More

  Leeds ble kveldens vinner

  Fire kamper i Premier League tirsdag kveld, og flere av dem med særs viktige poeng på spill. Og kveldens soleklare vinner ble Leeds United.

  Det var gjestende Nottingham Forest som tok ledelsen på Elland Road, men Jack Harrison og Luis Sinisterra snudde kampen til vertenes fordel. Det holdt helt inn, og på en kveld hvor både Leicester, Bournemouth – og da Nottingham Forest – tapte, tok Leeds sjumilssteg i riktig retning på Premier League-tabellen.

  I andre enden av tabellen tok Brighton – fortsatt godt under radaren – et nytt steg inn i kampen om Champions League-plass. The Seagulls tok tre enkle poeng borte mot Bournemouth, og har nå bare fire poeng frem til Tottenham på 4.plass. Brighton har som kjent også to kamper til gode på Spurs.

  Det prates fortsatt om at Liverpool ikke skal regnes ut av topp 4-kampen, men da er man nok i overkant optimistiske på rødtrøyenes vegne. I kveldens storoppgjør borte mot Chelsea ble det nok en gang levert svakt – av begge lag. Chelsea fikk to scoringer korrekt annullert, mens de i kjent stil sløste bort de sjansene de kom til. Liverpool kom egentlig aldri særlig mye nærmere enn en bunke resultatløse cornere. Det endte målløst, akkurat som i omvende møte på Anfield.

  Kveldens resultater i Premier League:

  Bournemouth – Brighton 0-2

  Leeds – Nottingham Forest 2-1

  Leicester – Aston Villa 1-2

  Chelsea – Liverpool 0-0

  Relaterte artikler

  Del artikkel

  spot_img

  Siste nytt

  Nyhetsbrev

  Få siste nytt rett i mailen