More

  Ryktebørsen 1. august: Johnson kan erstatte Kane

  Ryktebørsen 1. august vil naturligvis ha noen linjer om Harry Kane, akkurat som de fleste ryktebørser i juni og juli. Først kan vi imidlertid minne om noe av det som skjedde på juli måneds siste dag.

  Fabinho slo følge med tidligere lagkaptein Jordan Henderson fra Liverpool til PIF-ligaen, og helt som forventet ble Virgil van Dijk utnevnt til ny hærfører på Anfield. Fortsatt venter imidlertid Liverpool-fansen på et spillerkjøp eller tre. Klopps utvalg av midtbanespillere er som kjent ganske syltynt akkurat nå.

  Leicester kjøpte seg ny angriper, noe som fort kan komme Everton til gode. Samtidig mistet SuperLeeds enda en spiller, bare dager før det braker løs i The Championship. Alt av bekreftede overganger finner du naturligvis her.

  Ryktebørsen 1. August: Johnson Kan Erstatte Kane Mockup Nettsiden Ryktebørsen 1. August
  Ryktebørsen 1. August: Johnson Kan Erstatte Kane 7

  Apropos ligastart i The Championship, League One og League Two; natt til fredag sender vi ut 150 sider med alt om EFL-sesongen til alle våre abonnenter. Du har vel skaffet deg abo?

  Ryktebørsen 1. august, da? Her kommer den:

  Ryktebørsen 1. August Harry Kane, Tottenham
  Ryktebørsen 1. August Harry Kane, Tottenham

  En delegasjon fra Bayern er nå i den engelske hovedstaden for å forhandle om Harry Kane. Det meldes om stort sprik mellom bud og forlangende, men den tyske gigaklubben virker sikre på å nå frem. Engelske tabloider har også forberedt seg, og Nottingham Forest-angriper Brennan Johnson lanseres nå som offensiv erstatter om Harry Kane virkelig skulle ende opp i tysk Bundesliga. Dette føles fortsatt langt frem.

  Ryktebørsen 1. August: Romeo Lavia
  Ryktebørsen 1. August: Romeo Lavia

  Liverpools nylig nevnte midtbaneutfordringer skulle delvis løses gjennom kjøp av Romeo Lavia. To bud skal være sendt Southampton, men fortsatt er det ikke meldt om enighet mellom partene. I dag mener noen også å vite at Manchester United skal ha meldt seg på i kampen om 19-åringens signatur. United tegnet denne uken ny rekordavtale med Adidas, så pengene sitter kanskje noe løsere.

  Levi Colwill skal være nær enighet om ny seksårskontrakt med Chelsea. Til lett ergrelse for både Brighton og Liverpool.

  Ryktebørsen 1. August: James-Ward-Prowse, Southampton
  Ryktebørsen 1. August: James-Ward-Prowse, Southampton

  West Ham er eneste Premier League-klubb som fortsatt ikke har brukt penger denne sommeren, og etter to mislykkede bud på James Ward-Prowse skal Hammers-ledelsen ha bestemt seg for å takke nei til videre forhandlinger også om denne spilleren. West Ham har også takket nei til bud fra Inter på megafloppen Gianluca Scamacca.

  Everton har, som West Ham, slitt med å få på plass nye rekrutter i sommer. Youssef Chermiti antas å bli presentert før helgen, men en 19-årige portugiseren er neppe det endelige svaret på merseysidernes offensive utfordringer. Som nevnt tror vi Leicester-angriper Kelechi Iheanacho kan være løsningen, men intet nytt fra den fronten til morgenkaffen i dag.

  Nyopprykkede Burnley har vært offensive i sommervinduet, og flere virker på vei til Turf Moor før vinduet slamrer om en måned. Anvendelige Sacha Boey virker å kunne bli nestemann inn. Den 22-årige franskmannen kan brukes på begge backer, og også på kant. Galatasaray sies å ville kreve om lag 25 millioner pund for spilleren som også har blitt linket il Arsenal.

  Ryktebørsen 1. August: Alex Scott
  Ryktebørsen 1. August: Alex Scott

  Wolves-manager Julen Lopetegui er bakpå i overgangsvinduet, og forhandlingene om Bristol Citys ettertraktede midtbanespiller Alex Scott går tregt. Wolves har lagt bud pålydende 20 millioner pund, mens Robins-ledelsen krever £25 millioner. Her bør nok Wolves-ledelsen tre støttende til og få hanket inn spilleren før avspark. Ulvene skal også ha gitt nytt kontraktsforslag til Adama Traore, men her får de konkurranse fra Aston Villa.

  Chelsea jobber fortsatt med å finne kjøpere av Romelu Lukaku, men foreløpig har det kun tikket inn forespørsler om lån. Nå ryktes det imidlertid å finnes muligheter for byttehandel. Juventus ønsker seg Lukaku, mens Chelsea skal være klare for å Dusan Vlahovic motsatt vei.

  Mer Chelsea. Hovedstadsgiganten eller forrige sesongs nr. 12 på Premier League-tabellen, om du vil – ligger som kjent flate etter Moises Caicedo, men skal nå også ha sendt bud på Seagulls-keeper Robert Sanchez.

  Ryktebørsen 1. August. Juli: David Raya
  Ryktebørsen 1. August. Juli: David Raya

  Skal Arsenal virkelig bruke 40 millioner pund på David Raya, og gi opp prosjekt Ramsdale? Ryktene sier det finnes muligheter for så. Ingen av dem vil godta å bli andrekeeper, så dette høres voldsomt ut. Pengene til kjøpet av Raya skal nok da hentes fra salg av Folarin Balogun (som prises til nettopp £40 mill), men da høres det ut som en langt bedre idé å beholde spissen som scoret hundrevis av mål på lån i Frankrike forrige sesong.

  Vi avslutter ryktebørsen 1. august med å fortelle at Jürgen Klopp ler av ryktene om at Mbappé kan være på vei til Anfield på lån. Akkurat det var som forventet.

  Relaterte artikler

  Del artikkel

  spot_img

  Siste nytt

  Nyhetsbrev

  Få siste nytt rett i mailen