More

  Coventry eller Luton til Premier League

  Coventry var sist i Premier League for 22 år siden. Luton Town har aldri tidligere har spilt Premier League-fotball. Så sent som i 2018 spilte Coventry og Luton mot hverandre på nivå 4. Lørdag 27.mai blir en av dem klare for Premier League-spill.

  Det står klart etter kveldens siste semifinale i play off fra The Championship.

  Etter målløs, og forholdsvis innholdsløs, første kamp på CBS Arena i Coventry, var det i kveld Middlesbrough som hadde hjemmefordel.

  Førsteomgangen på Riverside inneholdt imidlertid heller ikke særlig å skrive hjem om. Med ett unntak. Viktor Gyökeres var etter få minutter alene igjennom, men den svenske landslagsspilleren fikk ikke stokket bena, og Boro-keeper Zack Steffen snappet elegant ballen fra ham. Hjemmepublikummet fikk seg en støkk da toppscorer Chuba Akpom lå nede med skade, men spissen reiste seg etter en stund. For øvrig var det særs lite som skjedde i første 45 på Riverside.

  Andreomgangen begynte som den første, da trioen Viktor Gyökeres, Jamie Allen og Ben Sheaf i felleskap rotet bort en enorm kontringsmulighet. Middlesbrough skapte fortsatt lite eller ingenting. Og så, etter en snau time spilt, får banens bestemann skuddmuligheten han har ventet på.

  Etter fint forarbeid av Gyökeres rappes ballen av Gustavo Hamer, som driller én mann før han feier ballen opp i nettaket. 1-0 til de himmelblå gjestene, og ti minutter senere smalt samme mann ballen i tverrliggeren

  Middlesbrough var best i omvendte møte på CBS Arena, men Michael Carricks menn kom knapt til målsjanser i dag. Coventry var best, skapte mest, og vant svært fortjent.

  Coventry vant FA-cupen i 1987, mens Luton vant ligacupen i 1988. Finalen 27.mai blir likevel et høydepunkt for begge klubber.

  Coventry Eller Luton Til Premier League Hamer Coventry
  Coventry Var Best, Skapte Mest, Og Vant Fortjent

  Relaterte artikler

  Del artikkel

  spot_img

  Siste nytt

  Nyhetsbrev

  Få siste nytt rett i mailen