More

  Ryktebørsen 4. august:

  Ryktebørsen 4. august, men først:

  Hektisk aktivitet den siste uken, da vi har jobbet natt og dag for å ferdigstille vår enorme EFL-spesial, med gjennomgang av samtlige 72 klubber i divisjonene under Premier League. I natt ble blekka ferdig, og du får tilgang til de 160 eksklusive sidene ved å tegne et abonnement.

  Ryktebørsen 4. August: Mockup Nettsiden 1 Ryktebørsen 4. August
  Ryktebørsen 4. August: 8

  Og det er mer i vente. Neste fredag kommer en like tung spesialutgave med Premier League-sesongen som tema. Også denne er eksklusiv for abonnenter.

  Hektisk aktivitet er det også i overgangsvinduet. Det kjøpes og selges daglig, og alle bekreftede overganger ajourføres her. Denne oversikten oppdateres naturligvis daglig frem til vinduet slamrer 1. september.

  Ryktebørsen 4. august:

  *Fulham og Chelsea nærmer seg enighet om en passende overgangssum for Callum Hudson-Odoi. Midtbanespilleren går inn i sitt siste kontraktsår med Chelsea, og har lenge blitt linket til The Cottagers. Overgangssummen tippes å ligge på om lag 20 millioner pund.

  Ryktebørsen 4. August
  Ryktebørsen 4. August: Fred Er Ønsket Av Fulham

  *Fulham sies også å ha rettet kikkerten mot Manchester Uniteds midtbanespiller Fred. Også den brasilianske 30-åringen går inn i sitt siste kontraktsår.

  *Brentford krever 40 millioner pund for sisteskansen David Raya, men Arsenals første bud på burvokteren sies å lyde på bare drøyt halvparten av dette.

  Ryktebørsen 4 . August: Tino Livramento
  Ryktebørsen 4 . August: Tino Livramento

  *Newcastle sies å ha kommet til enighet om kjøp av Tino Livramento fra Southampton, med overgangssum pålydende 32 millioner pund akseptert av Saints-ledelsen. Toon-boss Eddie Howe sier imidlertid han ikke er oppdatert på forhandlingene, og at han maks vil ha to nye spillere inn før vinduet stenger.

  Ryktebørsen 4. August: Harry Maguire
  Ryktebørsen 4. August: Harry Maguire

  *Everton, Tottenham og West Ham skal alle være interessert i tidligere Manchester United-kaptein Harry Maguire, og Everton sies å lede an i jakten på tidenes dyreste forsvarsspiller.

  *Aston Villa skal ha lagt bud på Leeds Uniteds amerikanske landslagsspiller Tyler Adams, og Birmingham-klubben venter nå på svar fra Elland Road. 24-åringen ryktes å ha utkjøpsklausul på £25 millioner.

  *Bayern München skal ha sendt nytt, og trolig endelig, bud på Harry Kane. Budet sies å lyde på 100 millioner euro, og svar forventes i løpet av helgen.

  Ryktebørsen 4. August: Moises Caicedo
  Ryktebørsen 4. August: Moises Caicedo

  *Chelsea håper fortsatt å kunne hente Moises Caicedo fra Brighton. Seagulls-ledelsen har allerede takket nei til bud pålydende 80 millioner pund, og kravet skal være 100. Chelsea sies å ha Romeo Lavia som et alternativ, og Southampton-spilleren kan hentes for halve prisen.

  *Tottenham linkes fortsatt til den nederlandske Wolfsburg-forsvareren Micky Van de Ven, og Bundesliga-klubben skal ha meldt at spilleren er til salgs for £43 millioner. Partene sies nå å være i innspurten av forhandlingene.

  Ryktebørsen 4. August: Max Aarons
  Ryktebørsen 4. August: Max Aarons

  *Southampton leter etter en erstatter for Tino Livramento, som er på vei til Newcastle. Norwich-back Max Aarons sies å være førstevalget, og en handel av 23-åringen kan bli gjennomført i helgen.

  *Ørkengeneral Robbie Fowler skal ha henvendt seg til Leeds-forsvarer Liam Cooper, men det er fortsatt usikkert om Cooper vil tre inn i pensjonistenes rekker eller om han vil spille om opprykk med Leeds United. Vi håper og tror sistnevnte alternativ frister mest.

  *Ross Stewart er fortsatt ikke tilbake i spill etter skaden, og dessuten ønsket av Premier League-klubber. Sunderland-manager Tony Mowbray er derfor fortsatt på leting etter flere offensive alternativer.  – Vi håper å få på plass ytterligere to spillere. Ikke før helgens ligaåpning, men definitivt før vinduet stenger, sier Mowbray til lokal presse.

  Ryktebørsen 4. August: Julen Lopetegui
  Ryktebørsen 4. August: Julen Lopetegui

  * Julen Lopetegui skal fortsatt være usikker på sin fremtid som Wolves-manager, og managerens usikre posisjon skaper også utfordringer i overgangsvinduet. Real Betis-spiller Guido Rodriguez er av flere som sitter på gjerdet mens managersituasjonen vurderes på Molineux.

  *28-årige Joe Lumley har fullført kontrakten med Middlesbrough, og burvokteren virker nå på vei til Southampton. Sisteskansen var forrige sesong på lån i Reading, og fortsatt spill (eller benketilværelse) i The Championship virker det å bli denne sesongen. Gavin Bazunu er fortsatt Southamptons førstekeeper, men det trengs en erstatter for Willy Caballero som har lagt hanskene på hylla og heller gått inn i trenerstaben hos Leicester.

  Relaterte artikler

  Del artikkel

  spot_img

  Siste nytt

  Nyhetsbrev

  Få siste nytt rett i mailen