More

  Transfers: Hektisk dagen før dagen

  Natt til 1.september. Det burde vært Deadline Day, men det er det altså ikke. Det bare virker slik. Flust med overganger tikker nemlig inn, og ryktene røper en enda mer hektisk fredag.

  Det nærmer seg 20 bekreftede overganger bare i dag, for totalt godt over 50 millioner pund. Uansett for småpenger å regne, sammenliknet med hva som vil komme av transfers i morgen.

  Her er et lite utvalg av hva som har skjedd i kveld, dagen før dagen.

  Transfers: Ryan Gravenberch
  Transfers: Ryan Gravenberch Virker Å Bli Liverpool-Spiller

  *Liverpool har fått aksept på bud for den lenge linkede Ryan Gravenberch. Midtbanespilleren vil koste snaut 35 millioner pund, og 21-åringen er nå trolig allerede på plass på Merseyside for legesjekk og signering av femårskontrakt.

  *Manchester United har jaktet en erstatter for den skadede venstrebacken Luke Shaw, og etter rykter om Marc Cucurella på lån fra Chelsea, virker man nå å nede opp med lån av Tottenham-forsvarer Sergio Reguilon. Ten Hag & Co håper også fortsatt å slå kloa i Sofyan Amrabat, men her skal også Fulham nå ha kastet seg inn i kampen. Det betyr nok samtidig at Joao Palhinha forsvinner til Bayern München.

  *Matheus Nunes har streiket seg til Manchester City, og Wolves-fansen er alt annet enn fornøyd. 53 millioner pund tikker inn på ulvenes konto for salget, men det hjelper ikke stort når vinduet stenger om et døgn.

  Transfers: Ross Stewart
  Transfers: Ross Stewart Er På Vei Fra Sunderland Til Divisjonskollega Southampton

  *Southampton slår kloa i Sunderland-angriper Ross Stewart. Den målkåte spissen, som har vært skadet et meste av året, hentes til St. Mary’s for 10 millioner pund. Da om alle formaliteter går i orden, og det gjelder jo for alle de nevnte.

  *Fulham jager Amrabat, men mer sannsynlig er det at marokkaneren forsvinner til United, og at Fulham så overtar Scott McTominay.

  *Tottenham jobber fortsatt med å hente Brennan Johnson fra Tottenham, men Spurs-ledelsen skal også ha siktet rettet mot Chelseas midtbanespiller Conor Gallagher. Flere transfers kan bli bokført av Spurs fredag.

  Noen nevnt. Ingen glemt, men noe må spares til fredagens Deadline Day.

  Relaterte artikler

  Del artikkel

  spot_img

  Siste nytt

  Nyhetsbrev

  Få siste nytt rett i mailen