More

  Leeds 2-2 Cardiff: Reddet på overtid

  Cardiff elsker besøkene til Elland Road. I dag så de lenge ut til å reise hjem med alle poengene fra Elland Road nok en gang, men Leeds sikret poeng på overtid.

  Om de trofaste Leeds-supporterne trodde livet tilbake i Championship skulle bli en enkel affære; tro om igjen. Og som med Leicester tidligere i dag kom forrige sesongs Premier League-lag bakpå i sin første kamp.

  Hjemmelaget startet som vanlig fartsfylt og oppglød av hjemmefansens trøkk, men kom raskt ned på jorda. Leeds-forsvaret med norske Leo Hjelde fra start passet ikke på da Callum O`Dowda kom seg fri på venstrekanten og fant Josh Bowler fremfor målet. Hans første forsøk ble blokkert, men returen trillet han enkelt inn og kunne med det juble for sitt første mål i blått etter utlånet fra Nottingham Forest.

  Aaron Ramsey Med Assist Og Kapteinsbindet I Sin Første Kamp Tilbake I Cardiff
  Aaron Ramsey Tok Over Kapteinbindet Etter Halvtimen Da Joe Ralls Måtte Ut Med Skade

  Wilfried Gnonto var farlig frempå ved flere anledninger, men angrepsspilleren kunne nok en gang bare se på et Leeds-forsvar som ikke hang med på Cardiff sine få visitter. Josh Bowler og Aaron Ramsey kombinerte glimrende seg i mellom før sistnevnte fant Ike Ugbo som satte 2-0 i duell med Leo Hjelde.

  Les også: Lørdagens resultater

  Hjelde ut – og raskt svar fra Leeds

  Leo Hjelde ble byttet ut i pausen til fordel for Sam Byram, men det var en annen stopper som skulle sørge for spenning igjen. Corner fra Crysencio Summerville ble vunnet av Liam Cooper som stanget inn reduseringen samtidig som den erfarne stopperen skadet seg i landingen. Scoringen ble det siste Cooper gjorde før han måtte erstattes av Charlie Cresswell.

  Leeds fortsatte trøkket mot gjestene som ble spilt lavere og lavere utover andreomgang. Daniel James kom svært nære med sin avslutning etter halvspilt omgang, samtidig som Leeds var farlige på hver dødball de fikk. Den totale dominansen skulle til slutt gi uttelling. Fem minutter av de seks tillagte minuttene var spilt da ballen falt ned til en av omgangens aller beste spiller. Crysencio Summerville banket til, og kunne rive av seg trøyen i lettelse da ballen føyk bak Cardiff-keeper.

  Leeds 2-2 Cardiff

  Med dagens resultatet har Cardiff nå besøkt Elland Road i ligasammenheng hele seks ganger på rad uten tap. Fire seiere og to uavgjort har The Bluebirds på sine visitter i Yorkshire. Men det kunne sett enda litt bedre ut for Ramsey og co.

  Relaterte artikler

  Del artikkel

  spot_img

  Siste nytt

  Nyhetsbrev

  Få siste nytt rett i mailen