More

  Var-RAN reddet tafatt Manchester United

  Manchester United startet denne sesongen like grusomt som forrige, men Raphael Varane reddet varene mot et imponerende Wolves-lag.

  Manchester United var tafatte, temposvake og avskrudd gjennom det meste av oppgjøret på Old Trafford. Wolverhampton fremstod ikke som ett lag i krise eller ett lag som skal bli avskrevet før sesongstart. Gary O`Neil startet jobben med Wolves på imponerende vis og i spissen stod en svært spillesugen Matheus Nunes som tidvis herjet med stjernene fra Manchester. Denne kvelden var det lite som tydet på krise hos gjestene.

  Wolves sløste – Manchester United effektive

  Matheus Cunha kunne ikke tro sine egne øyne da avslutningen hans fra fire meter gikk på utsiden av stolpen etter nok en herjing fra Nunes i forkant. Wolves skapte flere sjanser utover i andreomgang mot et hjemmelag som selv virket sjokkerte over egne fotballferdigheter. Keeperdebutant André Onana viste i dette oppgjøret at han kan mer enn å være en ballfordeler og i beste David De Gea-stil reddet han flere potensielle baklengsmål med sine fotparader. Kvarteret før slutt kom likevel baklengsmålet for gjestene.

  Aaron Wan-Bissaka – en av få godkjente hos hjemmelaget – kom seg fint fri på hjørnet av sekstenmeteren og la en perfekt ball til Varane som stanget inn 1-0 til stor lettelse fra hjemmepublikumet på Old Trafford. Wolves fortsatte kjøret og ble igjen stoppet av Onana i sine forsøk både tre og fire ganger.

  VAR-ranet Wolverhampton

  Onana ble til slutt helten, men skal være glad for at VAR fortsetter sin inkompetanse og dommere fortsetter å la keepere gjøre hva de vil med utespillerne. United-keeperen meide ned både en og to Wolves-spillere uten at verken dagens dommer eller VAR fant grunn til å blås straffe. En horribel avgjørelse, men vi ser aldri keepere bli straffet for den type uvøren utfoldelse. Utrolig nok.

  Alt om runden

  Referat og tanker om helgens åpningshelg i Premier League finner du på vår nettside, inkludert vårt tabelltips som kanskje var i strengeste laget med Wolverhampton.

  Relaterte artikler

  Del artikkel

  spot_img

  Siste nytt

  Nyhetsbrev

  Få siste nytt rett i mailen