More

  Ryktebørsen: Southampton ønsker seg Ings

  EM-sluttspillet stjeler showet om dagen, men det er samtidig åpnet overgangsvindu i engelsk fotball. Og ryktebørsen er som alltid het.

  Ryktebørsen

  Prøv Tipsbladet i 4 uker for bare 5 kroner!

  Danny Ings

  Ryktebørsen
  Ryktebørsen: Danny Ings

  36-årige Adam Lallana har allerede bekreftet sin retur til Southampton, og nå kan også Danny Ings være på vei tilbake til St. Mary’s. 31-åringen scoret i perioden 2018 til 2021 41 mål på 91 Premier League-kamper for The Saints, før han de siste to sesongen har scoret mål for henholdsvis Aston Villa og West Ham. I West Ham har det imidlertid blitt stadig mindre spilletid, og det vil ikke være noen overraskelse om spissveteranen nå gjør comeback på sørkysten. Southampton ryktes å ville betale opptil seks millioner pund for spissens eventuelle overgang.

  Amadou Onana

  Ryktebørsen
  Ryktebørsen: Amadou Onana

  Everton må rydde i stallen for å unngå nye minuspoeng, og en som ganske sikkert forsvinner er den belgiske landslagsmannen Amadou Onana. Midtbanespilleren skal være ønset av flust med klubber, men Arsenal meldes å stå langt fremme i køen. Arteta & Co sies å stå klare med bud pålydende 50 millioner pund.

  Graham Potter

  Ryktebørsen
  Ryktebørsen: Graham Potter

  Nyopprykkede Leicester City leter ny manager, etter at Enzo Maresca forrige måned takket ja til tilbud fra Chelsea. Graham Potter, som i 2023 ble sparket fra nettopp Leicester blir av engelske tabloider nevnt som mest aktuelle mann for jobben på King Power Stadium. Lokal presse mener imidlertid å vite at Potter bare er én av tre hete kandidater. Tidligere Nottingham Forest-boss Steve Cooper og West Bromwich-boss Carlos Corberan skal også stå langt fremme i køen.

  Mykhailo Mudryk

  Ryktebørsen
  Ryktebørsen: Mykhailo Mudryk

  Ukrainske Mykhailo Mudryk har aldri helt klart å overbevise etter å ha blitt hentet til Chelsea for nær 90 millioner pund. 23-åringen var forrige sesong på banen i 31 Premier League-kamper, og endte opp med totalt fem scoringer. Chelsea-fansen har ikke latt seg overbevise, og det ryktes nå at hurtigtoget kan bli solgt. Hovedstadsklubben ryktes å ville bruke overgangssummen på Palace-ving Michael Olise.

  Pascal Gross

  Ryktebørsen
  Ryktebørsen Pascal Gross

  Anvendelige Pascal Gross har siden 2017 levert hele 217 ligakamper for Brighton, men veteranen har nå rundet 33 år. Premier League-karrieren nærmer seg slutten, og det ryktes da også at Borussia Dortmund står klare til å hente ham tilbake til Tyskland – der han tidligere har tjenestegjort for Hoffenheim, Karlsruher og Ingolstadt.

  Tim Iroegbunam

  Ryktebørsen
  Ryktebørsen_ Tim Iroegbunam

  20-årige Tim Iroegbunam har slitt med å etablere seg i Aston Villa, og det blir neppe enklere neste sesong – når Villa før Champions League-sesongen skal styrke stallen ytterligere. Iroegbunam var sesongen 2022-2023 på lån i QPR, og nå kan ny reise være på trappene. Everton sies å ville legge inn bud på den unge midtbanespilleren, og bud i størrelsesorden 10 millioner pund ryktes å allerede være akseptert.

  Bruno Guimaraes

  Ryktebørsen
  Ryktebørsen Bruno Guimaraes, Newcastle

  Newcastle forventes å måtte selge spillere for å unngå å bryte Premier Leagues økonomiregler, og supertstar Bruno Guimaraes er den som vil gjør størst forskjell i regnskapsbøkene. Midtbanespilleren sies å ha en utkjøpsklausul pålydende £100 millioner, og Arsenal skal være villig til å strekke seg opp mot dette. Også Manchester City har blitt koblet med midtbanemaestroen.

  Jhon Duran

  Ryktebørsen
  Ryktebørsen: Jhon Duran

  Jhon Duran er bare Aston Villas andrevalg på spissplass, men den 20-årige colombianeren har overbevist når han har fått muligheten. Chelsea ble for noen uker siden bekreftet å ville betale de 40 pundmillionene Villa krever for å la unggutten gå, men hovedstadsklubben har siden gjort det klart at de øomor nsker å betale deler av overgangssummen med spillere. Villa står imidlertid stilt på kravene, og det er nå plutselig svært usikkert om overgangen vil gå gjennom.

  Conor Gallagher

  Ryktebørsen
  Ryktebørsen, Conor Gallagher

  Tottenham og Atletico Madrid er av flere storklubber som har meldt sin interesse for Chelseas midtbanespiller Conor Gallagher. Spesielt Spurs er ivrige, men hovedpersonen selv virker mest innstilt på å bli værende i moderklubben. 24-åringen går imidlertid inn i sitt siste kontraktsår, og Chelsea-ledelsen vurderer salg. Intet vil uansett bli avgjort før Gallagher returnerer hjem fra EM-sluttspill med England.

  Jacob Greaves

  Ryktebørsen
  Ryktebørsen: Jacob Greaves

  23-årige Jacob Greaves har de siste sesongen vært en nøkkelspiller for Hull City i The Championship, og nå kan større oppgaver vente for midtstopperen. Everton og Tottenham har begge blitt koblet til stopperen, men samtidig skal Greaves være førstevalget for nyopprykkede Ipswich Town.

  Che Adams

  Ryktebørsen
  Ryktebørsen: Che Adams

  Den skotske landslagsangriperen Che Adams scoret 16 Championship-mål da Southampton forrige sesong tok seg tilbake til Premier League. 27-åringens kontrakt på St. Mary’s er nå imidlertid utgått, og det er uvisst hvor Adams spiller neste sesong. Southampton ønsker spissen med videre, mens det også skal være interesse fra Wolverhampton og Nottingham Forest.

  Relaterte artikler

  Del artikkel

  spot_img

  Siste nytt

  Nyhetsbrev

  Få siste nytt rett i mailen