More

  The Championship: QPR fortsatte der de slapp

  Det var så vidt båten bar for Queens Park Rangers i The Championship forrige sesong, og en hel sesongoppkjøring under Gareth Ainsworth virker ikke å ha gitt særlige resultater. Hoops-fansen raste med sablene etter 0-5-tapet mot Oxford uken før ligastart, og de er neppe mildere stemt mot den tidligere klubbhelten etter dagens 0-4-nederlag mot Watford på Vicarage Road.

  Det var knapt spilt et halvminutt før sesongens første baklengsmål var et faktum, til pause sto det 4-0 til Watford. At man spilte 0-0 etter pause er mager trøst for QPR.

  Les også: Drømmestart for Barnsley, Blackpool og Bolton

  Stoke innfridde

  Watford storseier tok dem til topps på Championship-tabellen, men også Stoke leverte en flott ligaåpning. Vi ga The Potters tillit på dagens oddstips, og fikk betalt da det endte med 4-1-seier på Britannia. Manager Alex Neil har brukt sommeren til å bygge ny stall, og sommerkjøpet Andre Vidigal ble umiddelbar publikumshelt da han på overtid i førsteomgang bidro med to scoringer.

  The Championship: Ki-Jana Hoever
  Ki-Jana Hoever Takket Ja Til Ny Sesong Med Stoke I The Championship, Til Potters-Fansens Store Glede

  Ki-Jana Hoever var en suksess på lån forrige sesong, og fulgte opp i sin første kamp etter ny lånekontrakt. Wolves-lånet gjorde 1-0, mens Jacob Brown fastsatte sluttresultatet til 4-1.

  Les også: Wrexham og Notts County utklasset i comebacket

  Rovers holdt ut

  West Bromwich tidvis kjørte over Blackburn på Ewood Park, men havnet likevel under 0-2 etter to veldig like Rovers-scoringer. Utlikningen kom kort tid etter pause, men Jon Dahl Tomassons menn holdt ut til tre poeng.

  The Championship: Qpr Fortsatte Der De Slapp Harry Leonard The Championship
  Matchvinner: 19-Årige Harry Leonard Kunne Og Burde Scoret Tre, Men Én Fulltreffer Var Nok

  Også på Home Park endte det med hjemmeseier, der nyopprykkede Plymouth Argyle sendte Huddersfield hjem med 1-3-tap i ligaåpningen. De begge nykommerne Bali Mumba og Morgan Whittaker scoret, mens skotten Ryan Hardie gjorde 3-1 med sin 50. scoring i Argyle-drakt.

  Tungvektere inn søndag

  Bare Middlesbrough og QPR har gått målløse av bane så langt, og der er håp om mer målsus søndag. Leicester mot Coventry på King Power Stadium blir et oppgjør mellom to av de aller største opprykksfavorittene, mens Aaron Ramsey og Cardiff besøker et Leeds-lag det hersker stor usikkerhet rundt.

  På Stadium of Light blir det som alltid stinn brakke, når optimistiske hjemmefans håper å se egne helter ta seg ev Ipswich. Nyopprykkede Tractor Boys er imidlertid forventet å skulle blande seg inn godt oppe på øvre halvdel denne sesongen, så noen plankekjøring forventes ikke The Black Cats å få.

  The Championship-resultatene:

  Fredag:

  Sheffield Wednesday – Southampton 1-2

  The Championship, lørdag:

  Blackburn – WBA 2-1

  Bristol City – Preston 1-1

  Middlesbrough – Millwall 0-1

  Norwich – Hull 2-1

  Plymouth – Huddersfield 3-1

  Stoke – Rotherham 4-1

  Swansea – Birmingham 1-1

  Watford – QPR 4-0

  The Championship, søndag:

  Leicester – Coventry

  Leeds- Cardiff

  Sunderland – Ipswich

  Relaterte artikler

  Del artikkel

  spot_img

  Siste nytt

  Nyhetsbrev

  Få siste nytt rett i mailen