More

  Evan Ferguson: Hat trick nummer 3 for dagen

  Heung-min Son scoret tidligere i dag tre for Tottenham mot Burnley, mens Erling Braut Haaland leverte tre fulltreffere mot Fulham. Det var scoringsshow i Premier League-runden lørdag formiddag, og moroa fortsatt i kveldskampen mellom Brighton og Newcastle. Denne gang med 19-årige Evan Ferguson i fokus.

  Revansjejakt

  Newcastle ga på spenstig vis bort alle tre poeng mot ti Liverpool-spillere på St. James’ Park forrige helg, og ankom Amex Stadium fulle av revansjelyst. Også hjemmelaget hadde imidlertid noe å revansjere, etter forrige helgs hjemmekamp mot West Ham. De Zerbis menn hadde da ballen i 80 % av tiden, men presterte likevel å tape 1-3 mot et effektivt West Ham.

  I dag var det aldri noen tvil om hvem av de to klubbene som ville få sin revansje.

  Brighton
  På Etterskudd: Evan Ferguson Stjal Overskriftene, Men Det Var Flere Som Ble Gitt Muligheten Til Å Score Mål Mot Et Newcastle-Forsvar På Stadig Etterskudd. Akkurat Her Blir Imidlertid Mitoma Blokkert

  Evan Ferguson-show

  Evan Fergsuon er spådd en lysende fremtid i engelsk fotball, og 18-åringen har lenge blitt linket til klubber som Manchester United og Tottenham. Det er naturligvis ingen grunn til å forlate dette fantastiske Brighton-laget, og i da kom nytt bevis på at klubb og spiller passer sammen som hånd i hanske.

  Den unge spissen satte sitt første mål for dagen på pasning fra Billy Gilmour, men også Newcastle-keeper Nick Pope skal få noe av æren for akkurat den nettkjenningen. Pope virket usikker fra start til slutt i dag, akkurat som forsvaret han hadde foran seg. Samme oppskrift kom på dagens andre scoring. Gilmour til Ferguson, og en skrudd perle ned i Popes venstre hjørne. Hat tricket ble fullført 20 minutter før slutt, før Ferguson kunne forlate banen til stående applaus fra et entusiastisk hjemmepublikum.

  Les også: Alle overgang, alle 4 divisjoner, på Deadline Day

  Trøstemål

  Callum Wilson pyntet på resultatet i andre tilleggsminutt, men det endte 3-1 til The Mighty Seagulls. Og det etter nok et overgangsvindu da de fleste trodde klubben igjen hadde solgt arvesølvet. Den gang ei.

  Dette var første gang siden 1995 det ble notert tre hat trick i løpet av en og samme Premier League-runde. 19-årige Evan Ferguson tar plass i historiebøkene.

  Evan Ferguson: Hat Trick Nummer 3 For Dagen Albion Evan Ferguson
  Hjem Som Slakt: Newcastle-Fansen Fikk Kanskje Med Seg Kampprogrammet Hjem, Men Matchball Og Poeng Tok Evan Ferguson Og Brighton Seg Av

  Dagens resultater i Premier League:

  Sheffield United – Everton 2-2

  Brentford – Bournemouth 2-2

  Burnley – Tottenham 2-5

  Chelsea – Nottingham Forest 0-1

  Manchester City – Fulham 5-1

  Brighton – Newcastle 3-1

  Relaterte artikler

  Del artikkel

  spot_img

  Siste nytt

  Nyhetsbrev

  Få siste nytt rett i mailen