More

  Ryktebørsen: Enda en keeper-link til United

  Ryktebørsen er fyldig også i dag, men det forventes samtidig å bli bekreftet noen storfisk.

  Det har dratt ut i tid, men alt tyder på at Arsenal i dag presenterer Declan Rice som en Gunner. Det begynner å nærme seg en uke siden West Ham og Arsenal kom til enighet om overgangssum pålydende 100+5 millioner pund for den engelske landslagsspilleren, og bare strukturen på betalingen har forsinket prosessen. Alt tyder uansett på at midtbanespilleren i dag endelig blir Arsenal-spiller.

  Og Rice til Arsenal blir garantert ikke eneste bekreftede overgang i dag. Tirsdag så vi hele 18 spillere bekreftet solgt/kjøpt i de fire øverste divisjonene i England.

  Ryktene utkonkurrerer uansett bekreftede overganger. Og det er en god bunke å måke seg gjennom også i dag.

  Erik ten Hag har fått et begrenset budsjett å jobbe med i sommer, og nær halvparten av de 120 pundmillionene han opplyses å ha å jobbe med, blir brukt på å hente Mason Mount fra Chelsea. Mount skrev i går kveld sin avskjedshilsen til Chelsea-fansen, og i dag ble han presentert.

  Ryktebørsen: Enda En Keeper-Link Til United Mason Mount Ryktebørsen
  Ryktebørsen: Enda En Keeper-Link Til United 6

  Manchester United virker også fast bestemt på å hente inn en ny førstekeeper, og hva som skjer med nygifte David de Gea (hvis kontrakt utgikk lørdag) er fortsatt usikkert. United har de siste ukene blitt koblet til en haug av burvoktere, men til felles for dem alle er at de har vært priset i overkant høyt. Førstevalget (?)David Raya vil koste 40 millioner pund fra Brentford, mens Inter sies å kreve £60 millioner for David Onana. I dag meldes det at United-ledelsen også vurderer Brightons Robert Sanchez.

  I tillegg til keeper, må United også hente en spydspiss. Victor Osimhen og Harry Kane virker å være utenfor økonomisk rekkevidde, og førstevalget virker fortsatt å være Atalantas unge danske Rasmus Højlund. Nå har det imidlertid også begynt å snurre rykter om den iranske Porto-angriperen Mehdi Taremi. Spissen fyller 31 år om to uker, og vil i så fall bli en veldig rimelig nykommer.

  Ryktebørsen: Enda En Keeper-Link Til United Thiago Ryktebørsen
  På Ryktebørsen: Thiago

  Liverpool har allerede handlet inn to midtbanespillere til en total pris av nærmere 100 millioner i sommer, og fortsatt forventes det å ankomme enda en forsterkning for å fylle hullene som har oppstått på midten. Romeo Lavia fra Southampton virker å være førstevalget, og det ryktes samtidig at aldrende, skadeforfulgte, men fortsatt svært gode, Thiago da kan være på vei ut.

  Den israelske midtbanespilleren Oscar Gloukh skal være ønsket av flere Premier League-klubber, inkludert Manchester City og Arsenal. 19-åringen spilte forrige sesong 15 ligakamper for Salzburg.

  Brighton har, som nevnt ved flere anledninger, stor interesse av å sikre seg forrige sesongs Chelsea-lån Levi Colwill på permanent avtale, men mest sannsynlig blir den unge forsvarsspilleren værende på Stamford Bridge for å kjempe om plass i førsteelleveren hos The Blues. Brighton har da i stedet gjenopptatt interessen for den anvendelige Ajax-forsvareren Calvin Bassey.

  Ryktebørsen: Enda En Keeper-Link Til United Calvin Bassey Ryktebørsen
  På Ryktebørsen: Calvin Bassey

  En flokk av klubber, inkludert Palace, Fulham, Nottingham Forest og Milan, meldes klare til å tilby Callum Hudson-Odoi kontrakt, når han nå mest sannsynlig forlater Chelsea. Vingløperen har ett år igjen av kontrakten på brua.

  Tino Livramento skal være ønsket av både Chelsea og Newcastle, og Southampton-backen ryktes da å foretrekke St. James’ Park som sin neste hjemmebane.

  Folarin Balogun tok tollen som målmaskin på lån i franske Reims forrige sesong, men den 22-årige amerikaneren virker uansett ikke å ha noen fremtid i Arsenal. Leipzig, Inter og Milan meldes alle interessert i angriperen som meldes å bli priset til voksne 50 millioner pund.

  Caglar Söyüncü har forlatt Leicester, og midtstopperen meldes nå på legesjekk i Madrid – der han forventes å signere toårskontrakt med Atletico.

  Ryktebørsen: Enda En Keeper-Link Til United Ross Stewart Ryktebørsen
  På Ryktebørsen: Ross Stewart

  Sunderland jobber hardt for å beholde målmaskinen Ross Stewart, men det svirrer hele tiden rykter om ny klubb for angriperen som mistet store deler av forrige sesong med skader. Leeds United skal være av dem som har stilt seg i kø.

  Mens William Saliba signerer ny langtidskontrakt med Arsenal, er klubbkamerat Albert Sambi Lokonga på vei ut. Midtbanespilleren var i siste halvdel av forrige sesong på lån i Palace, uten særlig hell.

  Litt mer Manchester United før vi avslutter dagens ryktebørs. Sofyan Amrabat, som gjorde et imponerende forrige VM med Marokko, kan nemlig være på vei inn. 26-åringen tjener til livets opphold i Fiorentina, og skal også være ønsket av Atletico Madrid.

  Ryktebørsen: Enda En Keeper-Link Til United Aaron Ramsey Ryktebørsen
  På Ryktebørsen: Aaron Ramsey

  Helt til slutt; Aaron Ramsey kan være på vei tilbake til barndomsklubben Cardiff. Den elegante midtbanespilleren forlot The Bluebirds til fordel for Arsenal tilbake i 2008, og etter forrige sesong å ha spilt for Nice kan ringen nå være sluttet. Ramsey er fortsatt bare 32 år, og vil naturligvis ha atskillig å by på i The Championship. Vi heier frem den overgangen.

  Relaterte artikler

  Del artikkel

  spot_img

  Siste nytt

  Nyhetsbrev

  Få siste nytt rett i mailen