More

  Leicester med sent comeback og en ny helt

  Det var lenge lyseblå skyer i Leicester da Coventry viste hvorfor så mange – inkludert oss – har troen på dem denne sesongen. Men hjemmelaget hadde Kiernan Dewsbury Hall

  To av lagene som er tippet helt i toppen møttes til søndagens første oppgjør. Hjemmelaget anført av deres nye manager Enzo Maresca tok kommando fra start, og særlig Kiernan Dewsbury Hall var frisk uten at det resulterte i scoringer. Coventry fremstod etter hvert solide i de bakre rekker og var farlige på overganger med Kasey Palmer og Ellis Simms i spissen uten at vi heller der fikk scoringer de første 45.

  Les også: Lørdagens kamper i The Championship

  Corner kan være vakkert

  Ny Strålende Kamp. Hvor Lenge Får Coventry Beholde Stjernen.
  Gustavo Hamer Med Ny Strålende Kamp. Hvor Lenge Får Coventry Beholde Stjernen?

  Og vakkert var corneren som Gustavo Hamer banket på pannebrasken til Coventry-kaptein Kyle McFadzean etter bare tre minutter av andreomgang. Det neste kvarteret fikk vi se en total Coventry-dominans som burde resultert i flere scoringer. Både Matty Godden, Simms og Kasey Palmer fikk gode muligheter til å muligens sette spikeren i kista. I stedefor fikk vi se et avgjørende trippelbytte hos gjestene.

  Simms, Hamer og Josh Eccles gikk alle ut til fordel for Liam Kelly og de to signeringene Milan van Ewijk og Haji Wright. De fikk ikke mange minuttene på banen før utligningen kom. Leicester-innbytter Dennis Praet slo et nydelig innlegg som dagens bestemann for hjemmelaget, Dewsbury Hall stanget ned i hjørnet.

  Leicester med ny helt

  Leicester kjørte kampen i håp om å sikre seg alle tre poengene, men også nykommeren Wright hadde en gigantisk sjanse til å sende Coventry opp i føringen igjen da han på egenhånd kriget seg gjennom og fyrte av i metallet. Men helten i dag skulle bli Dewsbury Hall. Tre minutter før full tid fikk han ballen innenfor 16-meteren og banket den opp i krysset med venstrefoten. Gutten med bare to mål i hele forrige sesong sikret seg sin første dobbel i karrieren – og tre poeng til Leicester City i returen til Championship.

  Dermed røk også vårt uavgjorttips som lenge så ut til å gå inn.

  Relaterte artikler

  Del artikkel

  spot_img

  Siste nytt

  Nyhetsbrev

  Få siste nytt rett i mailen