More

  EFL-nytt

  Sommerferien har startet for lagene i EFL, men planleggingen av neste sesong er allerede i gang.

  Ny manager i Cardiff

  Cardiff City måtte på managerjakt etter at Sabri Lamouchi forlot klubben etter sesongslutt. No ser det ut som det ikke blir en ny midlertidig manager som tar over. BBC meldte lørdag at tidligere Fenerbache-manager Erol Bulut tar over waliserne og dermed får vi et nytt bekjentskap i The Championship fra høsten av. Vincent Tan var i alle fall overbevist.

  Sunderland handler tidlig

  Bare to uker etter at finalehåpet røk er Sunderland i gang med planlegging. Jobe Bellingham -bror til selveste Jude – virker å være klar for å forlate Birmingham til fordel for Tony Mowbray og Sunderland. I tillegg melder flere at den australske stopperen Nectarios Triantis og den portugisiske spissen Luis Semedo er på vei inn portene. Planlegger de opprykk neste sesong? De skal uansett få jobbe med å beholde Jack Clarke som blir jaktet av både Burnley, Brenford og Crystal Palace.

  Nye eiere i Wigan?

  Poengtrekk og poengtrekk fra EFL. Neste sesong starter med en haug av minuspoeng og nå melder flere at et salg av klubben nærmer seg. Det trengs for denne helgen har også flere av deres styremedlemmer trukket seg grunnet pengetrøbbel og løgner fra deres eiere. Det kan bli en tung sesong i League One om ikke avklaringene kommer raskt på plass på DW Stadium

  Får Blackpool beholde storspissen

  Efl: Jerry Yates, Blackpool -
  Efl-Nytt 2

  Nedrykk i boks og deres gamle trener er tilbake. Nå spørst det om Jerry Yates får være med på festen i League One. Coventry er etter sigende svært interessert i å hente Yates til klubben, mulig da de innser at Victor Gyokeres kanskje forsvinner fra klubben i sommer.

  Vi tar og med at Peterborough går for Darren Ferguson som manager neste sesong og. Dermed ble vikariatet permanent for mr Peterborough. De har også satt toppscorer Jonson Clarke-Harris som tilgjengelig for salg. Dette er ikke dramatisk da The Posh alltid gjør dette med spillere som bare har et år igjen av kontrakten. Så gjenstår det å se om han signerer ny avtale eller forlater klubben i sommer.

  Fleetwood-sjef i arresten

  Styreleder i Fleetwood Andy Pilley har blitt funnet skyldig i bedrageri. Hele fire punkter er det snakk om og dermed venter det en fengselsstraff som kan gi ringvirkninger for Fleetwood de neste årene.

  Graham Alexander tar over MK

  Milton Keynes fikk en forferdelig sesong i hendene og rykket med det ned til League Two. Nå skal Graham Alexander prøve å føre Milton Keynes tilbake til League One på første forsøk. 51-åringen har tidligere trent Fleetwood, Salford, Scunthorpe og Motherwell. Han har allerede sikret seg sin første signering i Alex Gilbey

  EFL-Overganger

  Andy Cook har signert ny kontrakt med Bradford og virker dermed til å ville fortsette under Mark Hughes neste sesong. Stevenage har allerede sikret seg to signeringer som nyopprykket klubb. Nick Freeman og Alex MacDonald kommer fra Wycombe og Gillingham. Jack Reeves har forlatt klubben til fordel for Wimbledon. The Dons har også sikret seg Omar Bugiel fra rivalen Sutton og Josh Neufville fra Luton. Norwich har hentet Jack Stacey fra Bournemouth.

  Gjennom sommeren vil det kommer flere nyheter og overganger fra EFL.

  Relaterte artikler

  Del artikkel

  spot_img

  Siste nytt

  Nyhetsbrev

  Få siste nytt rett i mailen