More

  1-0 City, men Brighton til topps

  Den andre ligarunden åpnet fredag da Nottingham Forest vant 2-1 hjemme mot Sheffield United. Lørdag fikk vi fem nye seierslag, men mest jubel ble det for måkene med Brighton til topps på tabellen.

  Fulham – Brentford 0-3

  Lørdagens program åpnet med tre kamper 16.00. Brentford fikk en gavepakke av Issa Diop rett før pause og Yoane Wissa rundet keeper Leno og satt inn 1-0. Etter pause var det stopperkollega Tim Ream sin tur til å by på gaver. Straffespark og rødt kort og Bryan Mbuemo gjorde ingen feil. Samme mann satt også inn 3-0-målet på overtid etter et strålende raid av Kristoffer Ajer.

  Brighton Til Topps
  1-0 City, Men Brighton Til Topps 7

  Liverpool – Bournemouth 3-1

  Sjokkstart på Anfield da er som vanlig gavmildt Liverpool-forsvar ga bort Bournemouth-scoring allerede etter tre minutter. Rett før halvtimen var spilt utlignet imidlertid Luis Diaz med en kunstscoring. Rett etter var det duket for straffespark. Mohamed Salah misset, men satt returen selv i mål og dermed var kampen snudd. Vi fikk likevel mer dramatikk med Alexis Mac Allisters røde kort rett før timen var spilt. Det var kanskje ikke sesongens klareste røde, og Jurgen Klopp varsler mulig anke, men de som håpet det ville gi spenning fikk kjapt svar. Diego Jota satt inn 3-1-målet rett etter utvisningen og dermed var høstens første Liverpool-seier sikret.

  Brighton Til Topps
  1-0 City, Men Brighton Til Topps 8

  Wolverhampton – Brighton 1-4

  Wolverhampton leverte en meget positiv ligaåpning på Old Trafford mandag, men nå som motstanden var opp et hakk så ble det langt tøffere. Kaoru Mitoma ga Brighton ledelsen 1-0 etter elleve minutter etter en enorm soloprestasjon. Pervis Estupinan var da nest sist på ballen. I starten av 2. omgangen var rollene snudd og brorparten av fantasy-spillere, med unntak av redaktøren i Tipsbladet, kunne gni seg i hendene over voldsom poengfangst.

  Brighton Til Topps
  1-0 City, Men Brighton Til Topps 9

  Solly March fulgte så opp med to mål, begge ganger med Enciso nest sist på ballen. Hwang Hee-chan med trøstemålet før Matheus Nunes avsluttet en blytung Wolves-dag med å bli utvist på overtid. For Brighton har det nå blitt to 4-1-seirer og en kjempestart på sesongen. Brighton til topps på tabellen og sammen med Manchester City eneste som foreløpig har åpnet med to seirer.

  Brighton Til Topps
  1-0 City, Men Brighton Til Topps 10

  Tottenham – Manchester United 2-0

  Det var etter pause at vi fikk mest action i kveldskampen på Tottenham Hotspur Stadium. Pape Matar Sarr satt inn sin første Tottenham-scoring i starten av 2. omgangen. Vertene var da også det klart beste laget og det var helt fortjent at ledelsen ble doblet med Lisandro Martinez’ selvmål. Med tanke på det Manchester United viste mot Wolverhampton mandag kan man dermed trygt fastslå at gjestene har kommet skjevt ut denne sesongen. Roy Keane var som vanlig frittalende etter kampen og utnevnte Manchester United til “det nye Tottenham“. Det var ikke ment som et kompliment.

  Brighton Til Topps
  1-0 City, Men Brighton Til Topps 11

  Manchester City – Newcastle 1-0

  Midtøsten-derbyet avsluttet lørdagens Premier League-program. Manchester City hadde supercupfinalen mot Sevilla i benene og slet med å komme i gang. Julian Alvarez’ scoring etter 31 minutter var faktisk vertenes første avslutning på mål. Utover i 2. omgangen tok Newcastle mer og mer over og Manchester City-spillerne så svært slitne ut med kun tre dagers pause siden seieren i Hellas. Erling Braut Haaland ble stort sett holdt usynlig, slik han ofte er mot topplag. Vi fikk imidlertid ingen flere scoringer og det endte med 1-0-seier til Manchester City. Begge lag måtte dermed se Brighton til topps på Premier League-tabellen.

  Brighton Til Topps
  1-0 City, Men Brighton Til Topps 12

  Relaterte artikler

  Del artikkel

  spot_img

  Siste nytt

  Nyhetsbrev

  Få siste nytt rett i mailen