More

  Abonnementsvilkår

  Vilkår for bestilling av abonnement på Tipsbladet.

  Vilkårene gjelder for bestilling av abonnement på Tipsbladet. Som digitalabonnent har du tilgang til vår elektroniske utgave (e-blad). Som komplettabonnent får du i tillegg tilsendt Tipsbladet på papir én gang i uken.

  Abonnement
  Abonnementet betales forskuddsvis og løper inntil vi mottar oppsigelse, og uansett ut den betalte perioden. Ved slutten av en abonnementsperiode vil abonnementet automatisk blir forlenget med en lengde lik den forrige. Abonnementet skal betales i henhold til forfallsdatoen på fakturaen. Kommer betaling for sent påløper den til enhver tid gjeldende lovbestemte forsinkelsesrente. Dersom tilsendt inkassovarsel ikke blir betalt innen angitt betalingsfrist oversendes kravet til inkasso og lovhjemlede inkassokostnader kan påløpe. Ved oppsigelse løper abonnementet ut perioden du har betalt for, men blir ikke fornyet. Gjenværende beløp refunderes ikke. Angrerettloven gjelder.

  Betaling
  Du kan kjøpe abonnement på Tipsbladet på tipsbladet.no ved å benytte bankkort/kredittkort, eller bestille fra vår kundeservice og få tilsendt faktura. Ved kortbetaling trekkes kortet du registrerer for ny periode til du sier opp abonnementet. Vi tilbyr også avtalegiro og e-faktura. Tipsbladet benytter Stripe som sikker betalingsløsning for kortbetaling. Fakturaer og elektroniske trekk som ikke betales innen fristen får betalingspåminnelse med et purregebyr i posten.

  Levering
  Papirutgaven av Tipsbladet kommer ut én gang i uken, på tirsdager. Avvik kan forekomme i forbindelse med helligdager. Ved endring av leveringsadresse må Tipsbladet kontaktes senest tre virkedager før endringen skal tre i kraft. Vi tilbyr gratis midlertidig flytting av avisen til leveringssted i Norge.

  Brukertilgang
  Den juridiske eieren av abonnementet er den som har tegnet det. Abonnenten kan være innlogget på inntil tre enheter samtidig. Linker til avisens digitale tjenester må ikke deles med andre enn medlemmer av abonnentens husstand. Dersom abonnenten deler med andre, eller på annen måte misbruker Tipsbladets tjenester, har Tipsbladet rett til straks å stenge abonnentens tilgang, og stoppe avisleveringen uten refusjon av innbetalt abonnementsbetaling.

  Samtykke til markedsføring
  Når du er registrert bruker anser vi deg som kunde med aktivt kundeforhold. I et aktivt kundeforhold vil vi kunne kontakte deg pr telefon og epost med nyhetsbrev, tilbud og annen informasjon om våre produkter. Informasjonen vil kun være på egne vegne. Dersom du ikke ønsker å motta slik markedsføring kan du reservere deg ved å gi beskjed til kundeservice.

  Rettigheter
  Som abonnent på Tipsbladet har du tilgang til alt materiale, herunder tekster, artikler, nyheter, foto og video, grafikk og annet som er publisert av Tipsbladet. Avfotografering, nedlastning eller kopiering med sikte på gjenbruk er ikke tillat uten Tipsbladets skriftlige samtykke.

  Kontakt og kundeservice
  Du kan kontakte oss pr e-post: redaksjonen@tipsbladet.no

  Siste nytt

  Vi gir deg artikler, forhåndsstoff, fakta, skadesituasjon, overganger og spesialstoff med spesielt fokus på den norske og den engelske ligafotballen. Våre eksperter gir deg grundige analyser og tips for samtlige tippekuponger og oddsprogrammer.