More

  Ryktebørsen: Stress for Liverpool

  Under én måned igjen til sesongstart, og Liverpool har fortsatt ikke kontroll på spillerstallen. Da handler mye om de røde på ryktebørsen søndag.

  Ryktebørsen: Stress For Liverpool Fabinho Ryktebørsen,Liverpool
  Ryktebørsen: Stress For Liverpool 7

  Klopp & Co virket å ha stø kurs mot oppgradert midtbane da de fikk napp på både Alexis Mac Allister og Dominik Szoboszlai, men dette er ikke nok. Liverpools midtbane var underbemannet allerede før sommerens kjøp og salg, og når både Fabinho og Jordan Henderson nå virker å slå følge med James Milner, Naby Keita og Oxlade-Chamberlain – så er det akutt behov for ytterligere forsterkninger.

  Ryktebørsen: Stress For Liverpool Hendo Scaled Ryktebørsen,Liverpool
  Ryktebørsen: Stress For Liverpool 8

  I tillegg til de nevnte er Stefan Bajcetic fortsatt i opptrening etter skade, mens skadeforfulgte Thiago skal være ønsket av (blant annet) Barcelona. Da begynner det å bli særdeles tynt i rekkene, og det er da naturligvis flust med spillere som nevnes å kunne være på vei.

  Ryktebørsen: Romeo Lavia
  Gjenganger På Ryktebørsen: Romeo Lavia, Southampton

  19-åringen Romeo Lavia har lenge blitt linket inn, og det samme har Bayerns 21-åring Ryan Gravenberch, Nice-spiller Khephren Thuram (22) og Nicolo Barella fra Inter. Nå prates det også høyt om Joao Palhinha, men Fulham sies å ville kreve opp mot 90 millioner pund for sin portugiser. Florentino Luis fra Benfica og Citys bomjøp Kalvin Phillips blir også nevnt som mulige nykommer på Anfield, og mye tyder uansett på at Liverpool åpner sesongen med en noe nær helt nykomponert midtbane. Kan hende ikke det beste utgangspunktet for en revansjesesong, hvor man har Chelsea og Newcastle i sesongens to første bortekamper.

  Inne mellom alle ryktene ble det i går bekreftet en hel del overganger, og den kuleste av dem alle var Aaron Ramseys retur til Cardiff. Ringen er sluttet for den særs elegante midtbanespilleren, og litt ekstra stas var det jo at hans 7-årige sønn Sonny samtidig signerte for klubbens akademi.

  Newcastle-manager Eddie Howe er ikke helt fornøyd med vinduet så langt, men det vil han nok bli om man skulle få napp på det påståtte budet – pålydende 82 millioner pund for Napolis Khvicha Kvaratskhelia. Noe sier oss at 22-åringen vil koste mer enn som så.

  Ryktene om Harry Kane til Bayern forsvinner ikke med det første, men det er da også bare to somrer siden samme spiller ble linket til Manchester City fra mai til september – uten at noe skjedde. Dusan Vlahovic sies å være et Spurs-alternativ om Kane faktisk skulle takke ja til tilbudet om sauerkraut, lederhosen og garanterte pokaler.

  Premier League; Harry Kane, Tottenham
  Gjenganger På Ryktebørsen: Harry Kane

  Bristol Citys ettertraktede 19-åring Alex Scott, sies å stå aller øverst på ønskelista i Wolverhampton Wanderers. Wolves solgte for øvrig i går midtstopperen Dion Sanderson til Birmingham for antatt overgangssum 2 millioner pund. Bare 103 millioner pund mindre enn West Ham samme dag fikk for Declan Rice.

  Jonny Evans har fullført kontrakten i Leicester, men 35-åringen virker ikke å ha umiddelbare planer om å legge skoene på hylla. Ryktebørsen sier at tidligere Foxes-boss Brendan Rodgers vurderer å hente midtstopperen til Celtic.

  Ryktebørsen: Stress For Liverpool Romelu Lukaku Ryktebørsen,Liverpool
  Ryktebørsen: Stress For Liverpool 9

  Inter virker å ha gitt opp kampen om Romelu Lukaku, for heller nå å fokusere på Arsenal-angriper Folarin Balogun. Juventus sies nå å være et mulig neste stoppested for Lukaku.

  Chelsea virker omsider (velkommen etter) å ha funnet at Pierre-Emerick Aubameyang ikke har noe fremtid i Premier League. Den tidligere Arsenal-angriperen virker nå på vei til Marseille.

  Ryktebørsen: Stress For Liverpool S06 Harry Maguire Manchester United Og Roberto Firmino Liverpool Ryktebørsen,Liverpool
  Ryktebørsen: Stress For Liverpool 10

  West Ham er foreløpig siste klubb som kobles med Manchester United-stopper Harry Maguire. Hovedstadsklubben sies å ville hente Maguire på lån.

  Zian Flemming hadde en spinnvill debutsesong i Millwall, og allerede nå kan den offensive midtbanespilleren bli solgt videre. Nyopprykkede Burnley og Lazio sies å stå klare med bud, og det kan garanteres at Millwall vil tjene gode penger ved et eventuelt salg. Lions-ledelsen betalt kun£1, 7 millioner da de i fjor sommer hentet 24-åringen fra Fortuna Sittard.

  Det er i dag 26 dager til vår velfylte Premier League-spesial gis ut, og bare 19 små dager til vår minst like omfattende EFL-bibel gis ut. På tide å skaffe seg et Tips-abonnement? Prisen er jo for gratis å regne, om du også følger våre eksklusive spilltips.

  Relaterte artikler

  Del artikkel

  spot_img

  Siste nytt

  Nyhetsbrev

  Få siste nytt rett i mailen