More

  Mandagsball fra National League

  Det er fridag i England, noe som betød full serierunde i National League i dag. Vi har oppsummert nivå fem raskt og effektivt.

  I vår forrige gjennomgang av situasjonen i National League fikk Oldham spalteplass etter sin grusomme start på sesongen. David Unsworth lever ikke mindre farlig etter dagens hjemmekamp mot Solihull Moors. Hjemmefansen på Boundary Park så laget sitt bli redusert til ti mann etter bare 37 minutter da Mike Fondop pådro seg sitt andre gule kort. Med en mann mindre på banen kontrollerte gjestene inn 2-0 seier mot Oldham som nå ligger plassert rett over nedrykksstreken på bedre målforskjell enn Fylde. Stusselig.

  Moro var det for Oxford City som knuste FA-cup-laget Boreham Wood 4-0 og tok med det sin aller første trepoenger på dette nivået noensinne. En strålende helg for byen Oxford som også har serielederen i League One.

  Mer nedtur for Southend

  Vi har tidligere fortalt om den potensielt forferdelige skjebnen Southend kan lide, og nå har det blitt verre. Salg av klubben er enda ikke i boks, og rettsakene som ventet i august førte til ti minuspoeng for den flotte klubben. Klubben har fått en siste sjanse til å finne en ny eier eller betale ned gjelden som er på over 200 000 pund. Den nye fristen er på 42 dager. Få dager etter protesterte fansen ved å kaste tennisballer på banen i deres hjemmekamp mot Eastleigh som Southend vant 2-0.

  Laget som gikk fra play off til sisteplass etter poengtrekken tapte i dag 1-2 borte mot Bromley og blir dermed liggende på sisteplass med det ene gjenstående minuspoenget.

  Chesterfield-comeback mot Hartlepool

  Fire ulike lag har ledet National League gjennom dobbeltrunden som har pågått fra fredag til i dag. Hartlepool ledet tabellen før dagens runde, og det så meget bra ut da de ledet 2-0 borte mot Chesterfield etter bare seks minutter. Hjemmelaget reduserte etter kvarteret og utlignet få minutter etter hvilen. Fem minutter på overtid dukket en av sommerens store signeringer Tom Naylor opp og ordnet tre ekstremt viktige poeng for favorittene i National League.

  Etter dagens resultater topper Solihull Moors tabellen poenget fremfor Barnet og Chesterfield før Hartlepool og Rochdale følger på plassene bak. Sistnevnte slo i dag York City 3-1 på bortebane med en scoring av legenden Ian Henderson, som i en alder av 38 fortsatt nyter fotballen.

  Og York City sparket i etterkant sin manager Mikey Morton etter at de står med 0-3-3 på sine seks første kamper.

  Tre “keepere” i en og samme kamp

  Tv-kampen i dag var Hampshire Derbyet mellom Eastleigh og Aldershot Town. Hjemmelaget stod uten seier til nå i sesongen og sparket i helgen deres manager. De fikk likevel en drømmestart på kampen da gjestenes keeper Jordi van Stappershoef meide ned Easthleigh-spissen på vei gjennom med rene karatesparket. Ballen spratt mot mål men Aldershot-forsvaret fikk beinet ballen i tverrliggeren og ut før dagens dommer blåste frispark og rødt kort til van Stappershoef.

  Dessverre for gjestene hadde de ikke med seg reservekeeper og angrepsspilleren Lorent Tolaj måtte i mål. Dessverre for han stod tidligere Sunderland-helt Chris Maguire klar til å ta frisparket. I andreomgang forsøkte gjestene seg på et comeback ved å flytte dagens andre keeper Tolaj opp på topp igjen, med dagens tredje keeper Kwame Thomas klar for å prøve seg som målvakt for første gang i karrieren.

  Begge de to utespillerne endte opp med å slippe inn mål før de i det hele tatt fikk tatt på ballen og oppgjøret endte 3-0 til hjemmelaget. Se de to keeperdebutantene og deres baklengsmål her. Det er verdt en titt.

  Resultater National League

  • Fylde 3-3 Altrincham
  • Barnet 3-2 Ebbslfleet United
  • Bromley 2-1 Southend
  • Chesterfield 3-2 Hartlepool
  • Eastleigh 3-0 Aldershot
  • Halifax Town 0-0 Gateshead
  • Kidderminster 0-0 Maidenhead United
  • Oldham 0-2 Solihull Moors
  • Oxford City 4-0 Boreham Wood
  • Wealdstone 0-2 Dag&Red
  • Woking 2-0 Dorking
  • York 1-3 Rochdale

  Tabellen finner du her

  Relaterte artikler

  Del artikkel

  spot_img

  Siste nytt

  Nyhetsbrev

  Få siste nytt rett i mailen