More

  Ryktebørsen: Everton åpner handelen

  Everton er én av tre Premier League-klubber som fortsatt ikke har hentet en eneste ny spiller i overgangsvinduet denne sommeren. Nå virker imidlertid Sean Dyche og Toffees-styret å ha våknet, og den neste uken er det forventet at nye ansikter dukker opp.

  Ryktebørsen: Everton Åpner Handelen Danjuma Ryktebørsen
  Ryktebørsen: Everton Åpner Handelen 5

  Superveteran Ashley Young virker å bli førstemann inn i Toffees-stallen i sommer. 38-åringen kan brukes på begge sider i både forsvar og midtbane, og allsidigheten kan bli viktig for en Everton-tropp som trenger forsterkninger i de fleste ledd. Young antas å bli presentert onsdag eller torsdag. Leeds-vingen Wilfried Gnonto, Villarreals Arnaut Danjuma og Almeria-angriper El Bilal Toure er også spillere Everton håper å kunne mønstre i sesongpremieren mot Fulham om nøyaktig én måned.

  Les også: Alle overganger (oppdateres daglig)

  Litt mer Everton. Stortalentet Tom Cannon håper å få muligheten i Everton kommende sesong, og 20-åringen gjør nå sitt beste for å overbevise Sean Dyche i sesongoppkjøringen. Angriperen, som imponerte på lån i Preston North End forrige sesong, har imidlertid alternativer. Sunderland, som også jaktet Ellis Sims, skal være svært interessert i å signere spilleren på lån for den kommende sesongen. Til slutt kan nevnes at Everton også viser interesse for Manchester United-angriper Anthony Elanga.

  Ryktebørsen: Everton Åpner Handelen S29 Victor Osimhen Napoli Scaled Ryktebørsen
  Ryktebørsen: Everton Åpner Handelen 6

  Victor Osimhen har vært av de store snakkisene på ryktebørsen denne sommeren, men verken Manchester United eller Chelsea har pengene som trengs for å hente angriperen bort fra Serie A. Det sier i alle fall Napoli-president Aurelio de Laurentiis, som varsler en minstepris pålydende £170 millioner for angriperen som forrige sesong scoret 26 ligamål i Italia.

  Dean Henderson virker ikke ha tillit eller fremtid i Manchester United. Henderson virket lenge å bli David de Geas arvtaker i United-buret, men 26-åringen nådde aldri opp – og endte opp med lån i Nottingham Forest. Nå har De Gea forlatt klubben, men Andre Onana forventes å denne uken bli presentert som Manchester Uniteds nye førstekeeper. Samtidig foregår samtaler mellom United og Forest, og Henderson forventes å snart signere permanent kontrakt på City Ground.

  Ryktebørsen: Everton Åpner Handelen Hugo Bueno Ryktebørsen
  Ryktebørsen: Everton Åpner Handelen 7

  Newcastle virker ikke å få napp i jakten på Arsenal-back Kieran Tierney, og ryktene sier at klubben nå har rettet kikkerten mot Hugo Bueno. Den spanske 20-åringen spilte 21 kamper for Wolverhampton forrige sesong.

  Tottenham, West Ham og Wolverhampton er av en skokk klubber som jakter Bristol Citys Alex Scott, men akkurat nå virker Bournemouth å være i førersetet. The Cherries sies å være villig til å møte Bristol Citys krav om 25 millioner pund for den unge og lovende midtbanespilleren, noe som i tilfelle kan ende med ny overgangsrekord for Bournemouth. Sørkystklubben har også kommet til enighet om kjøp av Lyons 24-årige midtbanespiller Romain Faivre, men franskmannen sendes umiddelbart på sesonglangt lån til Lorient – hvor han også avsluttet forrige sesong.

  Ryktebørsen: Everton Åpner Handelen Gustavo Hamer Ryktebørsen
  Ryktebørsen: Everton Åpner Handelen 8

  Coventrys midtbanespiller Gustavo Hamer står høyt på ønskelista hos nyopprykkede Burnley. Så heter det i alle fall i engelske tabloider i dag.

  Vi avslutter onsdagens ryktebørs med at den danske Hoffenheim-vingen  Jacob Bruun Larsen kan være på vei til Southampton, og at Bayern München snart sender et tredje bud på Harry Kane. Som nevnt; ingen ryktebørs uten Harry Kane.

  Relaterte artikler

  Del artikkel

  spot_img

  Siste nytt

  Nyhetsbrev

  Få siste nytt rett i mailen