More

  Gamle Premier League-helter sparket i National League

  For den eldre garde kan vi i dag meddele at to av deres gamle helter fra glansdagene i Premier League har fått sparken i National League.

  Den første som måtte forlate sin post i dag var den gamle keeperhelten Tim Flowers. Mannen som voktet buret for blant andre Southampton, Leicester og Blackburn – der han også vant Premier League – fikk det ikke til i Gloucester City som spiller på nivå seks i National League North.

  Den nå 56 år gamle manageren tok over jobben så sent som i mai etter at deres forrige manager ikke fikk bli med videre som følge av en evaluering av sesongen, men har selv fått en fryktelig start på sesongen. I går tapte de 0-3 i FA-cupens innledende runder mot National League South-laget AFC Totton. Dette var deres tredje strake hjemmekamp uten scoring og laget ligger nest sist i National League North med bare en seier på deres første ni seriekamper.

  Keeperhelten har ikke lyktes helt med managerjobbene sine de seneste årene med korte opphold hos både Macclesfield, Barnet og Stratford Town.

  Og endelig var det slutt for David Unsworth

  David Unsworth Fra Sin Tid Som Midlertidig Manager I Everton. 
Nå Sparket I Oldham I National League
  David Unsworth Smilte Som Midlertidig Manager I Everton, Men Lite Smil I Oldham Denne Sesongen

  Vi har meldt og ventet på det en liten stund nå, og i dag ble det klart at Oldham Athletic kvitter seg med den tidligere Everton-legenden. Så sent som i slutten av april så vi ingen annen utvei etter at de da tapte hjemmekampen mot Solihull Moors, og nådestøtet kom etter de nå har gått syv kamper uten seier i National League på nivå fem.

  49-åringen fikk dermed sparken nesten på dagen et år siden han ble ansatt i Manchester-klubben, en sesong han ledet laget til en skuffende 12-plass i. Etter bare en seier på deres ni første kamper ligger laget tredje sist etter gårsdagens stortap mot Bromley, og dermed måtte de nye Oldham-eierne gjøre en endring.

  Status i National League

  Stephen Thompson leder laget i påvente av ny manager. De møter tirsdag York City – som også har byttet manager allerede denne sesongen. De ledes nå av tidligere Wimbledon-spiller og manager, Neil Ardley. Han ble ansatt sjette september og ledet laget til sin første seier da Southend ble slått 3-0 i går. Og Southend sliter jo også som kjent ganske kraftig.

  Chesterfield topper tabellen i National League etter at de i helgen slo Ebbsfleet United 1-0 på bortebane.

  Bury har ting på stell igjen, men ikke på banen

  Bury har fått en del gode nyheter de siste månedene med gjenforening med Gigg Lane blant annet. I dag melder derimot klubben at deres managerhelt Andy Welsh. Mannen som tok over klubben i 2020 har ledet dem til opprykk og gjennom en pandemi og fikk fortjent ta del i deres tårevåte retur til Gigg Lane i sommer. Med en tung start på sesongen til tross for mange forsterkninger bestemte klubben seg for at det var på tide å skilles som venner.

  Relaterte artikler

  Del artikkel

  spot_img

  Siste nytt

  Nyhetsbrev

  Få siste nytt rett i mailen