More

  Sabri Lamouchi forlater Cardiff

  Det ble bare en kort visitt for manager Sabri Lamouchi i Cardiff

  Cardiff City må ut på let etter sin tredje manager på seks måneder da det ble bekreftet at Sabri Lamouchi ikke fortsetter i klubben neste sesong. 51-åringen kom til klubben på en korttidskontrakt i januar i håp om å redde klubben fra nedrykk til League One.

  Det klarte Lamouchi med grei margin og mange Cardiff-supportere hadde sett frem til en sommer med en manager på plass etter flere år med midlertidige managere etterfulgt av midlertidige managere. Cardiff vann seks av 18 kamper under hans ledelse, noe som holdt til ny sesong på nivå to.

  Etter samtaler med eier Vincent Tan ble det ikke enighet og dermed blir ikke samarbeidet fornyet. Cardiff startet sesongen 2022/23 med Steve Morison før Mark Hudson tok over i september. Han fikk seks måneder før også han var ferdig i klubben.

  Ny Cardiff-sjef?

  Tidligere Luton-sjef Natan Jones er en av favorittene til jobben etter at han fikk sparken i Southampton. Mange frykter og tror derimot at det blir en ny billigløsning og at ringreven Sol Bamba skal få den ledige jobben.

  Tiden vil vise, men mye tyder på at urolighetene i Cardiff ikke er over med det første. Klubben er under transferembargo fortsatt grunnet sin konflikt over utbetaling etter dødsfallet til Emiliano Sala

  Relaterte artikler

  Del artikkel

  spot_img

  Siste nytt

  Nyhetsbrev

  Få siste nytt rett i mailen