More

  Oldham trøbler – David Unsworth lever farlig

  Den tidligere Everton-helten David Unsworth lever farlig i Oldham. Vi har tatt en kikk på sesongstarten for dem og de andre på nivå fem.

  Wrexham og Notts County er borte, og tidligere i sommer lanserte vi derfor Chesterfield som sesongens favoritt. Laget som måtte gi tapt i play off-finalen i mai har i sommer forsterket seg kraftig under Paul Cook. Will Grigg ble matchvinner med en sen scoring i borteoppgjøret mot tabelljumbo Oxford City – som rykket opp sammen med Kidderminster i vår – i oppgjøret som endte 2-1 til Chesterfield. Med den seieren topper The Spireites tabellen som eneste lag med full pott etter tre serierunder. Med 4-2 og 4-3 i de to andre oppgjørene kan man derimot ikke si at de har overbevist stort mot antatt langt svakere motstand.

  Southend kjemper mot alle

  Tidligere i sommer fortalte vi historien om den uvisse skjebnen til Southend. Nå kan vi gledelig meddele at poengfangsten i det minste har vært brukbar. Laget startet med en sterk seier hjemme mot Oldham før de slo Dag & Red i sin første bortekamp. I helgen ble det derimot sesongens første tap da de gav fra seg ledelsen i 1-2 tapet borte mot Dorking. Den brukbare starten gjør at de legger seg på en fjerdeplass, bare poenget bak Solihull Moors og Barnet som begge har plukket syv av ni mulige.

  Plassen bak finner vi Hartlepool. Laget som rykket ned fra League Two forrige sesong startet med 2-3 borte mot Barnet i åpningsrunden, men har siden slått tilbake med to seiere. I seieren over Gateshead sikret de 2-1 seieren til tross for en hel omgang med ti mann etter at stjernen Josh Umerah ble utvist.

  Oldham langt under pari

  James Norwood - Da Barnsley - Nå Oldham
  James Norwood Kjempet Om Opprykk Til Premier League I Mai. Nå Spiller Han Overraskende Nok På Nivå Fem.

  Signering av stjernen James Norwood gav Oldham Athletic-fansen forhåpninger. De ble derimot raskt senket etter en hårreisende start på sesongen med 0-4 mot et Southend som for få uker siden knapt hadde spillere. I kamp nummer to leverte derimot både Norwood og mannskapet i 5-1 seieren over Aldershot, selv om to av målene kom etter at gjestene var redusert til ti mann. Tirsdag var det ny hjemmekamp med Oldham som favoritter, bare for å ende opp med 1-2 hjemme mot Halifax Town i en begredelig kamp på Boundary Park.

  Med bortekamper mot Chesterfield og Boreham Wood før hjemmemøte med Solihull Moors lever David Unsworth svært farlig om ikke poengfangsten tar seg opp i de tøffe kampene. En fanskare som aldri har vært overbevist av hans manageregenskaper begynner å miste tålmodigheten.

  Tynnslitt tålmodighet kan det fort bli hos naboene Rochdale også. De startet sesongen med tv-kamp hjemme mot Ebbsfleet Town og et oppgjør de tapte 0-1. Samme resultat ble det i andre serierunde, men da med Rochdale som det seirende laget før de i midtuken tapte 2-3 borte mot Woking. Med bare tre poeng ligger Oldham og Rochdale allerede på en skuffende 17 og 18 plass på nivå fem.

  York City i bunnen

  Oxford City er fortsatt det eneste laget uten poeng denne sesongen, men veien opp er ikke lang. For flere lag står med bare ett, to og tre poeng etter tre serierunder. York City er en av dem som bare har plukket med seg ett poeng til nå i sesongen. Det kom i 2-2 oppgjøret mot Altrincham i midtuken i en kamp de gav fra seg ledelsen to ganger. Runden før ble det et svært skuffende 0-1 tap hjemme mot Kidderminster og derfor er det en uhyggelig stemning i den flotte Yorkshire-byen allerede.

  De har hatt mye trøbbel med uansvarlige eiere, men det var et håp om bedring både utenfor og på banen denne sesongen med de nye eierne på plass i sommer.

  Scunthorpe tilbake og Southport sparket

  Tabellen i National League, National League North og National League South.

  Scunthorpe har som dere ser fått en god start på livet i National League North. Etter nedrykket til nivå seks har de startet sesongen med syv av ni mulige etter deres 4-0 seier over Darlington i midtuken. Kanskje kan det bli en rask retur til nivå fem?

  Southport ble første klubb som sparket en manager denne sesongen. Bunnen av National League South og dermed var Liam Watson ferdig i klubben.

  Relaterte artikler

  Del artikkel

  spot_img

  Siste nytt

  Nyhetsbrev

  Få siste nytt rett i mailen