More

  Fulham byr på Coventry-stjerne

  En av vårens soleklart beste spiller på nivå to er selvfølgelig ønsket av Premier League klubber, deriblant Fulham.

  Victor Gyokeres er klar for Sporting, og nå risikerer Coventry å miste sin andre store stjerne i Gustavo Hamer. Etter to sesonger i The Championship virker det som om endelig de litt større klubbene har fått øynene opp for den magiske midtbanespilleren.

  I sin andre sesong i Coventry tok han sitt spill til et helt nytt nivå, særlig på vårparten da han skal ha stor del av æren for at de overraskende tok seg til play off-finalen – som endte med tap i finalen etter at han selv måtte av med skade.

  Fulham en av flere som jakter

  Hamer –som kom med på sesongens lag i The Championship – scoret elleve mål og bidro med ti målgivende for The Sky Blues sesongen 2022/23 og nå skal altså Fulham være nær å komme med et bud på den 26 år gamle midtbanespilleren. Fra før har Brighton og Brentford vist interesse.

  Den Brasiliansk-fødte spilleren fra Nederland kom til England fra PEC Zvolle i 2020 og utmerket seg tidlig med sin røffe stil og mange røde kort. Han startet attpåtil sesongen som nettopp er avsluttet med to røde kort på sine seks første kamper, før han derfra og ut stod for andre prestasjoner.

  Coventry avhengig av Hamer

  Til Fulham? Ble Dette Det Siste Vi Så Av Gustavo Hamer I Coventry-Trøyen?
  Scoret I Play Off-Finalen, Men Måtte Senere Av Med Skade. Utslagsgivende For Resultatet Ble Det Muligens.

  For Coventry sin del blir han en viktig brikke om laget til Mark Robins skal ta nye steg – og kanskje ta steget opp til Premier League. Fra før er Ellis Simms bekreftet inn som erstatteren til deres svenske stjernespiss, Victor Gyokeres. I tillegg er de nær en signering av japanske landslagsspilleren Tatsuhiro Sakamoto fra KV Oostende etter at den belgiske klubben rykket ned denne sesongen.

  Les også: Status hos samtlige Premier League klubber en måned før ligastart

  Relaterte artikler

  Del artikkel

  spot_img

  Siste nytt

  Nyhetsbrev

  Få siste nytt rett i mailen