More

  Supersøndag i Premier League

  Supersøndag er nok et noe utvannet uttrykk, men det er uansett noen skikkelige godbiter å glede seg til i Premier League i dag.

  Les også: Overraskelser i 5. Championship-runde

  Lørdagen bød på hat trick i hat tricks, da Son, Haaland og Evan Ferguson tok med seg matchballen hjem etter kamp. Nettopp Brighton (12), Tottenham (11) og Manchester City (11) er da nå også lagene som har scoret flest mål denne sesongen.

  På Selhurst park møtes i dag to lag som ikke har for vane å hevde seg i slike statistikker, og de vil ikke gjøre det heller denne sesongen.

  Bestill et abonnement på Norges eneste sport- og spillavis. Det kan lønne seg

  Dagens øvrige fire involverte har siktet innstilt på topp 4 og det som enda bedre er, og et lite høydepunkt i dag blir å se om Rasmus Højlund kan gi bevis for at han vil bli spissen Manchester United så lenge har savnet.

  Supersøndag:

  Supersøndag: Palace-Fans
  Supersøndag: Palace-Fansen Står Klare

  Crystal Palace – Wolverhampton

  Selhurst Park
  Søndag 15.00
  Odds fra Norsk Tipping: 1,92 – 3,35 – 4,00

  Oppløftende sesonginnledning for Hodgson og Palace. Røk på knepent hjemmetap mot Arsenal, men en god andreomgang ga poeng borte mot Brentford forrige helg. Savnet av Zaha og skadede Olise merkes imidlertid godt, og det var håp om å få på plass en spiss før vinduet stengte. Den gang ei. Sisteskansen Dean Henderson ble i stedet hentet fra Manchester United, men Sam Johnstone vil nok uansett vokte buret i dag. Nyankomne Matheus Franca er fortsatt ikke klar, men Will Hughes returnerer. Fire av siste fem mot Wolves er vunnet.

  Supersøndag: Tommy Doyle, Wolves
  Ny Ulv: Tommy Doyle Står Klar Til Å Debutere For Wolves

  Wolves-keeper Jose Sa gjorde en formidabel og avgjørende redning, før Sasa Kalajdzic ble matchvinner i lørdagens «sekspoenger» borte mot Everton. Har allerede mistet støttespillere som Ruben Neves, Raul Jimenez og Nathan Collins, og fredag forsvant Matheus Nunes til Manchester City. Tommy Doyle kom motsatt vei, mens Jean-Ricner Bellegarde er hentet fra Strasbourg for å fylle hull. Ingen av de siste ti borte mot et London-lag er vunnet. Hwang Hee-Chan hinket av banen mot Everton, og er usikker på spill i dag.

  Liverpool – Aston Villa

  Supersøndag; Darwin Nunez, Liverpool
  Skarpskytter: Har Darwin Nunez Faktisk Stilt Inn Siktet For Godt?

  Anfield
  Søndag 15.00
  Odds fra Norsk Tipping: 1,65 – 4,20 – 4,40

  Liverpool virket døde og begravet da de før halvtimen spilt lå under med 0-1 og fikk Van Dijk utvist, på besøk i Newcastle. Allison holdt imidlertid de røde inne i kampen med noen spektakulære redninger, og duoen Jota/Nunez gjorde den store forskjellen da de ble satt inn. Nunez viste frem egenskaper man ikke trodde han hadde, da han banket inn sine to avgjørende scoringer i sluttminuttene. Hentet fredag lenge linkede Ryan Gravenberch fra Bayern München, mens man valgte å ikke selge Mo Salah, til tross for bud pålydende £150 millioner. Thiago Alcantara og Ibrahima Konate er skadet, mens Virgil van Dijk er suspendert. Curtis Jones er tilbake.

  Supersøndag, Ollie Watkins
  Måltjuv: Ollie Watkins Er En Måltjuv, Og Trives Godt Mot Liverpool

  Villa har slått kraftig tilbake etter fadesen i sesongåpningen. Holdt lekestue med Everton, før det også ble enkel 3-1-seier borte mot Burnley forrige helg. Bare Manchester City har plukket flere Premier League-poeng enn Villa i 2023. Midtstopperen Clement Lenglet er ny mann i troppen, etter fredag å ha blitt hentet på lån ut sesongen fra Barcelona. Bare Jamie Vardy og Harry Kane har scoret flere mål mot Jürgen Klopps Liverpool i Premier League. Tyrone Mings, Emiliano Buendia, Alex Moreno, Jacob Ramsey og Philippe Coutinho er skadet, mens verdensmester Emiliano Martinez er usikker. Fem av siste seks mot Liverpool er tapt, men fikk 1-1 på Anfield i mai.

  Arsenal – Manchester United

  Supersøndag
  Tilbake Fra Start? Gabriel Jesus Er Tilbake Etter Skade

  Emirates
  Søndag 17.30
  Odds fra Norsk Tipping: 1,75 – 4,00 – 4,10

  Arsenal ledet 2-1, og var i overtall med snaut ti minutter igjen å spille, men ga likevel bort poeng hjemme mot Fulham. Et typisk eksempel på poeng man ikke kan gi bort om man ønsker å igjen kjempe om tittelen. Fire av siste fem hjemmekamper mot Manchester United er vunnet, inkludert de siste to. Bukayo Saka har scoret i sine siste tre mot United, og blir historisk om han gjentar suksessen denne helgen.

  Thomas Partey, Jurrien Timber og Mohamed Elneny er skadet, men Takehiro Tomiyasu returnerer fra en karantene han aldri skulle vært ilagt. Kun 2 av siste 24 hjemmekamper er tapt, men har kun holdt nullen i 4 av siste 26 på eget gress.  Fire seirer og en uavgjort fra siste fem hjemme mot United.

  Supersøndag
  Dansk Dynamitt? Rasmus Højlund Står Klar Til Å Premier League-Debutere. Da Kan Det I Alle Fall Bli Supersøndag For United

  United har vunnet to av sine første tre, men seirene har kommet mot Wolves og Forest – og prestasjonene har ikke vært overbevisende. I dag kan det imidlertid bli etterlengtet debut for Rasmus Højlund. Dette United-laget har altfor lenge vært hemmet av mangelen av en målkåt spiss, og forventningene til dansken er skyhøye. På vinduets siste dag lyktes man også å hente seg en defensiv midtbanespiller av kaliber, da Sofyan Amrabat ankom på lån fra Fiorentina. En erstatter for skadede Luke Shaw er også på plass, etter lånet av Sergio Reguillon fra Tottenham.

  United har vunnet seks av sine siste syv Premier League-kamper, men statistikken borte mot The Gunners er ikke noe å skrive hjem om. Mason Mount og Raphael Varane er skadet.

  Relaterte artikler

  Del artikkel

  spot_img

  Siste nytt

  Nyhetsbrev

  Få siste nytt rett i mailen