More

  Engelsk ligastart: 300 sider spesialavis!

  Vår 150-siders spesialutgave om sesongen i The Championship, League One og League Two lå klar før avspark fredag, og denne fredagen er det altså tid for like innholdsrik spesialutgave om sesongåpningen i Premier League. Vi byr altså totalt på 300 sider om engelsk ligastart!

  Bestill ditt abonnement nå, og få umiddelbar tilgang!

  Alle 92 klubber i de fire øverste divisjonene er dermed tatt på alvor, og i tillegg til analyser av klubbene byr vi naturligvis på tabelltips, spillerstaller, terminlister, TV-oversikt, skadelister før runden, komplette overgangslister, tabeller, resultater… og Norges beste oddstips da, selvfølgelig.

  I tillegg til alt om engelsk ligastart, har vi i fredagens utgave også alt du trenger vite om sesongstarten i La Liga, og naturligvis også det du trenger om Eliteserien og OBOS-runden.

  Avisen er tilgjengelig på nettsiden hver fredag morgen, og her finner du også arkiv for tidligere aviser.

  Engelsk Ligastart
  Engelsk Ligastart: 300 Sider Spesialavis! 2

  Norges eneste sport- og spillavis har holdt det gående siden 1947, året før Norsk Tipping så dagens lys, og vi er nå heldigitale. Dette betyr også at det aldri vil være forsinkelser. Avisen ligger der når du tar din første kaffekopp fredag morgen. Det kan du sette penger på!

  Relaterte artikler

  Del artikkel

  spot_img

  Siste nytt

  Nyhetsbrev

  Få siste nytt rett i mailen