Arsenal har allerede styrket førsteelleveren, men Mikel Arteta er fortsatt ikke helt fornøyd. Jurrien Timbers tidligere lagkamerat i Ajax, Mohammed Kudus, kan bli nestemann inn. 22-åringen har tatt sjumilssteg siden debuten for Nordsjælland i 2018, og prises nå til 40 millioner pund.

  Blackburns 18-årige forsvarsspiller Ashley Phillips meldes på vei til Tottenham, i bytte mot tre millioner pund. Unggutten debuterte i The Championship forrige sesong, da han totalt fikk åtte ligakamper for Rovers.

  Skal Liverpool i løpet av sommeren hente tre spillere fra Bayern München? Neppe, men Leon Goretzka, Joshua Kimmich og Ryan Gravenberch kobles nå alle med en overgang til Anfield.

  Ryktebørsen_ Allan Saint-Maximin
  Ryktebørsen 19. Juli: Allan Saint-Maximin Kan Bli Byttet Ut Med Harvey Barnes

  Allan Saint-Maximin virer på vei fra Newcastle-PIF til ørken-PIF, og Toon-boss Eddie Howe antas å bruke en eventuell overgangssum på kjøp av Harvey Barnes fra Leicester. Barnes er nok ikke en like stor ballvirtuos som Maximin, men byr på et atskillig større sluttprodukt. Newcastle er også fortsatt interessert i kjøp av Southampton-back Tino Livramento.

  Ryktebørsen 19. Juli
  Ryktebørsen 19. Juli: Gustavo Hamer Er Ettertraktet

  Coventry har hatt et innholdsrikt, og totalt sett fruktbart, overgangsvindu. Sky Blues-manager Mark Robins er imidlertid redd for å miste ettertraktede Gustavo Hamer, og den ettertraktede 26-åringen skal nå ha blitt presentert ny og forbedret kontrakt.

  Fortsatt ikke fått nok av midtbanespillere som kobles til Liverpool. Kalvin Phillips, Romeo Lavia, Cheick Doucoure og en skokk andre har blitt linket til de røde, og i dag er det 30-årige Marco Verratti som gjør sin seiersgang på ryktebørsen. Troverdigheten er tilnærmet null, men vi tar det med.

  Ryktebørsen 19. Juli, Marvelous Nakamba
  Ryktebørsen 19. Juli: Marvelous Nakamba Blir Trolig Permanent Hatter

  Marvelous Nakamba er av de som har bidratt til at Luton Town nå står klare til å gjøre Premier League-debut, og forrige sesongs låneavtale virker nå å bli omgjort til permanent avtale. Luton skal ha kommet til enighet med Aston Villa om en passende overgangssum, og Nakamba antas å bli presentert som Town-spiller om kort tid.

  Villa virket å ha gitt opp å få kjøpe Moussa Diaby fra Bayer Leverkusen, men nei. Nytt bud, pålydende 43 millioner pund, skal nå være sendt til Tyskland.

  Vi avslutter ryktebørsen 19. juli med noe som ikke lenger er ett rykte. Sheffield United har nemlig presentert ny spiller. Den 20-årige vingløperen Benie Traore er hentet fra selveste Häcken, for en foreløpig ukjent overgangssum. Han havner dermed på vår daglig oppdaterte oversikt over bekreftede transfers.

  4.august sender vi ut vår innholdsrike ligastartspesial for The Championship, League One og League Two. 11.august får så alle våre abonnenter vår Premier League-spesial direkte til mailboksen. Hver fredag sesongen gjennom får man dessuten analyser, odds, tips fra alle de store ligaene i Europa. 

  Relaterte artikler

  Del artikkel

  spot_img

  Siste nytt

  Nyhetsbrev

  Få siste nytt rett i mailen