More

  Wolves: Crisis? What crisis?

  Wolverhampton Wanderers ble sagt å være inne i en skikkelig sportslig krise, da Julen Lopetegui nylig valgte å trekke seg fra managerjobben på Molineux. Spanjolen hadde ikke fått penger overhodet til å styrke Wolves-stallen. Og det til tross for at Ruben Neves i løpet av sommeren er solgt for rekordpenger, mens også spillere som Nathan Collins, Conor Coady, Raul Jimenez og Ryan Giles er solgt for en mengde pundmillioner.

  Eneste spiller inn er Matt Doherty, som har returnert hjem fra Atletico Madrid, mens man også kan glede seg over at ettertraktede Max Kilman har signert ny langtidskontrakt.

  Les også: Var-RAN reddet United

  Opptur

  Wolverhampton var gitt akkurat null muligheter til å slå Manchester United på Old Trafford, og det endte da også med oppskriftsmessig nederlag. Spillemessig virker det imidlertid helt på sin plass å oppsummere med tittelen, om ikke meningen, på Supertramp-albumet fra 1975; Crisis? What Crisis?

  Wolves
  Wolves: Crisis? What Crisis? 4

  Nyansatt Wolves-boss Gary O’Neill har kanskje ikke overtatt vrakgods, som så mange trodde. Matheus Cunha var banens desidert beste spiller, og han var ikke alene om å levere varene på Old Trafford. Nelson Semedo, Mario Lemina og Matheus Nunes var også overlegne sine røde motstandere.

  Uforståelig avgjørelse

  Wolves var best i det meste, og det var NESTEN bare stor sjansesløsing som sto i veien for poeng. Nesten, da det nok hadde blitt poeng om dommer og/eller VAR hadde gjort jobben sin i femte tilleggsminutt. At ikke Wolves ble gitt straffespark etter keeperdebutant André Onanas overfall i feltet er intet annet enn uforståelig. Nok et eksempel på at dommere med VAR i bakhånd velger å unnlate å dømme, om de ikke er 100 % sikre.

  Wolves
  Fast Grep: Her Burde Naturligvis Wolves Hatt Straffe

  For det første burde naturligvis her Simon Hooper ikke nølt i det hele tatt, og når han mislykkes i å finne fløya har ikke VAR annet valg enn å overta ansvaret. Det maktet de ikke, til Wolves’ store og forståelige skuffelse.

  “Wolves-krisen” kan avblåses

  At ulvene sliter med uttellingen er intet nytt, men prestasjonen fra de oransjekledde i den røde delen av Manchester må uansett glede enhver ulvevenn.

  Nelson Semedo, Wolves
  Wolves På Rett Vei: Nelson Semedo Og Wolves Har Mer Å By På Enn De Fleste Nok Trodde

  Manchester United scoret kampens eneste mål, og hadde også mest ball. Stort sett alle øvrige statistikker ble imidlertid vunnet av et imponerende Wolverhampton-lag.

  Gary O’Neil kan så definitivt skape noe av dette mannskapet. Spesielt når man husker at O’Neills debut som Wolves-boss kom to (2) dager etter at han overtok managerjobben.

  -Vi dominerte og hadde flere avslutninger enn noe annet lag har hatt på Old Trafford siden 2005. Spillerne fortjente mer enn enn de fikk, sa O’Neil til engelsk presse etter kamp.

  At den nye manageren også støttes av fansen kom det også tydelige bevis for. Gjestenes fanskare lagde liv på Trafford.

  «Krisen» kan noe avblåses allerede.

  Relaterte artikler

  Del artikkel

  spot_img

  Siste nytt

  Nyhetsbrev

  Få siste nytt rett i mailen