More

  Gjenforening i Blackpool

  Neil Critchley returnerer til Blackpool etter et år med motgang for begge parter.

  Suksessmanageren som forsvant

  Mannen som ledet Blackpool tilbake til The Championship -for så å ha enorm suksess i deres første sesong tilbake- forsvant overraskende etter fjorårets sesong for å bli assistentmanager under Steven Gerrard i Aston Villa.

  Da hadde han bygd et helt lag etter at han tok over for Simon Grayson i 2020 og førte laget opp via play off i hans første hele sesong som manager. Suksessen i deres første sesong i The Championship gjorde avgjørelsen om å forlate klubben verre for supporterne i badebyen.

  Fraskilt og trøblet like mye

  Blackpool gikk for Michael Appleton som ny manager, men han fikk sparken i januar og ble så erstattet av Mick McCarthy som fikk sparken få serierunder før slutt. Deres tredje forsøk med Stephen Dobbie gav en liten opptur, men ikke nok til å redde klubben fra en ulykksalig retur til League One i sesongen som til slutt endte med 23 plass i The Championship. Dobbie returnerer nå til sin opprinnelige rolle i klubben, til tross for sitt positive bidrag i ukene som manager.

  Det Fungerte Ikke For Mickern I Blackpool
  Mick Mccarthy Fikk Det Ikke Til I Blackpool.

  I Aston Villa trøblet både Neil Critchley og Steven Gerrard. Det endte med sparken i november for dem alle. Det var derimot ikke lang tid før Critchley var tilbake i managerstolen, for når Michael Beale forlot QPR ble det en ledig managerjobb på Loftus Road. Det endte i katastrofe og med bare en seier på tolv kamper var han igjen arbeidsledig.

  En katastrofe-sesong for begge parter som nå virket til å trenge hverandres gode selskap igjen.

  -Jeg skulle aldri forlatt Blackpool

  -Det føles fantastisk å være tilbake i Blackpool. Når jeg ser tilbake på det skulle jeg ikke forlatt klubben. Jeg gjorde det meste feil. Jeg hadde et fantastisk forhold til eier Simon Sadler, og jeg takker han for at han nå gir meg en ny mulighet i klubben, sa Critchley til klubbens hjemmeside.

  Nå starter jobben med å bygge et nytt lag på Bloomfield Road etter nedrykket. I tillegg trengs det trolig litt brobygging med supporterne som følte seg sviktet da han forlot sitt eget prosjekt for bare tolv måneder siden. Men om det blir en like god match denne gangen vil alt av fortvilelse og skuffelse være en saga blott når mai 2024 kommer.

  Andre klubber har ansatt også ordnet seg

  Gjenforening I Blackpool 1023789968 Blackpool
  Michael Flynn Var Ute Fra Walsall, Men Nå Inne I Swindon.

  I League Two har Walsall ordnet seg ny manager før neste sesong etter at Michael Flynn fikk sparken tidligere i vår. Mat Salder fikk jobben med å lede laget ut sesongen og har nå fått oppgaven på fast basis fra og med neste sesong.

  Rochdale er ikke lenger i League Two men også de gikk for sin midlertidige manager nå som de skal prøve å kjempe seg tilbake til The Football League. Jimmy McNulty kan fort klare det.

  I Doncaster ble Danny Scofield sparket for andre gang denne sesongen etter sesongslutt. Han startet sesongen i Huddersfield for en kort periode før Doncaster ble neste stoppested. En forferdelig sesong for Donnys sørget dermed for en arbeidsledig Scofield. Nå har de hentet inn Grant McCann som ny manager. Mannen som fikk sparken i Peterborough tidligere i vinter tar fatt på jobben med å løfte Doncaster tilbake til League One.

  Michael Flynn ble som nevnt sparket i Walsall. Han har allerede fått seg ny jobb i Swindon etter at de også måtte ut på managerjakt igjen.

  Og mer kan skje før vi oppsummerer managersesongen her på Tipsbladet i starten av mai.

  Relaterte artikler

  Del artikkel

  spot_img

  Siste nytt

  Nyhetsbrev

  Få siste nytt rett i mailen