More

  Ryktebørsen 11. august: Caicedo-kaos

  Det var en heftig torsdagskveld og natt til fredag! Tipsredaksjonen fullførte årets Premier League-spesial som endte på 184 sider med alt du trenger vite om Premier League-sesongen, men samtidig ble det jobbet iherdig med tunge transfer både i Liverpool, Tottenham, Chelsea, Bayern og Brighton.

  Litt av en inngang til sesongen, som i dag tar avspark når Burnley får besøk av trippelmester Manchester City på Turf Moor.

  Ryktebørsen 11. august:

  Moises Caicedo

  Ryktebørsen 11. August: Moises Caicedo
  Ryktebørsen 11. August: Moises Caicedo

  Hvor ellers kan man begynne? Harry Kane får ha oss unnskyldt; dette er så utvilsomt sommerens sprøeste overgangssak. Liverpool-fansen virket etter hvert å gå lei av ryktene om Southamptons Romeo Lavia, som Liverpool endte opp med å tre ganger by på – uten å nå frem hos The Saints. Moises Caicedo ble tidligere i sommer også koblet med Liverpool, men de siste dagene har det jo bare vært et tidsspørsmål om når midtbanespilleren skulle signere for Chelsea. London-klubben bød om lag 80 millioner pund uten å få napp, før Brighton-ledelsen torsdag kveld annonserte noe nær budkrig mellom Chelsea og Liverpool.

  Den kampen ble Liverpool i natt meldt å ha vunnet, etter å ha fått aksept for rekordbudet 111 millioner pund. Klokken 12 begynte imidlertid nye rykter å surre. Caicedo ville slett ikke til Liverpool, da han var fast innstilt på å spille for Chelsea. Personlig kontrakt med Chelsea skal også ha vært avtalt helt siden mai. Chelsea skal nå by på nytt, men her er tydeligvis siste ord alt annet enn sagt.

  Harry Kane

  Ryktebørsen 11. August, Harry Kane
  Ryktebørsen 11. August, Harry Kane

  Harry Kanes siste dag på ryktebørsen for en stund fremover? Tottenhams mestscorende spiller gjennom alle tider meldes nå på vei til legesjekk og kontraktsignering med Tysklands største, beste og mestvinnende klubb. Dette etter at Tottenham og Bayern onsdag kom til enighet om overgangssum pålydende 100 millioner euro, før scoringskongen i dag tidlig altså ble meldt å ha takket ja til tilbudet.

  De kommende dagene vil det fortsatt være spekulasjoner om Tottenham-angripere, men da om hvem som skal hentes inn for å ta plassen Kane etterlater seg. Kana antas å bli presentert som Bayern München-spiller i løpet av helgen, men etter utviklingen i Caicedo-saken er det kanskje greit å vente med bekreftelser til spissen poserer med kulepenn og i Bayern-drakt. Romelu Lukaku er allerede lansert som en mulig erstatter i Spurs-drakt. Akkurat det ryktet tar vi med en klype salt.

  Gustavo Hamer

  Ryktebørsen 11. August, Gustavo Hamer
  Ryktebørsen 11. August, Gustavo Hamer

  Coventry har lenge vært forberedt på at Gustavo Hamer trolig ville forsvinne i sommer, og etter lenge å ha blitt linket til Leeds, meldes det nå at det er nyopprykkede Sheffield United som har fått aksept for bud pålydende 15 millioner pund for en av The Championships aller beste spillere. The Blades solgte denne uken Sander Berge til Burnley, og pengene de mottok har fått ben å gå på. Samme klubb presenterte onsdag den brasilianske midtbanespilleren Vinicius Souza, som ble hentet fra Belgia for £12 millioner.

  Joachim Andersen

  Ryktebørsen 11. August, Joachim Andersen
  Ryktebørsen 11. August, Joachim Andersen

  Newcastle kjøpte denne uken høyrebacken Tino Livramento fra Southampton, men Eddie Howe jakter også en ny midtstopper. Seks navn sies nå å stå på blokka; Jean-Clear Todibo (Nice), Edmond Tapsoba (Bayer Leverkusen), Perr Schuurs (Torino), Joachim Andersen (Crystal Palace), Odilon Kossounou (Bayer Leverkusen) og Antonio Silva (Benfica).

  Eric Bailly

  Ryktebørsen 11. August, Eric Bailly
  Ryktebørsen 11. August, Eric Bailly

  Manchester United rydder i stallen, og to midtstoppere virker nå i løpet av få dager å forsvinne ut. Harry Maguire er som kjent på vei til West Ham, mens det nå også er duket for salg av Eric Bailly. 29-åringen, som forrige sesong var på lån i Marseille, skal ha kommet til enighet om personlig kontrakt med Besiktas.

  David Raya

  Ryktebørsen 11. August, David Raya
  Ryktebørsen 11. August, David Raya

  Avtalen mellom Arsenal og Brentford skal være klarert, og sisteskansen har nå gjennomført legesjekken som gjør ham til Arsenal-spiller. Kontrakten inneholder altså en låneavtale, men også en forpliktelse om kjøp. Avtalen skal strekke seg frem til sommeren 2028.

  Aaron Ramsey

  Ryktebørsen 11. August, Aaron Ramsey
  Ryktebørsen 11. August, Aaron Ramsey

  Burnley har fått sving på overgangsvinduet. Sander Berge (som er gitt draktnummer 16) ble denne uken klubbens niende sommersignering, og flere er på vei. Aston Villas midtbanespiller Aaron Ramsey. 20-åringen tillates å forlate Villa, men Birmingham-klubben skal ha krevd å få tilbakekjøpsklausul i kontrakten. Midtbanespilleren blir uansett ikke å se i kveld, når Burnley får æren av å innlede Premier League-sesongen hjemme mot City.

  Adama Traore

  Ryktebørsen 11. August, Adama Traore
  Ryktebørsen 11. August, Adama Traore

  Lynvingen Adama Traore har stått uten kontrakt etter i sommer å ha blitt fristilt av Wolverhampton men nå meldes muskelbunten på vei til Fulham. The Cottagers antas å presentere 27-åringen som sitt siste tilskudd i løpet av helgen.

  Skaff deg abonnement på Norges eneste sport- og spillavis, og få umiddelbar tilgang til over 300 sider om ligastarten i England. Alle 92 klubber omtales og tippes!

  Relaterte artikler

  Del artikkel

  spot_img

  Siste nytt

  Nyhetsbrev

  Få siste nytt rett i mailen