More

  Bristol City ruster opp

  Bristol City er en av klubbene som har startet sommeren med strålende signeringer

  Bristol City starter sterkt

  I går ble det bekreftet at Haydon Roberts ble den tredje signeringen for Bristol City denne sommeren. Nigel Pearson har jobbet lenge i stillhet med sitt nye regime med fokus på talentutvikling og billige løsninger på markedet. Nå som venstrebacken Roberts er på plass fra Brighton seiler de opp som en outsider til topp seks neste sesong. Roberts var forrige sesong på lån hos Derby County der han spilte 46 kamper for League One-klubben.

  Fra før av har de hentet Rob Dickie fra QPR og Ross McCrorie fra Aberdeen. Spørsmålet gjennom sommeren handler også i stor grad om å beholde Alex Scott og Sam Bell som begge er ettertraktet fra de fleste klubber i England.

  En ut og en inn i Birmingham

  Jobe Bellingham Flytter På Seg I The Championship (Bristol City -Sak)
  Lillebror Går Fra Birmingham Til Sunderland

  Denne uken ble det bekreftet at begge Bellingham-brødrene flytter på seg. Der Jude går til Real Madrid flytter lillebror Jobe fra Birmingham til Sunderland i sommer. Et liv i skyggen av sin storebror og med forventningene som har fulgt virker til å ha satt sitt preg på 17-åringen. 23 kamper fikk han for Birmingham denne sesongen, men Sunderland sitt fokus på talentutvikling var det som lokket han nordover.

  Birmingham ser ut til å sikre seg Tyler Roberts fra Leeds. 24-åringen var på utlån i QPR denne sesongen og har bare et år igjen av kontrakten sin på Elland Road.

  Webber sklir videre

  Han skulle forlate klubben i bedre stand enn da han kom, og det har han klart. Stuart Webber forlater posten som sportsdirektør i Norwich etter flere år i klubben. Gode managere inn kombinert med smarte kjøp har resultert i to opprykk til Premier League og en helt annen økonomi enn ved ankomst. Nå ryktes det at Leeds ønsker hans tjenester videre. Webber bruker å oppnå suksess der han ferdes.

  Signeringer i The Championship

  Calvin Ramsay går mot utlån til Preston. Liverpool-talentet har hatt mange beundrere, men det virker som om Ryan Lowe har fått kloa i låneavtalen. I tillegg har Robbie Brady signert en ny avtale over to ny år i Preston.

  Millwall har sikret seg en ny spiss i Kevin Nisbet fra Hibernian. Skotten har imponert i den skotske ligaen. Norwich henter Shane Duffy og virker til å satse på rutine i sommerens vindu. Middlesbrough henter unggutten Terrell Agyemang fra Manchester City.

  Managerstatus

  Neil Warnock er nå bekreftet etter at vi tidligere meldte enighet om et nytt år i Huddersfield. Russell Martins overgang fra Swansea til Southampton er ikke bekreftet og ryktene vil ha det til at Southampton venter til de mister Premier League-statusen offisielt, noe som vil gjøre kompensasjonen Swansea skal ha betydelig mindre. Rykter altså.

  Leicester jakter Graham Potter som ny manager og Leeds jakter Scott Parker. Om begge får viljen sin er det ikke tvil om hvem vi mener kommer best ut av dette.

  Steve Morison ledet Cardiff City da Championship-sesongen 2022/23 startet opp. Nå har han tatt steget ned til nivå sju og trenerjobb hos klubben Hornchurch. Vi ønsker lykke til.

  Relaterte artikler

  Del artikkel

  spot_img

  Siste nytt

  Nyhetsbrev

  Få siste nytt rett i mailen