More

  Community Shield: Arsenal tok første stikk

  Innbytter Cole Palmer var på god vei til å bli matchvinner i dagens Community Shield-finale på Wembley, men i niende tilleggsminutt kom utlikningen som ødela ungguttens drøm.

  Noen nestenulykker fra begge lags keepere, og noen svidde store muligheter fra Kai Havertz, var det nærmeste man kom scoring i en stillestående showkamp på Wembley, før Palmer viste seg frem.  

  Community Shield, Cole Palmer
  1-0; Cole Palmer Satte Fart I Finalen, Med Sin Flotte 1-0-Scoring. Det Holdt Imidlertid Ikke Helt Inn

  Palmer viste ro og beherskelse, da han fra hjørnet av sekstenmeteren skrudde ballen utagbart opp i Aaron Ramsdales høyre kryss.

  Cole Palmer (21 år og 92 dager) ble dermed yngste målscorer i en Community Shield-finale siden Cesc Fabregas for Arsenal mot Chelsea i 2005. Haaland gikk på sin side målløs av banen i sin sjette kamp på rad. Så får vi se når alvoret neste helg tar til mot Burnley på Turf Moor.

  Martin Ødegaard
  Community Shield: Arsenal Tok Første Stikk 4

  Martin Ødegaard var av de bedre på banen, med noen tekniske lekkerbiskener og avdriblinger som ingen gjorde etter ham. Det var imidlertid langt mellom de store mulighetene for begge lag, før Kevin de Bruyne- og Cole Palmers entré etter en time. Det løsnet som forventet noe etter scoringen, da City minutter etter å ha feiret ferdig leverte to gode avslutninger. Både Phil Foden og Rodi ble imidlertid stoppet av Ramsdale.

  De mange tilleggsminuttene virket ikke å være nok for Arsenal, men elleve minutter på overtid fikk Arsenal sin utlikning. Innbytter Leandro Trossard sendte avgårde en lompe fra sekstenmeteren, men strømpetreffet gikk via City-forsvarer Manuel Akanji, utmanøvrerte City-keeperen, og vipps så var det duket for straffekonkurranse.

  Ødegaard scoret på Arsenals første, mens Kevin de Bruyne traff tverrliggeren med Citys første fra ellevemeteren. Arsenal-spillerne fulgte sin kapteins eksempel, og da Rodris svake avslutning ble reddet av Ramsdale var det over. City tapte sin tredje strake Community Shield-finale.

  Martin Ødegaard, Community Shield
  Community Shield: Arsenal Tok Første Stikk 5

  Det var lavt tempo og middels kvalitet i dagens showkamp, i motsetning til kampene vi tidligere i dag så fra The Championship. Leeds snudde da 0-2 til 2-2 og poeng hjemme mot Cardiff, etter at Leicester hadde snudd 0-1 til seier hjemme mot Coventry.

  Relaterte artikler

  Del artikkel

  spot_img

  Siste nytt

  Nyhetsbrev

  Få siste nytt rett i mailen