More

  Kidderminster Harriers og Oxford City rykket opp

  Lagene som skal spille på nivå fem i England neste sesong er nå i boks. I dag sikret Kidderminster Harriers og Oxford City seg de siste plassene.

  Opp og nedrykk

  Wrexham og Notts County rykket opp fra National League denne sesongen, mens Rochdale og Hartlepool returnerer fra League Two.

  Fra National League er det Maidstone United, Yeovil Town, Torquay United og Scunthorpe United (Les deres triste sorti) som rykket ned.

  Det betyr at vi måtte ha fire lag opp fra National League North og South, og de to siste ble klare i dagens play off-finaler etter at vi så vidt hadde fått roet nervene fra gårsdagens Notts County-drama.

  Notts County I Går. Kidderminster Harriers Og Oxford City I Dag. 
Opprykkene Er I Boks.
  Notts County I Går. Kidderminster Harriers Og Oxford City I Dag.

  National League South

  Ebbsfleet Town sikret seg direkte opprykk fra National League South tidligere i sesongen. Og i play off-kampene var det til slutt Oxford City og St Albans City som kunne juble for finaleplass etter at lag som Braintree Town og Dartford ble slått ut på veien dit.

  I serien skilte det bare tre poeng mellom disse to lagene da man telte opp til slutt, men det var det vanskelig å se i dagens første finale. Oxford City gikk i strupen på St Albans og ledet hele 4-0 til pause, blant annet etter en skrekkelig inngripen fra St Albans keeper.

  Flere mål ble det ikke og Oxford City kunne juble for 4-0 og deres første opprykk til National League i sin 141 år som klubb. Dermed er de nå bare to divisjoner unna sine store byrivaler Oxford United, som på hengende håret sikret plassen i League One.

  National League North

  I National League North var det AFC Fylde som rykket direkte opp til nivå fem. I play off-finalen ble det til slutt Kidderminster og Brackley som skulle møtes til duell etter at blant andre Kings Lynn Town og Chester FC var slått ut, til tross for bedre posisjon etter endt ligaspill. Kidderminster startet play off-rundene ved å slå Alfreton 1-0, og skulle deretter opp mot favorittene fra Kings Lynn Town. De endte opp med å knuse Kings Lynn overraskende 4-1 og sikret seg dermed finaleplass. Finalen fra St James Park var lenge jevn men dagens store spiller Ashley Hemmings avgjorde kampen etter timen spilt da han satte 2-0 for Kidderminster.

  Dermed kunne Kidderminster Harriers juble for 2-0 seier og opprykk til National League. En retur de har ventet på å fullkomme i hele syv år. Den tidligere EFL-klubben har ikke vært en del av The Football League siden nedrykket fra League Two i 2004/05-sesongen. Kanskje kan Russell Penn lede laget videre oppover med tiden. De er uansett tilbake der de hører hjemme.

  Vi gratulerer Kidderminster Harriers og Oxford City med opprykket.

  Relaterte artikler

  Del artikkel

  spot_img

  Siste nytt

  Nyhetsbrev

  Få siste nytt rett i mailen