More

  Transferstatus hos klubbene i Championship

  Status på samtlige klubber i The Championship med bare to uker igjen til ligastart i verdens herligste liga. Hvem har handlet flest – og best?

  Status i Championship med to uker igjen

  Om bare to uker får dere vårt tabelltips for den kommende sesongen i The Championship. Til tross for at overgangsvinduet er åpent langt ut i sesongstarten har vi fulgt lagene med lupe gjennom sommeren for å danne oss et godt her og nå bilde over lagene før sesongstart. Hva som skjer i ettertid kan vi ikke rå over, men per nå ser det slik ut med nyankomne i de 24 klubbene i The Championship.

  Birmingham – 6 inn og 7 ut

  Ut portene har Tahith Chong, Jobe Bellingham, George Friend, Maxime Colin, Harlee Dean og Troy Deeney gått. Chong er uten tvil den som blir mest savnet – og blir spennende å se hvordan han gjør det i Premier League. Birmingham har uansett hatt en fantastisk sommer. Dion Sanderson har ankommet permanent fra Wolverhampton og vil sammen med Ethan Laird fra Manchester United forsterke forsvaret betraktelig. Tyler Roverts fra Leeds og Siriki Dembele fra Bournemouth er to klassesigneringer som vil gi scoringer. Krystian Bielik hentet også på fast basis etter lånet fra Derby forrige sesong. I tillegg har japanske Koji Miyoshi blitt hentet fra Royal Antwerp – uten at vi vet særlig om han.

  Blackburn Rovers – 3 inn og 6 ut

  Blackburn Henter Sondre Tronstad
  Sondre Tronstad Skal Spille For Blackburn Denne Sesongen

  Jakter fortsatt en erstatter for Ben Brereton Diaz som er forsvunnet til Spania. I tillegg har Bradley Dack og Daniel Ayala forsvunnet ut portene av de som er verdt å nevne. Stortalentet Ashley Phillips nærmer seg Tottenham, noe som er surt for Rovers-fansen. Blackburn hentet tidlig Niall Ennis fra Plymouth og angriperen har senere fått selskap av Arnor Sigurdsson fra CSKA Moskva og vår norske Sondre Trondstad. De trengs flere spillere inn om Rovers skal kjempe om topp seks i The Championship denne sesongen også.

  Bristol City – 4 inn og 4 ut

  Ut har Jay Dasilva og Kane Wilson gått av de verdt å nevne. Nok en sommer har Nigel Pearson og Bristol City handlet smart og raskt. Rob Dickie, Haydon Roberts, Jason Knight og Ross McRorie har kommet inn portene, men det gjenstår å se om stortalentet Alex Scott blir i klubben et år til. Vi tviler på at han blir i The Championship når Premier League-klubber frister.

  Cardiff – 5 inn og 6 ut

  Mange har forlatt portene denne sommeren, og det har vært en trøblete sommer igjen. Gavin Whyte, Dillion Phillips, Mark Harris og Conor Wickham er noen av de som har forlatt klubben. Det ser derimot ut som den siste uken har gitt noe av troen tilbake hos Cardiff-fansen. Viktigst av alt var hjemkomsten til Aaron Ramsey fra Lille, men spissen Karlan Grant på lån fra WBA og Yakou Meite fra Reading er veldig spennende signeringer. Spe på med litt mer ukjente Ike Ugbo og Dimitrios Goutas så skal vi ikke kaste Cardiff under båten helt enda.

  Coventry – 5 inn og 9 ut

  Det gløder hos Coventry. Ja, Victor Gyokeres måtte de se forsvinne, men for en rekordstor sum har det gitt muligheter denne klubben ikke har hatt på år og dag. Fankaty Dabo, Todd Kane, Martyn Waghorne og Michael Rose er alle ute av portene. Ellis Simms har erstattet Gyokeres på topp og har allerede hamret inn noen mål. To vanskelige navn har ankommet klubben, deriblant Joel Latibeaudiere. Jay Dasilva blir en viktig brikke på venstreback og Brad Collins er ny keeper i klubben. De ser sterke ut, men klarer de å beholde viktige Gustavo Hamer?

  Huddersfield – 1 inn og 10 ut

  Enn så lenge hadde ingen ankommet Yorkshire-klubben til Neil Warncok før fredag ettermiddag. Da ankom Chris Maxwell inn som en ny keeper etter at han har vært arbeidsledig den siste tiden. Ti spillere har derimot forsvunnet, og Etienne Camara og Duane Holmes er de som blir mest savnet. Det vil trolig være et par navn på plass før sesongstart, men enn så lenge er vi særs usikre på hvor Huddersfield står.

  Hull City – 4 inn og 6 ut

  Callum Elder og Tobias Figueiredo er de to største som har forlatt klubben. Liam Rosenior har derimot hentet Ruben Vinagre fra Sporting og Liam Delap på lån fra Manchester City. De to blir trolig kraftige forsterkninger sammen med Jason Lokilo og Xavier Simons for å forsterke midtbanen.

  Ipswich – 4 inn og 9 ut

  Transferstatus Hos Klubbene I Championship 1025594907 1 Championship
  Paul Hirst Er Tilbake

  Flere spillere fikk ikke bli med opp til The Championship, deriblant Richard Keogh, Rekeem Harper og Joel Coleman. George Hirst returnerer til klubben etter særs vellykket lån hos Kieran McKenna i vårsesongen. Jack Taylor fra Peterborough er en glimrende forsterkning og vil bli en viktig spiller på midtbanen til traktorgutta. Cieran Slicker tar på seg keeperhanskene på lån fra Manchester City og torsdag denne uken hentet de spennende Omari Hutchinson på lån fra Chelsea. Vi har store forventninger til den 19 år gamle offensive midtbanespilleren.

  Leeds -1 inn og 9 ut

  Nedrykk og salg av klubben har preget første del av sommeren. Nå er derimot salget i boks og nye eiere har allerede startet handlingen, men enn så lenge er det bare stopperen Ethan Ampadu som har ankommet fra Chelsea. Leeds United har mistet Rodrigo, Tyler Roberts, Weston McKennie, Brenden Aaronson og Rasmus Kristensen blant annet. Forstatt mangler noen spillere for deres nye manager Daniel Farke som tar fatt på den viktige jobben med å rykke opp fra Championship.

  Leicester City – 4 inn og 9 ut

  Jonny Evans, James Maddison, George Hirst, Youri Tielemans og Ayoze Perez er noen av de ni som har forlatt klubben. Livet i Championship har derimot gitt de både Harry Winks og Conor Coady fra Tottenham og Wolverhampton. I tillegg har de hentet danske Mads Hermansen fra Brøndby, og dermed er en dansk burvokter igjen på plass i Leicester. Callum Doyle ankommer på lån fra Manchester City ut sesongen og skal sammen med deres nye målvakt rydde opp i de bakre rekker. Flere vil nok ankomme klubben som jakter rask retur til Premier League.

  Middlesbrough – 7 inn og 6 ut

  Grant Hall, Marc Bola og Liam Roberts er de mest kjente som har forlatt Michael Carrick og Riverside. Inn har de hentet en ny keeper i Seny Dieng fra QPR. Tom Glover er også ny burvokter og skal være nummer to denne sesongen. Vingen Morgan Rogers og Alex Gilbert har ankommet fra Manchester City og Brentford. De hadde en særs effektiv dag der flere av de syv ankom, og det kan du lese mer om her.

  Millwall – 3 inn og 4 ut

  Kevin Nisbet og Joe Bryan har ankommet Millwall før sesongstart og dermed er en spiss og en back på plass. Ut portene gikk blant annet Mason Bennett og Scott Malone. Her vil det skje mer før vinduet stenger, selv om mye av det samme som fjoråret kan være mer enn bra nok for en ny plassering blant topp 10 i Championship. Like før denne saken skulle ut kunne de og melde at Casper de Norre har signert fra Leuven og er en midtbanespiller på 26 år.

  Norwich – 4 inn og 8 ut

  Borja Sainz, Shane Duffy, Jack Stacey og Ashley Barnes har ankommet. Tre rutinerte og en urutinert og ukjent Sainz. Barnes må uansett plukke opp hansken etter Teemu Pukki, for kulthelten har forlatt Carrow Road til fordel for Minnesota. Danel Sinani, Kieran Dowell, Abu Kamara og senest Bali Mumba har forlatt klubben. Er dette godt nok da?

  Plymouth – 6 inn og 10 ut

  Mange måtte forlate klubben etter opprykket fra League One. Conor Grant, James Wilson og Danny Mayor var alle bidragsytere som må bli igjen i lavere divisjoner. I tillegg mistet de Niall Ennis til Blackburn. Plymouth har hentet tilbake to av deres beste lånesigneringer forrige sesong. Morgan Whittaker har ankommet på fast basis fra Swansea, og angrepsspilleren får selskap av Bali Mumba som gjør det samme etter sitt lån fra Norwich. To viktige spillere er dermed på plass. I tillegg har Conor Hazard som er keeper tatt turen og Kaine Kesler-Hayden. Det begynner å se ganske så bra ut for pilgrimene før returen til Championship.

  Preston – 4 inn og 3 ut

  Will Keane Blir Værende I Championship. Nå Hos Preston
  Will Keane Med Godkjent Sesong For Wigan. Nå Er Han Klar For Preston

  Will Keane og Duane Holmes er hentet fra henholdsvis Wigan og Huddersfield. De kan gi litt større valg på topp, men om det er godt nok til å heve laget er vi usikker på. Preston har også hentet en danske i Mads Frøkjær-Jensen fra Odense og Calvin Ramsey på lån fra Liverpool. Ut har Daniel Johnson gått. Den offensive spilleren har byttet ut Preston med Stoke.

  QPR – 4 inn og 11 ut

  Det ser ikke akkurat lovende ut hos london-laget. Chris Martin, Stefan Johansen og Luke Amos forlot klubben vederlagsfritt da kontraktene gikk ut. Seny Dieng, Rob Dickie og Leon Balogun har forlatt klubben til fordel for andre og per dags dato større klubber. Inn har de hentet ringreven Asmir Begovic for å bli deres ny burvokter. Paul Smyth har returnert til klubben etter opphold i Leyton Orient noen år. I tillegg har Taylor Richards og Ziyad Larkeche -som er kant og back – tatt turen til et QPR som trenger flere forsterkninger. Hører dere?

  Rotherham – 3 inn og 8 ut

  Cafu, Grant Hall og Dillon Phillips har ankommet klubben fra Nottingham Forest, Middlesbrough og Cardiff. Det er derimot flere som har forsvunnet og det største tapet er Chiedozie Ogbene som har reist til Luton og Premier League. Deres store stopper Richard Wood har trappet ned til League One og der mister Rotherham rundt fem scoringer fra corner den kommende sesongen. Conor Washington har også tatt turen ned en divisjon og skal forhåpentligvis score mål for Derby County. Også her trengs det flere inn om ikke bunnstrid skal være et sikkert tips.

  Sheffield Wednesday – 1 inn og 6 ut

  Det ble drama med Darren Moore sin avgang og en eier med frittalende uttalelser før de gikk for en spanjol som manager. Det er bare Reece James som har kommet inn klubben, og han var på lån forrige sesong. David Stockdale, Jack Hunt, Jaden Brown og Fisayo Dele-Bashiru har forlatt klubben i sommer. Også her må de komme flere før vinduet stenger om returen til Championship skal bli like fantastisk som opprykket ble.

  Southampton – 2 inn og 7 ut

  Shea Charles og Ryan Manning har ankommet Russell Martin og Southampton til nå. Sistnevnte var god for Swansea forrige sesong under Martins tjeneste. Theo Walcott, Mohamed Elyonoussi, Ibrahima Diallo og Mislav Orsic har forlatt klubben som er tilbake på nivå to og The Championship.

  Stoke – 5 inn og 7 ut

  Nick Powell, Phil Jagielka, Sam Clucas og Aden Flint har alle forlatt Stoke i sommer. Inn har blant andre Ben Pearson tatt turen etter at han ikke var ønsket med videre hos Bournemouth. Daniel Johnson fra Preston er vi noe usikre på, men Enda Stevens fra Sheffield United og Michael Rose fra Coventry vil være forsterkninger i forsvaret. Fredag ble det også klart at Ki-Jana Hoever returnerer på et sesonglangt lån. Gledelig.

  Sunderland – 4 inn og 4 ut

  Ingen av de som har forlatt klubben blir savnet. Beklager til de fire utsatte. Jobe Bellingham er en spennende signering da han trengte å komme ut av sin brors skygge i Birmingham. De er flinke med talentfulle spillere i Sunderland og dermed vil dette være en god match. Jenson Seelt er en ung stopper som ankom fra PSV og som vi har forhåpninger til. Luis Semedo det samme. Så får vi heller være litt skeptiske til Nectarios Triantis fra Australia.

  Swansea – 3 inn og 6 ut

  Obafemi til Burnley, Whittaker til Plymouth og han med det vanskelige navnet til Coventry. Det er tre av de som har forlatt Swansea og deres nye manager Michael Duff. Josh Key fra Exeter har fortjent å ta turen opp til Championship og Jerry Yates fra Blackpool er en spiss som også skal spille i Championship denne sesongen. Vi er spent på hvordan Swansea sin heftige spillestil under Russell Martin nå vil se ut hos Duff som spiller på en helt annen måte.

  Watford – 4 inn og 9 ut

  Watford er litt i trøbbel, men har heldigvis kvittet seg med noe dødt kjøtt. Britt Assombalonga, Craig Cathcart, Tom Cleverley, Mario Gaspar og Leandro Bacuna fikk alle avslutte sin tid i klubben. Tidligere Haugesund-stopper Wiliam Troost-Ekong har gått til PAOK og Brighton hentet deres stjernespiss Joao Pedro. Inn har Tom Ince ankommet fra Reading, Rhys Healey fra Toulouse og Jake Livermore fra WBA. Fredag hentet de også midtbanespiller Giorgi Chakvetadze uten at vi helt ser poenget. Det stinker ikke opprykk fra Championship akkurat.

  WBA – 0 inn og 6 ut

  Ingen inn enda. De har derimot mistet viktige Dara O`Shea til Burnley. Tom Rogic, Livermore og Karlan Grant har reist videre eller blitt lånt ut. Det er en del frustrasjon rundt WBA sin situasjon for øyeblikket. Og det er forståelig.

  BLI ABONNENT PÅ NORGES ENESTE SPORT- OG SPILLAVIS

  Straks klart for ligastart-spesialer! over 100 sider om alt du trenger vite før avspark i EFL der både Championship, League One og League Two blir fyldig dekt, etterfølges av minst like mye stoff om ligastarten i Premier League.

  Relaterte artikler

  Del artikkel

  spot_img

  Siste nytt

  Nyhetsbrev

  Få siste nytt rett i mailen