More

  Harry Kane har takket ja til Bayern

  Etter endeløse spekulasjoner virker Harry Kane nå å ende opp som Bayern München-spiller. Normalt pålitelige kilder melder i morgentimene at Tottenhams storscorer har akseptert avtalen som onsdag ble gjort mellom Bayern og Tottenham, og at han i dag setter seg på flyet til Tyskland.

  Klubbene kom etter en snau håndfull bud frem til en overgangssum pålydende 100 millioner euro, og nå har altså Kane selv bestemt seg. Ikke akkurat som tippet/ønsket i bloggen vi produserte sent i går kveld.

  Harry Kane er tidenes toppscorer i Tottenham, og med kort vei frem til tittelen som tidenes toppscorer også i Premier League totalt. Med fireårskontrakt i Bayern virker det imidlertid å bli lang vei frem til Alan Shearer.

  Harry Kane
  Ingen Over, Ingen Ved Siden: Premier League Blir En Attraksjon Fattigere Når Harry Kane Skal Jage Pokaler I Tyskland

  Ryktene om Harry Kane har tatt atskillig spalteplass i sommer, og de neste ukene av overgangsvinduet vil da ganske sikkert bli brukt på spekulasjoner om hvem som skal overta hans plass i Spurs-laget. Romelu Lukaku er av dem som nevnes allerede nå.

  Vår Premier League-spesial (på ubeskjedne 184 sider) ble gjort tilgjengelig i natt, og der er naturligvis Kane naturlig nok fortsatt registrert som Tottenham-spiller. Overgangen er fortsatt ikke bekreftet, og når den eventuelt blir det – så vil du finne den her – sammen med sommerens alle bekreftede transfers.

  Der virker også Moises Caicedo å havne, etter at Liverpool i natt vant frem med monsterbud på Brighton-spilleren.

  Harry Kane, Tipsbladets Premier League-Spesial
  Harry Kane Har Takket Ja Til Bayern 3

  Harry Kane ut av laget

  Siste frist før innlevering av Fantasy-lag er i ettermiddag. Har du husket å fjerne Kane fra laget ditt? Finn tips og triks til alternativer her.

  Relaterte artikler

  Del artikkel

  spot_img

  Siste nytt

  Nyhetsbrev

  Få siste nytt rett i mailen