More

  Fulham og Luton handlet

  Etter lang tids rykter har Fulham endelig presentert Calvin Bassey med fireårskontrakt. Den nigerianske midtstopperen er hentet fra Ajax for snaut 20 millioner pund, og var én av totalt 18 overganger vi noterte i de fire øverste divisjonene i går.

  Calvin Bassey, Fulham
  Rutine: Calvin Bassey Er Ny I Fulham, Men Har Kjennskap Til Britisk Fotball, Etter Sine To Sesonger I Rangers

  -Jeg er glad alt nå er på plass, så jeg fullt ut kan konsentrere meg om fotball. Jeg gleder med til å bidra til at laget kan ta ytterligere steg fra en flott forrige sesong, sier Bassey etter å ha signert fireårskontrakt med Fulham.

  Wolves-back til Luton

  Det var slett ikke bare Fulham som styrket seg i går. Premier League-debutant Luton Town var også aktive, da de hentet venstrebacken Ryan Giles fra Wolverhampton. 23-årige Giles har vært Wolverhamptons eiendom i hele karrieren, men etter åtte utlån var det på tide å finne seg en ny permanent arbeidsgiver. Wolves-ledelsen klarer imidlertid ikke helt å gi slipp på spilleren, og har for sikkerhets skyld inkludert muligheten for gjenkjøp i avtalen med Luton.

  Ryan Giles, Luton
  Fulham Og Luton Handlet 3

  -Etter altfor mange utlån har jeg endelig fått meg et nytt hjem. Jeg er utrolig glad for å være her, sier forsvarsspilleren til klubbens hjemmesider.

  Luton har samtidig sendt vingløperen Fred Onyedinma på lån til Rotherham. 26-åringen var på banen i 21 kamper i Towns opprykkssesong.

  Atter en Coventry-handel

  Vi gikk fredag morgen gjennom Coventrys sommerhandler, men var knapt i havn med presentasjonen før det tikket inn enda en overgang. Denne gang er det midtstopperen Luis Binks som er presentert av Sky Blues-ledelsen. 21-åringen startet karrieren i akademiet hos Tottenham, men hentes nå på sesonglangt lån fra Bologna.

  Relaterte artikler

  Del artikkel

  spot_img

  Siste nytt

  Nyhetsbrev

  Få siste nytt rett i mailen