More

  Lånestjerne returnerer til Plymouth

  Morgan Whittaker var stor for Plymouth på utlån første halvdel av fjorårssesongen. Nå blir det kjærkommen retur til Argyle og sørkysten.

  Morgan Whittaker signerer en avtale som gjør han til Plymouth-spiller på fast basis i en overgang på rundt £1m. Spissen scoret ni seriemål og stod for syv assist på sine 24 seriekamper for klubben forrige sesong og var en av deres viktigste våpen i angrepsrekken.

  Etter at han ble hentet tilbake av Swansea var det mange som forventet at Plymouth skulle få problemer med å holde seg i toppen, men den gang ei. Spillemessig var det tidvis litt problematisk og sjansene kom ikke like ofte i de gjenstående månedene, men det var uansett nok til å bli ligamestere og dermed retur til The Championship.

  Les også: Wrexham med sommerens første signering

  Skulle blitt i Plymouth

  For Whittaker selv ble det en håpløs retur til Wales og Swansea. Den imponerende høsten i Plymouth gjorde han ønsket av flere klubber i The Championship, men Russell Martin endte til slutt opp med å beholde han selv. Fra hans siste kamp for Plymouth på første nyttårsdag der han scoret et mål og stod for to målgivende assist i 3-1 seieren over Milton Keynes ble det knapt med fotball for 22-åringen som bare fikk to starter og totalt knappe 400 minutter med fotball ut sesongen.

  Og januar måned ble det ikke et eneste minutt i det Swansea forsøkte å finne ut hva de skulle gjøre med han. På et tidspunkt begrunnet Martin at han ble utelatt fra troppen grunnet et hodet som ikke var på rett sted. Forståelig nok da Whittaker selv uttalte skuffelse over å bli hentet tilbake fra Plymouth før tiden.

  Signering nummer fem – trøyenummer 10

  Nå er det uansett en lykkelig retur og Whittaker vil få utdelt trøye nummer 10 hos Argyle.

  Han blir deres femte signering da Conor Hazard, Lewis Gibson, Julio Pleguezuelo og Kaine Kesler-Hayden fra før har forsterket troppen. Suksess-manager Steven Schumacher har også latt Danny Mayor, James Wilson, Niall Ennis, James Bolton og Luke Jephcott forlate klubben – alle bidragsytere i opprykksesongen.

  Husk at vår store EFL-spesial kommer 4.august med alt du trenger å vite om seriestarten i Championship, League One og League Two. Trykk her for å bestille ditt digitale abonnement så du får alt på plass i god tid før første spark på ballen.

  Relaterte artikler

  Del artikkel

  spot_img

  Siste nytt

  Nyhetsbrev

  Få siste nytt rett i mailen