More

  Vanskelig navn til Coventry

  De som kommenterer Coventry skal få det vanskelig den kommende sesongen, for nå er det kommet nytt vanskelig navn til Coventry.

  Vanskelig navn til Coventry, igjen.

  La oss si det først som sist. Coventry har en strålende sommer. At Victor Gyokeres skulle forsvinne visste alle, og pengene de fikk for den svenske spissen har blitt brukt smart – tror vi. Inn kom Ellis Simms fra Everton, men i tillegg kom japanske Tatsuhiro Sakamoto inn portene. Og i dag kom det et nytt vanskelig navn til Coventry.

  Klubben melder i dag at forsvarsspilleren Joel Latibeaudiere har ankommet klubben fra Swansea. 23-åringen er en meget fleksibel forsvarsspiller som fikk 37 kamper for waliserne forrige sesongen. Med det er den femte signeringen i boks for Mark Robins som kan pugge denne før hans neste intervju som skal omhandle Latibeaudiere.

  -Lat-ee-bow-dee-air. Så enkelt kan det uttales. Om man gjør det riktig.

  Nå krysser alle Coventry-fans fingrene for at ligaens store stjerne – Gustavo Hamer – blir i klubben. Det skal holde hardt, men det er fortsatt optimisme å spore.

  Danske til Leicester

  Vanskelig Navn Til Coventry.
Men Han Her Har Gått Til Leicester. Mads Hermansen.
  Mads Hermansen Er Klar For Leicester.

  Leicester liker danske keepere. Det er bare et år siden Kasper Schmeichel forlot klubben, og nå har klubben fått abstinenser. Mads Hermansen har signert for klubben og kommer fra Brøndby. 23-åringen står med 70 kamper på toppnivå og har signert en femårsavtale med Championship-klubben.

  Les også: Lånestjerne returnerer til Plymouth

  Charlton ser bra ut

  Se opp for Charlton den kommende sesongen. Nye eiere, råsterke signeringer – deriblant Alfie May – før en ny sterk signering kom i dag. Panutche Camara kommer på lån fra Ipswich Town. Den energiske midtbanespilleren ble hentet til Ipswich, men har fått tiden fått ødelagt av skader. Nå trener han spilletid, noe han vil få i hopetall hos Charlton. Dette ser bra ut, Dean Holden. Meget bra.

  Se ellers alle bekreftede overganger i de fire øverste divisjonene i England her. Den blir oppdatert fortløpende gjennom sommeren.

  Relaterte artikler

  Del artikkel

  spot_img

  Siste nytt

  Nyhetsbrev

  Få siste nytt rett i mailen