More

  Championship: Sunderland tok hevn på Southampton

  Southampton prøvde å kjøpe halve Sunderland på deadline day. I dag tok Sunderland en grusom hevn når Southampton gjestet Stadium Of Light.

  Overgangsvinduet ble av den dramatiske sorten for Sunderland-fansen. Storscorer og opprykkshelt fra sesongen 2021/22 ble solgt til Southampton. Ross Stewart har vært ekstremt skadeplaget det siste året, men mange med varme følelser for Sunderland hadde håpt han kunne fortsatt karrieren sin i nord. Slik ble det ikke, men heldigvis for dem fikk Southampton ikke kloa i Patrick Roberts.

  Les også: Oppsummering av rundene i League One og League Two

  Og dagen derpå kom Sunderland sin hevn

  For en match vi ble vitne til på Stadium Of Light i dag. Det glødet i øynene til hjemmepublikum og den gløden smittet over til spillerne som leverte et fyrverkeri av en fotballkamp. Allerede etter minutter hadde Jack Clarke sendt vertene i føringen, og spilleren som uttrykte frustrasjon over at han måtte bli værende i klubben viste ingen tegn til mangel på motivasjon i dag.

  Pierre Ekwah sine to første scoringer for klubben sørget for 3-0 til pause før Bradley Dack og Chris Rigg sitt første for klubben sørget for en overbevisende 5-0 seier over Southampton som dermed fikk sesongens første tap i bagasjen med seg sørover. Rigg ble med sine 16 år og 76 dager den yngste spilleren til å score i en Championship-kamp siden Jude Bellingham i August 2019. Målet kan du se her

  Overraskelsene

  Carlos Corberan og Huddersfield var match made in heaven for to år siden. Skilsmissen var brutal, men i dag fikk Huddersfield hevnen sin da Neil Warnock og co vant 2-1 borte mot WBA etter Jack Rudoni sin scoring seks minutter på overtid og med det sikret sesongens første seier.

  Middlesbrough venter fortsatt på sin første seier og i dag tapte de 0-2 hjemme mot et lag vi hadde forventet skulle slite mer. QPR nettet to ganger bak deres tidligere keeper Seny Dieng og klatret dermed oppover tabellen. Overraskende var det også at Sheffield Wednesday skulle ta sitt første poeng for sesongen borte i Yorkshire-derbyet mot Leeds. Men 0-0 holdt akkurat og dermed kan også de begynne å se oppover på tabellen. Et annet Yorkshire-lag imponerte også i dag, for Rotherham slo Norwich 2-1.

  Dagens siste store overraskelse var det Hull som stod for. Vi vet at Hull er gode, men at de skulle bli det første laget som slo Leicester City denne sesongen – attpåtil på bortebane – så vi ikke komme. Liam Delap ble matchvinner med sin scoring allerede etter kvarteret.

  Ipswich fortsetter – men Preston er på topp

  Plymouth imponerte med 3-0 hjemme mot Blackburn, men enn så lenge er det Ipswich som gjør det best av de nyopprykkede lagene. I dag snudde de 0-2 til 3-2 i løpet av kampens siste halvtime takket være to scoringer av Freddie Ladapo. Det holdt derimot ikke til tabelltopp, for den innehar Preston North End nå.

  Ryan Lowe sitt mannskap har nemlig fått starte sesongen i fred og ro, men i dag tror vi flere fikk opp øynene for dem. En overbevisende 2-0 seier borte mot et Stoke-mannskap som har forsterket seg med over dusinet nye spillere var et statement. Will Keane scoret begge målene og er nå oppe i fire scoringer på fem kamper for sin nye klubb. Se den avgjørende scoringen her.

  Og neste kamp for Lowe er klubben han forlot i 2021, Plymouth. La landslagspausen gå raskt.

  Resultater og tabell i Championship

  • Sunderland 5-0 Southampton
  • Birmingham 1-1 Millwall
  • Swansea 1-2 Bristol City
  • Plymouth 3-0 Blackburn
  • Coventry 3-3 Watford
  • Ipswich 3-2 Cardiff
  • Middlesbrough 0-2 QPR
  • Rotherham 2-1 Norwich
  • Leeds 0-0 Sheffield Wed
  • Leicester 0-1 Hull
  • WBA 1-2 Huddersfield
  • Stoke 0-2 Preston

  Relaterte artikler

  Del artikkel

  spot_img

  Siste nytt

  Nyhetsbrev

  Få siste nytt rett i mailen