More

  Premier League: Scoringer, hat tricks og nye VAR-skandaler

  At Marco Silva pådrar seg gule kort for protester er intet nytt, men det er til å forstå at Fulham-manageren reagerer når han blir åpenlyst snytt – som i dagens Premier League-batalje mot Manchester City. City tok oppskriftsmessig ledelsen 1-0 etter scoring av Julien Alvarez, men gjestene fra hovedstaden utliknet gjennom Tim Ream. Dramatikken begynte uansett ikke før på overtid i førsteomgang.

  Komplett skandale av en avgjørelse

  City-stopper Nathan Ake header i femte overtidsminutt ballen i mål, men en solid offsideplassert Manuel Akanji gjør sitt beste for å styre ballen i mål. Om Akanji berører ballen er vanskelig å se, men bevegelsene han gjør forvirrer naturligvis Fulham-keeper Bernd Leno.

  Premier League, Nathan Ake
  Scoring: Yes, But No, But Yes, But No

  Dette skal være offside og annullering hver eneste dag i uka, men atter en gang er VAR i tåka. Akkurat som de var i fredagens kamp mellom Luton og West Ham, i Premier League-åpningen mellom Manchester United og Wolves, i storoppgjøret mellom Chelsea og Liverpool og i en haug av andre situasjoner bare i løpet av sesongens fire første ligarunder. Komplett skandale.

  Premier League: Haaland
  Nytt Hat Trick: Haaland Fornekter Seg Ikke

  City vant som bestilt, etter hat trick av Erling Braut Haaland, men 2-1-scoringen kom altså på verst tenkelige tidspunkt for Fulham –  i siste sekund før pause.

  Spurs i fyr og flamme

  Tottenham-fansen var langt nede da tidenes toppscorer Harry Kane pakket kofferten og forsvant til lederhosen og sauerkraut. Under ledelse av Ange Postecoglou fremstår imidlertid Spurs i ny og offensiv drakt. Den tidligere Celtic-bossen har etablert et svært underholdende Tottenham, og etter fire ligarunder står Spurs bokført med elleve scoringer. I dag ble det fem borte mot Burnley, og Heung-min Son sto for tre av dem. Noen av Tottenhams scoringer i dag vil sågar bli stående som utmerkede kandidater til månedens scoring i Premier League.

  Forest slo Chelsea på brua

  Chelsea har slått nyopprykkede Luton på hjemmebane, men dette er Premier Leagues Big Spender eneste seier fra første fire. I dag ble det hjemmetap mot Nottingham Forest, et Forest som var mest aktive klubb på Deadline Day – og som effektivt slukket sorgen over salget av Brennan Johnson til nevnte Tottenham.

  Premier League, Elanga
  Matchvinner: Anthony Elanga Eneste Målscorer Da Forst Slo Chelsea I London

  Mauricio Pochettino og Chelsea har støvsugd Europa for kostbare fotballspillere, men har langt frem til å bli et fotballag å regne med.

  Dagens resultater i Premier League:

  Sheffield United – Everton 2-2

  Brentford – Bournemouth 2-2

  Burnley – Tottenham 2-5

  Chelsea – Nottingham Forest 0-1

  Manchester City – Fulham 5-1

  Relaterte artikler

  Del artikkel

  spot_img

  Siste nytt

  Nyhetsbrev

  Få siste nytt rett i mailen