More

  Tottenham enig med keeper

  Hugo Lloris har fortsatt ett år igjen av kontrakten med Tottenham, men den franske veteranens fremtid i London er likevel usikker. 37-åringen har offentlig uttalt at han savner Frankrike, og kun etter nye samtaler med manager Ange Postecoglou vil det bli avgjort om han blir klubbens førstevalg også kommende sesong.

  Mye tyder på retur til Nice, eller enda en veteran til Pif.

  Tottenham er uansett på jakt etter en ny pålitelig sisteskanse, og valget virket lenge å falle på Brentfords David Raya. The Bees krever imidlertid 40 millioner pund for sin burvokter, noe som virker å være i stiveste laget for Spurs-ledelsen.

  Onsdag kom da også meldingen om at Premier League-klubben har kommet til enighet om kjøp av Empoli-keeper Guglielmo Vicario, for en antatt overgangssum på £17,2 millioner.

  Tottenham-fansen er alt annet enn imponert, selv om det nok kun er et fåtall av dem som har sett Vicario i aksjon særlig mange ganger. Fokus er heller på at styreformann Daniel Levy er i overkant gjerrig, og at klubben aldri vil kunne kjempe om trofeer om det ikke brukes store penger.

  Relaterte artikler

  Del artikkel

  spot_img

  Siste nytt

  Nyhetsbrev

  Få siste nytt rett i mailen