More

  EFL: Nyheter og overganger

  Flere klubber har startet signeringsturneen i EFL, deriblant Middlesbrough som går for fem om dagen.

  Championship

  Efl: Seny Dieng Skifter Ut Qpr Med Middlesbrough
  Seny Dieng Skifter Ut Qpr Med Middlesbrough.

  Michael Carrick og Middlesbrough har virkelig fått fart på overgangene denne uken. Først ble Alex Gilbert hentet fra Brentford før 18-åringen Rav van den Berg offisielt ble bekreftet i går. I dag er både Sammy Silvera og Tom Glover bekreftet klare for klubben og har allerede meldt seg opp på sommerleiren til Carrick. De to australske spillerne kommer fra henholdsvis Central Coast Mariners og Melbourne City og er fremadstormende ving og keeper. Morgan Rodgers kommer også inn portene fra Manchester City og den ettertraktede offensive midtbanespilleren er en spennende spiller for fremtiden. Det ser også ut som Seny Dieng kommer til Boro etter at de og QPR er enige om overgang av den spretne keeperen.

  Med flere talentfulle spillere på plass mangler det nå bare noen rutinerte menn inn før stallen til Middlesbrough er klar for en sesong i toppen av The Championship

  Coventry har funnet sin erstatter på topp. Ellis Simms ankommer klubben etter at overgangen på 8 millioner pund var nok for Everton til å gi slipp på kraftspissen. Dermed tyder alt på at Mark Robins har fått sin Victor Gyokeres-erstatter, selv om overgangen hans enda ikke er i boks. At han uansett forlater Coventry og EFL er det ingen tvil om og i kveld melder flere medier at avtalen med Sporting er i boks til en avtale på rundt 24 millioner euro.

  Har du forresten sett Plymouth sine nydelige drakter? Fineste i EFL?

  Michael Duff har hentet nøkkelsignering. Forsvarsspilleren Josh Key har nemlig ankommet klubben etter imponerende spill for Exeter City. 23-åringen var jaktet av Swansea allerede i januarvinduet uten at det ble ordnet overgang for høgrebacken. Cardiff har fortsatt problemer økonomisk, men har anskaffet forsvarsspilleren Dimitrios Goutas etter at han ble frigitt av den tyrkiske klubben Sivasspor. De hentet tidligere i uken Ike Ugbo på lån fra franske Troyes og i kveld ble også Yakou Meite klar ettersom han ikke ville være med Reading ned til League One.

  Southampton har ikke startet sommersigneringene enda, men nå ser det ut til at Shea Charles blir førstemann inn portene for en ellevill sum. Over 10 millioner pund gir de Manchester City for en som knapt har spilt seniorfotball?

  Enda et år på Stevens. Stoke City har hentet Enda Stevens på en sesonglang kontrakt etter at kontrakten hans med Sheffield United ikke ble fornyet. En solid signering om han holder seg skadefri.

  Millwall våknet opp til sjokknyheter for et par dager siden da deres eier John Berylson døde i en tragisk ulykke. En eier som virkelig har satt sine spor hos The Lions.

  League One

  Alfie May Var Ettertraktet Av Mange, Men Valget Falt På Charlton
  Alfie May Velger Charlton.

  Charlton virker til å stikke av med League Ones store spissobjekt Alfie May. Den fantastiske spissen har storspilt for Cheltenham i flere år, deriblant deres to år i League One. Nå er det klart at Charlton blir vinneren av budrunden og dermed må klubber som Wrexham, Gillingham og Bristol Rovers gi tapt. At ikke større klubber jaktet May er for oss en stor gåte, for May kommer til å bli en stor hit på The Valley. Charlton ser også ut til å hente syndebukken fra play off-finalen i Championship. Fankaty Dabo sitt siste spark på ballen for Coventry var skuddet som sendte Luton til Premier League. Frigitt få dager senere, men nå kan livet smilet til Dabo igjen med et fremadstormende Charlton som neste stoppested.

  Les også: Barnsleys nye manager er på plass

  Wycombe har fått sin første signering for sommeren, men det er ikke den største begeistringen. Rutinerte Richard Keogh gir seg ikke og tar en ny sesong i League One etter at han ikke fikk bli med Ipswich opp til nivå to.

  Bolton har hentet sin femte mann for sommeren. Will Forrester har ankommet portene etter overgangen fra Port Vale. 22-åringen er en forsvarsspiller som imponerte stort i sin første sesong i Port Vale før en større klubb nå venter.

  Bristol Rovers har bekreftet overgangen for Rob Friend som dermed trapper ned etter flere år i Middlesbrough og Birmingham.

  For Fleetwood har det vært en rar sommer da deres eier Andy Pilley har fått fengselsstraff på 13 år for sine pengesnuskete saker.

  Leyton Orients femte signering for sesongen ble en velkjent spiller. Idris El Mizouni returnerer etter et særs vellykket låneopphold hos Orient forrige sesong. Nå venter et nytt utlån da veien frem til spilletid hos Ipswich virket litt for lang.

  Carlisle – som også er klare for League One – har hentet Sam Lavelle og blir dermed deres første signering som ikke var på lån hos Carlisle forrige sesong. Inn kommer også Dylan McGeouch. Stevenage er også på god vei med å klargjøre seg for livet i League One, og i dag signerte de Dan Butler fra Peterborough.

  League Two

  Vi må starte med Notts Countys fantastisk andredrakt som ble annonsert i dag. For en nytelse dette var for øynene.

  Stockport County har bare hentet Billy Chadwick og Ibou Touray, men gledelig var det at suksessmanager Dave Challinor har signert en ny kontrakt som strekker seg til 2026. I kveld ryktes det også at County henter Nick Powell. Mannen som Sir Alex Ferguson så enormt potensial i vil være en enorm signering på nivå fire etter flere gode år bak seg i Stoke.

  Harrogate fortsetter signerinsfesten sin og har nå hentet Abraham Odoh fra Rochdale. Den 23 år gamle angrepsspilleren blir deres åttende signering for sommeren. Wimbledon har også signert sin del spillere og på onsdag kom spiller nummer åtte inn når Armani Little returnerte til klubben etter spill i Forest Green. Og signeringsvideoen var god.

  De må uansett se seg slått av Grimsbys sine ti signeringer. De to siste ankom onsdag da Harvey Cartwright og Jake Eastwood ankom klubben. Førstnevnte på lån fra Hull City og sistnevnte på fast basis fra Sheffield United.

  Det ser ut til å bli tidenes sesong i League Two, og både Wimbledon og Grimsby virker til å ville bli med på festen denne sesongen.

  Ikke EFL, men signeringsvideoen må med

  Rochdale er kanskje ikke i EFL denne sesongen, men med signeringsvideoer som dette må det bare bli en rask retur for den sjarmerende klubben. Denne var uansett 10/10.

  Relaterte artikler

  Del artikkel

  spot_img

  Siste nytt

  Nyhetsbrev

  Få siste nytt rett i mailen