More

  Ryktebørsen 20. juli: Verdens dyreste

  Ny dag, nye spekulasjoner. Men før ryktebørsen 20.juli: noen få ord om hva gårsdagen inneholdt, i form av overganger og annen moro. Den nyopprykkede duoen Burnley og Sheffield United hentet hver sin offensive spiller, mens Leeds tettet ett av mange defensive hull gjennom kjøpet av tidligere Chelsea-forsvarer Ethan Ampadu.

  Nylig frikjente Benjamin Mendy takket for seg i Manchester City, for å fortsette karrieren med Lorient i Frankrike.

  Manchester United og Liverpool var begge involvert i sommerens første treningskamp, og begge endte opp med seier. United slo Lyon 1-0, mens Liverpool slo Nürnberg med 4-2 – etter to overtidsmål av Diogo Jota.

  Alle BEKREFTEDE transfers finner du fortsatt her

  Vi prøver en ny vri i dag, med noen ord om absolutt alle Premier League-klubber. Og for å gjøre det enklere for meg selv; vi tar det alfabetisk:

  Ryktebørsen 20. juli

  Arsenal

  Ryktebørsen 20. Juli, Mohammed Kudus
  Ryktebørsen 20. Juli: Mohammed Kudus Kan Bli En Gunner

  Tidligere Ajax-spiller Jurrien Timber imponerte som høyreback da Arsenal onsdag slo et sammenrasket MLS-lag med 5-0. Og ryktene om at enda en Ajax-spiller skal være på vei inn, setter fart i dag. Samtalene om Mohammed Kudus skal være i gang, og det kan bli inkludert spillere i bytte i en eventuell handel. Ajax krever £40 millioner for Kudus, men Arsenal håper å få prisen noe ned ved å inkludere megafloppen Nicolas Pepe i handelen.

  Aston Villa

  Leverkusen-ving Moussa Diaby skal være ønsket både av Aston Villa og en ørkenklubb, men spilleren selv sies å ønske seg Premier League-spill. Unai Emery har styrket lagt med Youri Tielemans og Pau Torres, og nå kan altså over 50 millioner bli brukt på Diaby. Villa-eierne har ingen problemer med å åpne lommeboka etter hva Emery leverte forrige sesong.

  Bournemouth

  Ryktebørsen 20. Juli: Milos Kerkez
  Ryktebørsen 20. Juli: Milos Kerkez

  The Cherries har i sommer styrket laget med Justin Kluivert og det permanente kjøpet av Hamed Traore. Nestemann inn blir den 19-årige venstrebacken Milos Kerkez. Unggutten hentes fra AZ Alkmaar for drøyt 15 millioner pund, og overgangen antas å bli bekreftet allerede i dag.

  Brentford

  Ryktebørsen 20. Juli: David Raya
  Ryktebørsen 20. Juli: David Raya

  Brentford har så langt i sommer brukt penger på sisteskansen Mark Flekken, vingløper Kevin Schade og tidligere Wolves-stopper Nathan Collins. Det virker nå å være mest fokus på å beholde spilleren man allerede har. Og de meste ettertraktede er naturligvis David Raya og Ivan Toney. Flust med klubber ligger langflate etter sisteskanse Raya, men Brentfords prisforlangende (£40 mill) har så langt skremt unna beilerne. Karantene-Toney sies å være Tottenhams førstevalg om Harry Kane – mot formodning – skulle forlate Spurs.

  Brighton

  The Seagulls har solgt Mac Allister, men samtidig styrket laget med spillere som Milner, Pedro, Dahoud og sisteskansen Verbrüggen. Fokus nå er forhandlingene med Chelsea om Moises Caicedo. Alt tyder på at den defensive midtbanespilleren forsvinner ut, men i kjent stil ender Brighton opp med imponerende profitt. Bud på £70 millioner er allerede avslått, og 10 nye pundmillioner varsles i nytt bud i dag. Drømmen om nytt lån av Levi Colwill virker ikke å gå i oppfyllelse.

  Burnley

  Ryktebørsen 20. Juli: Ian Maatsen
  Ryktebørsen 20. Juli: Ian Maatsen

  Vincent Kompany og Burnley bekreftet kjøp så sent som onsdag, da de brukte en foreløpig ukjent sum på scoringsmaskinen Zeki Amdouni. Den tidligere Basel-angriperen scoret forrige sesong syv mål i europacupen, tolv i ligaen og står med fem fulltreffere på fem kamper for det sveitsiske landslaget. Kompany håper fortsatt på ny avtale med Ian Maatsen, venstrebacken som forrige sesong bidro til opprykk på lån fra Chelsea.

  Chelsea

  Ryktebørsen 20. Juli: Moises Caicedo
  Ryktebørsen 20. Juli: Moises Caicedo

  Christopher Nkunku var av målscorerne da Chelsea onsdag kveld slo Wrexham 5-0. Chelsea har gjennom sommeren ryddet kraftig i stallen, men nyansatte Mauricio Pochettino innrømmet etter kamp at det fortsatt var i overkant mange spillere å ta hensyn til. Conor Gallagher og Ian Maatsen er av flere som fortsatt kan være på vei ut, mens det nok heller ikke er helt avgjort hva som skjer med Levi Colwill. Moises Caicedo vil nok bli kjøpt fra Brighton, men mye tyder på at Chelsea må ut med nærmere 100 millioner pund for den den defensive midtbanespilleren.

  Crystal Palace

  Ryktebørsen 20. Juli: Wilfried Zaha
  Ryktebørsen 20. Juli: Wilfried Zaha

  Palace er av flere klubber som har forhørt seg om den 20-årige Montpellier-angriperen Elye Wahi. Unggutten leverte imponerende 19 Ligue 1-scoringer forrige sesong. Flamengos offensive midtbanespiller Matheus Franca linkes også til hovedstadsklubben. Palace-fansen venter fortsatt i spenning på hva Wilfried Zaha bestemmer seg for. Driblefanten er uten kontrakt, men trener med The Eagles mens han tar stilling til tilbud om ny kontrakt på Selhurst Park, og naturligvis også tilbud fra andre klubber.

  Everton

  Ryktebørsen 20. Juli: Wilfried Gnonto
  Ryktebørsen 20. Juli: Wilfried Gnonto

  Everton er på desperat jakt etter offensive forsterkninger, men så langt har det gått trått med sommerhandelen på Goodison. Superveteran Ashley Young er i skrivende stund eneste nykommer. Det løser seg nok til slutt, og Everton sies nå å lede an i kampen om Leeds-vingen Wilfried Gnonto. Arnaut Danjuma er samtidig på vei inn, på lån fra Villarreal. Ajax-angriper Brian Brobbey og Salernitana-spiss Boulaye Dia er av dem som linkes inn. Utfordringene er at begge de sistnevnte er helt i starten av nye kontrakter med sine nåværende arbeidsgivere.

  Fulham

  Ryktebørsen 20. Juli: Aleksandar Mitrovic
  Ryktebørsen 20. Juli: Aleksandar Mitrovic

  Mye dreier seg om Aleksandar Mitrovic akkurat nå. Den serbiske måljegeren er gjenstand for bud fra ørkenligaen, og spilleren selv virker svært interessert i å sette sportslige ambisjoner til side i bytte mot mer penger. Fulham har imidlertid avslått alle bud, og satt prisforlangende til ubeskjedne 50 millioner pund. Mitrovic har svart med å si at han aldri vil spille for Fulham igjen. For øvrig er det fortsatt stor interesse for Joao Palhinha, men også her har Cottagers-ledelsen gått ut med skyhøyt prisforlangende. Fansen feirer fortsatt at Willian denne uken signerte ny kontrakt. Fulham skal også være interessert i å hente tidligere Rangers-forsvarer Calvin Bassey fra Ajax.

  Liverpool

  Ryktebørsen 20. Juli: Fabinho
  Ryktebørsen 20. Juli: Fabinho

  Hektisk transferaktivitet i Liverpool, som de fleste nok har fått med seg. De røde vant onsdag kveld 4-2 mot Nürnberg, men mest fokus før og etter kamp var på at bud pålydende 12 millioner pund for Jordan Henderson var akseptert. Fabinho er også på vei ut, og da begynner Liverpools midtbane for alvor å skrante – selv med Mac Allister og Szoboszlai som nyankomne. Midtbanespillere må nå inn, og aller mest haster det med en defensiv ballvinner. Om lag 85 spillere har blitt linket inn bare i løpet av den siste uka, med Kalvin Phillips, Marco Veratti og Cheick Doucouré som de ferskeste.

  Luton Town

  Ryktebørsen 20. Juli, Marvelous Nakamba
  Ryktebørsen 20. Juli, Marvelous Nakamba

  Marvelous Nakamba var en kjempesuksess på lån fra Aston Villa forrige sesong, og alt tyder på at 29-åringen denne uken blir presentert som fjerde permanente nykommer siden opprykket. Midtbanespiller Tahith Chong (Birmingham), sisteskansen Mads Andersen og tidligere Rotherham-angriper Chiedozie Ogbene er allerede innlosjert på Kenilworth Road. Wolves-backen Ryan Giles tippes også å bli en Hatter før Town Premier League-debuterer.

  Manchester City

  Ryktebørsen 20. Juli: Josko Gvardiol
  Ryktebørsen 20. Juli: Josko Gvardiol

  Trippelvinner City virker å gjøre kroatiske Josko Gvardiol til verdens dyreste forsvarsspiller. Bud på rundt 85 millioner pund sies å være akseptert av Leipzig-ledelsen, og 21-åringen har for lang tid siden kommet il enighet om personlige betingelser med den regjerende mesteren. Riyad Mahrez virker å forsvinne til ørkenen, og Barcelona-ving Raphinha tippes å kunne bli erstatteren. Fortsatt usikkert hva som skjer med Kyle Walker, men hurtigtoget er ønsket med videre – og følelsen er at høyrebacken gyver løs på ny sesong i himmelblått.

  Manchester United

  Ryktebørsen 20. Juli: Rasmus Højlund
  Ryktebørsen 20. Juli: Rasmus Højlund

  Erik ten Hag er fortsatt ikke i mål med sommerens kjøp og salg. Andre Onana blir klubbens neste keeper, og offisiell bekreftelse på overgangen fra Inter bør kunne komme i dag. David de Gea ha som kjent takket for seg, mens Dean Henderson nok ender opp i Nottingham Forest – denne gang på permanent basis. En spiss skal også handles, og fortsatt antas valget å falle på Atalantas unge danske Rasmus Højlund. Marcus Rashford har signert ny langtidskontrakt, mens Harry Maguire både har mistet kapteinsbindet og er på vei ut. Midtstopperen blir linket til både West Ham og Everton. Sofyan Amrabat er av dem som fortsatt blir linket inn.

  Newcastle

  Ryktebørsen 20. Juli: Harvey Barnes
  Ryktebørsen 20. Juli; Harvey Barnes

  Sandro Tonali er fortsatt Newcastles eneste tunge forsterkning denne sommeren, men allerede i dag kan neste storfisk bli presentert. Harvey Barnes meldes på vei til legesjekk, og alt tyder på at Leicester-vingen blir å se på St. James’ Park den kommende sesongen. Leicester antas å bli betalt med nærmere 40 millioner pund. Barnes inn betyr med stor sannsynlighet at Allan Saint-Maximin forsvinner ut. Da sannsynligvis til samme type eierskap, i ørkenen.

  Nottingham Forest

  Ryktebørsen 20. Juli; Dean Henderson
  Ryktebørsen 20. Juli; Dean Henderson

  Som forventet mange ut, men foreløpig beskjedent med spillere inn til Forest i sommer. Permanent kontrakt til forrige sesongs Newcastle-lån Chris Wood er faktisk det eneste som så langt har skjedd på City Ground. Det er imidlertid bare snakk om tid. Dean Henderson og Donny van de Beek er begge ønsket fra Manchester United, mens Chelseas Callum Hudson-Odoi også meldes å stå høyt på ønskelista hos skogvokterne. Brennan Jonson jakte av blant annet Aston Villa, men det må være lov å håpe at den lokale helten blir værende.

  Sheffield United

  Ryktebørsen 20. Juli: Iliman Ndiaye
  Ryktebørsen 20. Juli: Iliman Ndiaye

  The Blades har styrket seg etter opprykket, og foreløpig siste nykommer ble presentert så sent som onsdag. Allsvenskans toppscorer Beni Traore ble hentet fra Häcken for fire millioner pund, og ivorianeren meldte i sitt første intervju at han gledet seg til å samarbeide med Iliman Ndiaye på topp. Dette kan imidlertid by på problemer, da Ndiaye er sterkt ønsket av Marseille. Traore pakker fortsatt sakene i Sverige, mens Ndiaye spilte én omgang da det onsdag kveld endte målløst i treningskamp mot Estoril i Portugal. Yasser Larouci og Anis Slimane fikk der begge sin debut.

  Tottenham

  Ryktebørsen 20. Juli, Conor Gallagher
  Ryktebørsen 20. Juli, Conor Gallagher

  Nyansatt Tottenham-manager Ange Postecoglou har oversett en forholdsvis innholdsrik overgangssommer. Snaut 50 pundmillioner ble brukt på kjøpet av James Maddison, 20 ble brukt på sisteskansen Guglielmo Vicario fra Udinese, mens det totalt er betalt nærmere 70 millioner pund for de permanente kjøpene av Dejan Kulusevski og Pedro Porro. Manor Solomon ankom på free transfer, mens salget av Harry Winks til Leicester ga 11 millioner pund inn på konto. Ivan Toney lanseres som erstatter om Harry Kane mot formodning skulle ende opp i Bayern. Spurs meldes også interessert i Conor Gallagher, mens både Giovani Lo Celso og Davinson Sanchez virker på vei ut.

  West Ham

  Ryktebørsen 20. Juli: Armando Broja
  Ryktebørsen 20. Juli: Armando Broja

  Salget av Declan Rice ga over 100 pundmillioner inn på konto, men i tillegg til spiss må det da også hentes en erstatter for den engelske landslagsmannen. Flust med midtbanespillere har blitt nevnt å være aktuelle. Joao Palhinha, Denis Zakaria, Djibril Sow og Edson Alvarez er av dem som har blitt linket inn, men verdt å huske at Moyes allerede har en spiller i troppen som kan ta jobben, i form av Flynn Downes. Flere ansikter må uansett inn, og en måljeger står garantert på blokka. Chelseas Armando Broja virker akkurat nå å være mest aktuell.

  Wolverhampton

  Ryktebørsen 20. Juli: Alex Scott
  Ryktebørsen 20. Juli; Alex Scott

  Wolves har solgt stopperduoen Nathan Collins og Conor Coady, mens Max Kilman fortsatt også kan slå følge ut dørene på Molineux. Ruben Neves er som kjent også borte. Matt Doherty er på vei tilbake etter middels fruktbart opphold i Atletico, men Julen Lopetegui trenger fortsatt flere forsterkninger i alle ledd. En midtstopper må inn, en arvtaker for Neves likeså, mens ulvene som kjent scoret færrest mål av samtlige Premier League-klubber forrige sesong. Midtbanetalentet Alex Scott er ønsket fra Bristol City, mens Fulham-stopper Tosin Adarabioyo og West Ham-forsvarer Aaron Cresswell også meldes på blokka. Forrige sesongs spisskjøp Sasa Kalajdzic skadet seg 45 minutter inn i debuten, men var denne uken tilbake i aksjon for første gang etter kneproblemene.

  Fortsatt ikke skaffet deg abonnement på Norges eneste sport- og spillavis? Det er nå bare to uker til vi sender ut vår første av to spesialutgaver med alt om ligastarten i England. Og ja, vi tar for oss alle fire divisjoner!

  Relaterte artikler

  Del artikkel

  spot_img

  Siste nytt

  Nyhetsbrev

  Få siste nytt rett i mailen