More

  Caicedo til Liverpool for £110 millioner

  Liverpool har blitt enige med Brighton om rekord-overgang for midtbanedynamoen Moises Caicedo.

  Liverpool har brukt store deler av sommeren på rive seg i håret av eiernes manglende handlekraft på overgangsmarkedet. Visst har Alexis Mac Allister og Dominik Szoboszlai tilført etterlengtede, nye krefter og midtbanen. Men, etter å ha vinket farvel til Fabinho, Jordan Henderson, James Milner, med flere, har ikke det vært i nærheten av å nok for å tilfredsstille kvalitetsbehovet på midtbanen.

  Caicedo
  Det Har Blitt Ryddet Kraftig Opp I Liverpools Midtbanerekker Denne Sommeren. Fabinho Er Blant De Som Er Borte.

  Brightons Moises Caicedo har stått aller øverst på ønskelisten når man har fantasert om eventuell Fabinho-erstatter. Nå ser fansens, og Klopps, drømmer ut til å gå i oppfyllelse. The Athletic kunne nemlig i natt melde at Liverpool har vunnet budkrigen om den 21 år gamle midtbanedynamoen på sørkysten.

  Caicedo blir rekordkjøp

  Den normalt sett svært pålitelige avisen skriver at Brighton lot Liverpool og Chelsea legge inn hvert sitt maks-bud på midtbaneankeret, og satte deadline til midnatt engelsk tid. Og det var scouserne som la inn det høyeste budet på hele £110 millioner, ti millioner over londonernes bud.

  Caicedo
  Moises Caicedo Kan Bli Liverpool-Spiller Allerede Fredag, Skriver The Athletic.

  Dermed blir Moises Caicedo etter alle solemerker Liverpool-spiller i løpet av fredag, og er høyaktuell til å debutere for Klopps menn sammen med tidligere rekkekamerat Mac Allister, når Liverpool sesongpremierer mot nettopp Chelsea søndag.

  Liverpool-fansen våknet opp til denne drømmenyheten fredag morgen.

  The Athletics David Ornstein pleier å ha kildene sine i orden, og det er dermed god grunn til å tro at Caicedo blir Liverpool-spiller i løpet av helgen. 21-åringen blir i så fall de helrødes dyreste signering noensinne. Den foreløpige rekordholderen er Darwin Núñez som ankom Anfield fra Benfica for £85 millioner i fjor sommer. Nå velger altså Liverpool å bruke tresifret antall pundmillioner for én enkelt spiller for første gang i klubbens historie.

  Tipsbladet har i dag, fredag, sluppet vår 184 siders fullstappede ligastart-spesial. Her finner du ALT du trenger vite om sesongstart i Premier League, La Liga og Ligue 1. Vi gir deg også full oversikt over Eliteserien og OBOS-ligaen her hjemme, komplett dekning av EFL-runden, og nasjonens beste oddstips. Bli abonnent i dag og få tilgang på vårt største magasin noensinn!

  Relaterte artikler

  Del artikkel

  spot_img

  Siste nytt

  Nyhetsbrev

  Få siste nytt rett i mailen