More

  Stortalentet nærmer seg Premier League

  Den mest spennende spilleren utenfor Premier League er nå et steg nærmere spill på øverste hylle. Stortalentet Alex Scott nærmer seg Bournemouth.

  At Alex Scott skulle spille i Premier League den kommende sesongen virket sikkert for de fleste. Spørsmålet i sommer har bare vært hvem det enorme stortalentet skulle bytte ut Bristol City med. Nå virker det som om Bournemouth snapper Scott rett fremfor øynene på Wolverhampton som i hele sommer har hatt den 19 år gamle spilleren øverst på ønskelisten.

  Både Bournemouth og Wolverhampton har jaktet spilleren i sommer, men har ikke før Bournemouths siste bud klart å bringe de 25 millioner pundene som Bristol City krever på bordet.

  Flere engelske medier meldte i går at Bournemouth på ny ville prøve seg. De samme melder i dag at forhandlingene har tatt store steg og at overgangen til sørkysten er nært forestående – en klubb han var på prøvespill for i enda yngre alder. Scott har spilt over 91 seniorkamper for Bristol City og endte opp med to mål og fem målgivende forrige sesong. Han ble også kåret til årets unge spiller i Championship av EFL etter sesongslutt.

  Så kan vi bare si velkommen etter når de aller største klubbene om et år eller to legger tilbyr det tredoble for å sikre seg spilleren.

  Mister stortalentet – mer hodepine for Julen Lopetegui

  Julen Lopetegui, Wolves Mister Stortalentet
  Ingen Grunn Til Å Juble Over Tapet Av Stortalentet For Julen Lopetegui.

  Wolves-manageren har uttalt seg kritisk om sommeren som har pågått på Molineux, der stjernene Ruben Neves, Nathan Collins og Raul Jimenez alle har forlatt klubben. Med en uke igjen står de kun med signeringen av Matt Doherthy som attpåtil kom gratis. Med managerens førstevalg på vei til konkurrent vil det bli spennende å se hvor lenge Lopetegui faktisk orker tingenes tilstand.

  Relaterte artikler

  Del artikkel

  spot_img

  Siste nytt

  Nyhetsbrev

  Få siste nytt rett i mailen