More

  Ryktebørsen: Iheanacho nestemann ut?

  Vi starter lørdagens ryktebørs med et par navn som har svirret på ryktebørsen siden mai, men som nå forsvinner ut.

  Fulham-back Antonee Robinson har blitt koblet med klubber som Manchester City, Newcastle, Marseille og Milan, men i går kom nyheten om at spilleren – som forrige sesong fikk plass på sesongens lag i Tipsbladet – har signert ny femårskontrakt på Craven Cottage.

  Ryktebørsen: Iheanacho Nestemann Ut? 1018747062 1 Scaled Ryktebørsen
  Victor Gyokeres

  Victor Gyoköres forlater også den daglige ryktebørsen. Det vil ta i overkant mye spalteplass å ramse opp klubbene svensken har blitt koblet til gjennom vår og sommer, men Everton og Wolves er av dem som skuffet må registrere at Sky Blues-angriperen er så godt som klar for spill i Sporting Lisboa.

  LES OGSÅ: Alle bekreftede overganger, alle 4 divisjoner, oppdateres daglig

  Litt mystisk er det uansett at den 22-årige angriperen Ellis Sims forlater Everton til fordel for nettopp Coventry. Dette hørtes jo vitterlig ut som et fremragende bytteprosjekt, men nei. Engelske og portugisisk presse står hardnakket på at Sporting kjøper Gyökores for drøyt 20 millioner pund. Everton har dermed kvittet seg med enda en offensiv spiller, fortsatt uten at noen er hentet inn. Kan hende blir det et raid mot Leeds United. Både Jack Harrison og Willy Gnonto ryktes å stå på blokka hos Toffees-ledelsen.

  Ryktebørsen: Ellis Sims
  Ryktebørsen: Iheanacho Nestemann Ut? 6

  Tottenham hentet i juni ny sisteskanse, da de kjøpte Guglielmo Vicario fra Empoli for drøyt 17 millioner pund. Hugo Lloris har fortsatt ett år igjen av kontrakten med Spurs, men den franske verdensmesteren er neppe spesielt interessert i å slite benk i en alder av 36. Heller kan burvokteren nå hende opp hos Champions League-finalist Inter, som virker å selge Andre Onana til Manchester United.

  Harvey Barnes har vi mast mye om den siste uka, og det skulle da bare mangle. Leicester-vingen innehar noen helt spesielle kvaliteter, og er rett og slett for god til å ende opp med Championship-spill. Foxes-ledelsen sies å ville kreve 40 millioner pund for 25-åringen, og atskillige klubber er ute og vifter med sjekkheftet. Newcastle meldes å stå fremst i køen, og et eventuelt kjøp av Barnes kan få følger for driblefanten Allan Saint-Maximin. Franskmannen forsvinner da ganske sikkert ut.

  Leeds rydder i stallen etter nedrykket. Jack Harrison og Willy Gnonto er allerede nevnt, og enda tidligere kan duoen Rasmus Kristensen og Diego Llorente forlate Elland Road. Begge skal være på vei til låneopphold i den evige stad.

  På Ryktebørsen: Rasmus Kristensen
  Ryktebørsen: Iheanacho Nestemann Ut? 7

  Tidligere midtstopperbauta John Terry har i en årrekke hatt stillingen som assistentmanager i både Aston Villa og Leicester, men nå vender 42-åringen hjem til hvor eventyret en gang startet. Forsvarsspilleren, som noterte 78 landskamper for England, skal nå jobbe i akademiet hos Chelsea – klubben han i sin tid spilte 492 Premier League-kamper for.

  Borussia Dortmund meldes særs interessert i å hente tilbake Jadon Sancho fra Manchester United (på lån), men vanskelig å se dette formalisere seg. Vel har ikke Sancho imponert i særlig grad etter å ha blitt hentet til Old Trafford for over 70 millioner pund, men er nok fortsatt litt tidlig å gi opp United-karrieren.

  Mer Leicester, som i sommer har mistet spillere som Youri Tielemans (Aston Villa), Ayoze Pérez (Betis), Caglar Söyüncü (Atletico) og James Maddison (Tottenham), mens Harvey Barnes altså kan være på vei til Newcastle. Kelechi Iheanacho kan snart følge etter. Angriperen skal nemlig være sterkt ønsket av Nottingham Forest.

  Ryktebørsen: Iheanacho Nestemann Ut? Kelechi Iheanacho N Ryktebørsen
  På Ryktebørsen: Kelechi Iheanacho

  Vår EFL-ekspert Kjetil har jo sine hyppige og informative oppdateringer fra de tre divisjonene under Premier League, men jeg har ikke funnet noe i hans spalter om at den nyopprykkede Championship-klubben Ipswich er i ferd med å hente forsterkning fra Manchester City. Drister meg da til å nevne at sisteskansen Cieran Slicker er på vei til Portman Road. Den skotske 20-åringen erstatter Joel Coleman (som har takket for seg), og han vil da konkurrere om hanskene med Christian Walton og Vaclav Hladky.

  På Ryktebørsen: Cieran Slicker
  På Ryktebørsen: Cieran Slicker

  Skal ryktebørsen endelig klare en dag uten å nevne Harry Kane? Selvfølgelig ikke. Manchester United har vært nevnt siden mai, mens Bayern München-interessen siden har dominert. I går ble det nevnt at Tottenham har tilbudt målmaskinen ny fet kontrakt, og i dag er det altså tid for Chelsea-spekulasjoner. Mauricio Pochettino skal ha fortalt engelske presse om sitt gode vennskap med Kane, og fra dit til rykter om Chelsea-overgang er veien særs kort. Jeg setter uansett en femtilapp på at dette aldri blir mer enn rykter. Tottenham selger ikke sin mestscorende spiller til en konkurrerende klubb. Basta.

  Rykter om spillere eller trenere på vei til Saudi? Det lar vi som så ofte før ligge.

  Relaterte artikler

  Del artikkel

  spot_img

  Siste nytt

  Nyhetsbrev

  Få siste nytt rett i mailen