More

  Sunderland 1-2 Ipswich: Town med pangstart

  Det unge Sunderland-laget herjet tidvis med Ipswich i sesongpremieren på Stadium Of Light, men hjemmefansen ble hjemsøkt av en gammel kjenning.

  Tony Mowbray rår over en ung stall i Sunderland, og den unge gjengen tok fullstendig kommandoen i deres første kamp for sesongen. Ipswich Town virket til å slite med temposkiftet som møtte dem i den nye divisjonen, og var heldige som ikke lå under før kvarteret var spilt. Patrick Roberts og Jack Clarke herjet på hver sin kant samtidig som Jobe Bellingham viste hvorfor han ville ha et miljøskifte. Sistnevnte burde gitt hjemmelaget ledelsen da han fikk ballen på blank kasse, men satte ballen høyt over målet.

  Ipswich kom til hektene etter hvert, og Leif Davis var nær scoring men avslutningen – som trolig hadde gått stolpe ut – ble reddet på strek av Luke O`Nien, samtidig som Conor Chaplin hadde et farlig skudd som strøk stolpen etter halvtimen. Få minutter før hvilen kom likevel scoringen for gjestene. Skuddet fra Leif Davis traff Nathan Broadhead og hoppet videre i buret bak Anthony Patterson i Sunderland-buret. Den tidligere Sunderland-spilleren jublet ikke, men viste den sedvanlige unnskyld for at jeg er til-holdningen.

  Les alt om helgens serierunde under fanen EFL

  Ipswich herjet etter hvilen

  Jack Clarke (Sunderland) I Duell Med Ipswich Janoi Donacien
  Jack Clarke Var Overalt De Første 45 – Men Så Fikk Ipswich Kontroll.

  Til tross for dominans var det kanskje den skadde Ross Stewart fansen drømte om i pausen. Sommersigneringen Luis Semedo var god og delaktig i den oppbyggende fasen, men slet med å komme seg til de store sjansene. Det var derfor helt passende at Ipswich Town-spiss George Hirst viste de fremmøtte hvordan en spiss skal avslutte da han banket inn 2-0 etter å ha blitt spilt nydelig gjennom av dagens første målscorer. To minutter senere burde det stått 3-0. Conor Chaplin vant ballen på 40 meter og brente til, men ballen traff bare tverrliggeren og spratt ut til en Hirst som ble meid i bakken uten å få straffe fra dagens dommer.

  Mowbray måtte gjøre grep ettersom Ipswich kom ut fra pausen med enorm selvtillit samtidig som hjemmelagets var sunket i jorden. Etter 70 minutter virket derimot kampen avgjort. Trai Hume sørget for at hjemmelaget måtte spille resten av kampen med ti mann etter at han pådro seg sitt andre gule kort på enkelt og tåpelig vis. Sunderland hevet seg derimot etter utvisningen og fem minutter før full tid sørget Dan Neil for et ørlite håp med sin kontante avslutning fra innlegget til Dennis Cirkin.

  De 13 tillagte overtidsminuttene ble av den heftige sorten med sjanser til begge lag og Sunderland som traff stolpen i det 103 spilleminutt, men Ipswich rodde i land seieren og sikret seg tre poeng i comebacket og en strålende start for den yngste manageren i ligasystemet, Kieran McKenna.

  Sunderland 1-2 Ipswich

  Med dagens resultater er første serierunde ferdigspilt. Her er helgens resultater:

  Har du enda ikke sikret deg et abonnement hos Tipsbladet? Fortvil ikke. Bli medlem her og få tilgang til vår EFL-spesial som allerede ligger ute. Og om fem dager kommer vår enda større Premier League-spesial ut. Den vil du ikke gå glipp av.

  Relaterte artikler

  Del artikkel

  spot_img

  Siste nytt

  Nyhetsbrev

  Få siste nytt rett i mailen