More

  Ryktebørsen 7. august

  Den engelske sesongen er endelig i gang, med fulle runder unnagjort i The Championship, League One og League Two. Søndag ble det også tatt et skags avspark for Premier League-sesongen, da Arsenal utnyttet overtidsminuttene til å stjele Community Shield-tittelen fra Manchester City. Godt for moralen i Gunners-laget, bare dager før første runde i Premier League. Før vi dundrer gjennom ryktebørsen 7. august, kjører vi en påminnelse:

  Vår 160-siders EFL-spesial ble sendt ut fredag morgen, og kommende fredag morgen er det altså et like innholdsrikt Premier League-magasin som ligger klart. Bli abonnent i dag, så får du umiddelbart tilgang til dem begge.

  Nat Phillips

  Ryktebørsen 7. August, Nat Phillips
  Ryktebørsen 7. August, Nat Phillips

  *Nat Phillips har kultstatus blant Liverpool-supportere, men veien frem til førsteelleveren på Anfield er lang. Midtstopperen er ønsket av flere Championship-klubber, og Leeds United sies å stå aller lengst frem i køen. Phillips forsvinner med stor sikkerhet ut, men om det blir å lån eller et permanent salg gjenstår å se. Leeds har mistet flust med spillere siden nedrykket, mens Ethan Ampadu og Karl Darlow så langt er eneste nykommere. Leeds reddet med nød og neppe ett poeng i sesongdebuten søndag, og forsterkninger trengs.

  Kasper Shmeichel

  Ryktebørsen 7. August, Kasper Schmeichel
  Ryktebørsen 7. August, Kasper Schmeichel

  *Kasper Schmeichel kan være på vei tilbake til Premier League. Den danske keeperhelten forlot Leicester til fordel for solfylte Nice før forrige sesong, men Nottingham Forest skal være svært interessert i å hente 36-åringen tilbake. Schmeichel kan være interessert i klubbskifte, da Nice virker å skulle satse på polske Marcin Bulka som ny førstekeeper. FC København skal også ha vært i kontakt med sisteskansen, for en eventuell retur til Danmark.

  Mo Salah

  Ryktebørsen 7. August, Mo Salah
  Ryktebørsen 7. August, Mo Salah

  *Mo Salah er naturligvis ønsket av PIF, og mandag går det rykter om at Liverpools egyptiske angriper skal være ønsket hentet fra Liverpool for drøyt 50 millioner pund. 31-åringen skal samtidig være lovet latterlige 155 millioner pund for en toårskontrakt. Ikke til å undres over Jürgen Klopps bekymring over at Saudi-vinduet stenger etter det engelske. 32-årige Kevin De Bruyne er også av spillerne over 30 år som vil bli lokket med gyllen pensjon neste sommer.

  David Raya

  Ryktebørsen 7. August, David Raya
  Ryktebørsen 7. August, David Raya

  *Arsenal vant Community Shield, og da mye takket være to gode overtidsredninger av Aaron Ramsdale. Arsenal-keeperen viste imidlertid igjen bevis for at han ikke er like trygg med føttene som hendene, og det var også denne gang noen nestenulykker. Kjøp av en keeperutfordrer vil trolig bli gjort, og forhandlingene om Brentfords David Raya skal være godt i gang. Brentford krever 40 millioner for sin burvokter, mens Arsenals første bud skal lyde på drøyt halvparten. Da ender vi vel nærmere 30. Matt Turner meldes samtidig på vei til City Ground, men kjøpet av Raya blir trolig finansiert gjennom å selge Folarin Balogun til Inter.

  Tosin Adarabioyo

  Ryktebørsen 7. August, Tosin Adarabioyo
  Ryktebørsen 7. August, Tosin Adarabioyo

  *Fulham-forsvarer Tosin Adarabioyo er ønsket av Tottenham, men spilleren selv sies å heller ville slå til på tilbud fra Monaco. Ryktene stammer imidlertid fra en særs upålitelig engelsk tabloid på tre bokstaver, og må tas med en spade salt.

  Dominic Solanke

  Ryktebørsen 7. August, Dominic Solanke
  Ryktebørsen 7. August, Dominic Solanke

  *West Ham sliter tungt med å få på plass spillerkjøp i sommer, og siste nytt er at hovedstadsklubben skal ha fått blankt nei på en henvendelse for Bournemouth-angriper Dominic Solanke. 25-årige Solanke har notert seg for 53 ligascoringer på 161 kamper etter overgangen fra Liverpool i 2019. West Ham er også fortsatt i forhandlinger med Ajax om Edson Alvarez, men partene har ikke kommet til enighet om en passende overgangssum.

  Aaron Ramsey

  Ryktebørsen 7. August, Aaron Ramsey
  Ryktebørsen 7. August, Aaron Ramsey

  *Burnley har sendt et andre bud på Aston Villas 20-årige midtbanespiller Aaron Ramsey. Vincent Kompany og The Clarets, som møter Manchester City i sesongdebuten til helgen, skal ha budt 12 millioner for den offensive midtbanespilleren. Burnley skal også være interessert i å låne Manchester Uniteds 20-årige venstreback Alvaro Fernandez. Spanjolen har fortsatt ikke spilt ligafotball for United, men spilte forrige sesong 39 kamper på lån i Preston North End.

  Cesare Casadei

  Ryktebørsen 7. August, Cesare Casadei
  Ryktebørsen 7. August, Cesare Casadei

  *Leicester snudde 0-1 til 2-1-seier hjemme mot Coventry i sesongpremieren, men fortsatt jaktes det forsterkninger på King Power Stadium. Chelseas midtbanespiller Cesare Casadei er ønsket på lån, og kan bli nestemann inn. Den italienske 20-åringen avsluttet forrige sesong på lån i Reading.

  Mohammed Kudus

  Ryktebørsen 7. August, Mohammed Kudus
  Ryktebørsen 7. August, Mohammed Kudus

  *Brighton og Ajax er enige om en passende overgangssum for Mohammed Kudus, men spilleren har fortsatt ikke forhandlet frem personlig kontrakt med Premier League-klubben. Brighton venter også på nytt fremstøt fra Chelsea for Moises Caicedo, men alt tyder på at den defensive midtbanespilleren havner på Stamford Bridge før vinduet stenger. Caicedo var ikke i troppen da Brighton søndag spilte 1-1 mot Rayo Vallecaono. Sommerkjøpet Joao Pedro scoret der Brightons mål på straffe.

  Micky van de Ven

  Ryktebørsen 7. August, Micky Van De Ven
  Ryktebørsen 7. August, Micky Van De Ven

  *Harry Kane scoret fire mål da Tottenham søndag slo Shaktar Donetsk 5-1, og det har vært stille rundt den bebudede overgangen til Bayern etter at tyskerne fredag satte deadline for budet på den målmaskinen. På tribunen satte for øvrig Micky van de Ven, og alt tyder på at Wolfsburg-forsvareren blir presentert som ny Tottenham-spiller mandag eller tirsdag.

  Tyler Adams

  Ryktebørsen 7. August, Tyler Adams
  Ryktebørsen 7. August, Tyler Adams

  *Tyler Adams er fortsatt skadet, og var ikke på banen for Leeds mot Cardiff søndag. Den amerikanske midtbanespilleren står på blokka i både Chelsea og Aston Villa, og skal ha en utkjøpsklausul på 20 millioner pund som ble aktivert etter nedrykket. Leeds har uansett erstatter klar i egen tropp. 17-årige Archie Gray var av banens dominerende spillere da det endte 2-2 på Elland Road i ligaåpningen i går.

  Youssef Chermiti

  Ryktebørsen 7. August, Youssef Chermiti
  Ryktebørsen 7. August, Youssef Chermiti

  *Everton virker endelig å ha skaffet seg offensiv forsterkning, når det nå meldes om enighet mellom Sporting og Premier League-klubben angående kjøp av Youssef Chermiti. 19-åringen har gått gradene å yngre portugisiske landslag, og fikk sin ligadebut for Sporting så sent som i januar i år.

  Romeo Lavia

  Ryktebørsen 7. August: Romeo Lavia
  Ryktebørsen 7. August: Romeo Lavia

  Liverpool håper fortsatt å få kjøpt Romeo Lavia fra Southampton. midtbanespilleren var ikke på banen for Southampton mot Sheffield Wednesday, og ungguttens fremtid vil ganske sikkert bli avgjort denne uken. Liverpool er i behov av midtbanespillere, men en opptur er det i alle fall at både Stefan Bajcetic og Thiago Alcantara nå er tilbake i full trening.

  Relaterte artikler

  Del artikkel

  spot_img

  Siste nytt

  Nyhetsbrev

  Få siste nytt rett i mailen