More

  Nottingham Forest – Sheffield United 2-1

  Det var ikke engang spilt tre minutter før Taiwo Awoniyi sendte Nottingham Forest i føringen hjemme mot nyopprykkede Sheffield United. Forest plukket hele 30 av sine totalt 38 poeng hjemme på City Ground forrige sesong, og var forholdsvis store favoritter før kveldens kamp. Sheffield United hang i tauene fra start, men spilte seg opp etter et i overkant hektisk første kvarter. Det sto uansett 1-0 til hjemmelaget på City Ground ved pause.

  Les også: Helgens Premier League-tips

  Blades-debutant svarte

  Nottingham Forest - Sheffield United: Gustavo Hamer
  Nottingham Forest – Sheffield United: Gustavo Hamer Ble Målscorer I Debuten

  Som i førsteomgangen tok det også etter hvilen bare få minutter før det smalt. Sheffield United-debutant Gustavo Hamer fikk ballen på hjørnet av sekstenmeteren, og den tidligere Coventry-spilleren nølte ikke. Ballen satt som limt opp i krysset bak en hjelpeløs Matt Turner i Forest-buret. Dette var Sheffield Uniteds første Premier League-scoring siden David McGoldrick ble matchvinner mot Burnley, i mai 2021.

  Sheffield United var hissige på grøten, og hjemmelaget virket ikke med på notene. Taiwo Awoniyi avsluttet en kontring med å elegant lobbe ballen over Wes Foderingham i Blades-buret, men her trente ikke linjedommer hjelp av VAR. Offsiden var soleklar.

  Bedre enn sitt rykte

  Kritikere har ment Sheffield Uniteds tropp etter sommervinduet er i en slik forfatning at Derby Countys negative poengrekord (11) fra 2007/2008 er i fare, men å dømme etter kveldens kamp vil The Blades greit unngå den ydmykelsen. Og det til tross for at Chris Wood minuttet før full tid stanget inn 2-1 til Forest.

  Hamer, Benie Traore og Vinicius Souza beviste alle i kveld at de vil bli nyttige forsterkninger for laget fra stålbyen.

  Relaterte artikler

  Del artikkel

  spot_img

  Siste nytt

  Nyhetsbrev

  Få siste nytt rett i mailen