More

  Marcus Rashford og Jonny Evans skapte jubel

  Marcus Rashford og Jonny Evans stjal fokuset på en dag vi trodde deres nye keeper skulle få all oppmerksomhet.

  Først og fremst. Deres nye keeper Andre Onana har sagt farvel i Inter og har reist til Manchester. Det blir en kjærkommen forsterkning som vil gi Erik ten Hag mulighet til å spille slik han virkelig vil.

  Men i kveld kom det flere gladnyheter på rekke og rad fra Manchester.

  Marcus Rashford til 2028

  En lite skjult hemmelighet, men for United-fansen var det herlig at bekreftelsen kom. Marcus Rashford har takket nei til flere lukrative avtaler fra blant andre PSG, og nå er han klar for nye år med det han selv mener er spennende tider i klubben.

  -Jeg kan forsikre dere om at jeg vil gi alt for å hjelpe laget med å nå det nivået vi er kapable til, og jeg kan føle den samme viljen i resten av garderoben. Jeg kunne ikke vært mer spent på fremtiden under denne manageren.

  Jonny Evans vender hjem – om enn bare kort

  Kort tid etter Rashford-nyheten kom også Manchester United med beskjeden om at Jonny Evans er med i troppen til morgendagens kamp mot Lyon – og at han samtidig har signert en korttidskontrakt med klubben ut sommeren. Den 35 år gamle stopperen har vært i trening med klubben han måtte forlate i 2014 og har visstnok imponert Erik ten Hag og resten av trenerteamet.

  Det er ikke umulig at den korte kontrakten kan bli omgjort til en kontrakt ut sesongen 2023/24. En United-gutt som ikke har noe i mot å være en backup, samtidig som han kan bidra med rutine – som nå den eneste United-spilleren som har vunnet Premier League. Det hadde vært en fin avslutning for en spiller som aldri burde blitt sendt på dør av en annen nederlender i 2014.

  Evans havner – under tvil – på listen over bekreftede overganger i England. Se alle overganger her.

  Edwin van der Sar i bedring

  -Jeg håper å kunne dra hjem neste uke.

  Det var den gledelig nyheten van der Sar kunne meddele på sin twitterkonto en halvannen uke etter at han ble hastesendt til et sykehus i Kroatia grunnet hjerneblødning. Etter at nyheten om at det ikke lenger var livstruende har man ventet på svar på hvordan det går med den tidligere Ajax, Juventus, Fulham og Manchester United-keeperen. Det gledes.

  Mer i vente

  I dag virker det også som Alex Telles er ferdig i klubben. Han reiser – som mange andre – videre til Saudi-Arabia og det som skal være en prislapp på rundt £10m for å gjøre han til lagkamerat med Ronaldo. I tillegg ryktes både Dean Henderson, Scott McTominay, Fred og Harry Maguire ut portene for klubben som fortsatt jakter spissen de trenger. Danske Rasmus Højlund har allerede alt klart med klubben. Nå gjenstår det at Atalanta og Manchester United blir enige om det som trolig blir en sum på rundt £50m.

  Relaterte artikler

  Del artikkel

  spot_img

  Siste nytt

  Nyhetsbrev

  Få siste nytt rett i mailen