More

  Premier League: Spesiell søndag

  Dette er en eksklusiv artikkel. Kun abonnenter har tilgang.

  Vennligst abonner for å låse opp dette innholdet.
  *Betalingskort må benyttes ved bestilling.

  Syv av ti kamper i sesongens første Premier League-runde er unnagjort. Manchester City, Fulham og Crystal Palace har sørget for tre borteseirer, mens sesongens første poengdeling kom i oppgjøret mellom Bournemouth og West Ham. Lørdagskvelden ble avsluttet i Newcastle, der hjemmelaget – anført av en strålende opplagt Alexander Isak – banket Aston Villa med hele 5-1. Helt i tråd med lørdagens foreslåtte spilltips.

  Premier League: Alexander Isak
  Premier League: Spesiell Søndag 6

  To nye kamper i dag, før runden avsluttes med Manchester United – Wolves mandag kveld.

  Tung søndag for Spurs-fansen

  Dagens to bataljer i London blir begge spesielle. Brentford får først besøk av Tottenham, og der ankommer altså Spurs uten sin tidligere kaptein og toppscorer Harry Kane. Den engelske landslagsangriperen både signerte og debuterte for Bayern München i går kveld, da det endte med 0-3-tap mot RB Leipzig den tyske supercupen.

  Les også: League One; Pompey viste muskler

  Premier League: Spesiell Søndag Harry Kane Premier League
  Debut: Thomas Tuchel Gir De Siste Instruksjoner Før Harry Kane Gjør Sin Bayern-Debut

  På Stamford Bridge dukes det for knokkelkamp mellom to rivaler. Begge lags eiere vil være ringside, og stemningen vil være spesiell etter de siste dagers kamp om å få kjøpe Brightons midtbanespiller Moises Caicedo. Chelsea virker å ende opp som vinner av akkurat den kampen, men på banen er det nå lenge siden det ble noen avgjørelse mellom disse to kamphanene.

  Les også: Endelig for Notts County

  Dagens kamper i Premier League:

  Premier League: Totteham-Fans
  Protestene Var Tydelige Også Sist Tottenham Møtte Brentford

  Brentford – Tottenham

  Gtech Community Stadium
  Søndag 15.00
  Premier League

  Odds fra Norsk Tipping: 2,65 – 3,50 – 2,45
  Tips: H

  Premier League: Ben Mee, Brentford
  Hjemmefavoritt: Ben Mee Og Brentford Slo Tottenham 3-1 I Mai

  Brentford leverte en kanon forrige sesong. Det ble seirer mot både Manchester United og Liverpool, og mot tittelvinner City slo man like godt til med dobbeltseier. Thomas Frank sitter trolig tryggere enn noen andre managere i Premier League. Ivan Toneys lange karantene og det nært forestående salget av David Raya gir imidlertid utfordringer. Mark Flekken, som tidlig i sommer ble hentet fra Freiburg, vokter målet i dag. Nathan Collins, midtstopperen som har ankommet fra Wolves, står også klar til å debutere. The Bees tapte bare 2 (Newcastle og Arsenal) av 19 hjemmekamper forrige sesong. Ledet også 2-0 mot Tottenham, men Kane og Højbjerg sikret Tottenham poeng. Slo imidlertid Spurs 3-1 på bortebane i mai.

  Ange Postecoglou har fått den tunge oppgaven med å få orden på Tottenham, og det må han altså klare uten Harry Kane – som lørdag både signerte og debuterte for Bayern München. James Maddison er solid forsterkning på midten, men det handler samtidig mye om å få mer ut av spillerne man tidligere har brukt store penger på, som Richarlison. Maddison, Micky van de Ven og sisteskansen Guglielmo Vicario står alle klare til å debutere, men Rodrigo Bentancur og Ryan Sessegnon er begge skadet. Tottenham har scoret mål i alle sine siste tolv Premier League-kamper, men igjen; Kane – som forrige sesongs scoret 43 % av Tottenhams mål – er nå borte. Heung-min Son er lagets nye kaptein.

  Chelsea – Liverpool

  Stamford Bridge
  Søndag 17.30
  Premier League

  Odds fra Norsk Tipping: 2,80  – 3,60 – 2,30
  Tips: U

  Premier League; Diogo Jota
  Chelsea – Liverpool: Diogo Jota Og Reece James Gjør Seg Klare Til Sesongens Første Premier League-Batalje På Stamford Bridge

  Mauricio Pochettino har takket ja til én av Europas vanskeligste jobber. Milliarder er det siste året brukt på en tropp som i sommer er ryddet kraftig i. Mye daukjøtt, men også enormt med rutine har forsvunnet ut. Minimalt med PL-erfaring blant nykommerne gjør dette til et uvisst prosjekt. Christopher Nkunku og Nicolas Jackson er hentet for å score mål, men førstnevnte er allerede skadet. Forsvarsduoen Wesley Fofana og Benoit Badiashile er også ute av spill. Chelsea har ikke vunnet noen av sine siste åtte hjemmekamper i alle turneringer, og forrige sesong vant laget bare én av 19 kamper mot lagene som endte på øvre tabellhalvdel. Flere debutanter står klare, men Kepa virker å få keeperplassen foran nyankomne Robert Sanchez.

  Alexis MacAllister og Dominik Szoboszlai er spennende nykommere i Liverpool, men etter salgene av Fabinho og Henderson er Liverpools midtbane ekstremt sårbar. Flust med offensive alternativer, men Klopp må som snarest hente defensiv dekning. Thiago Alcantara og Stefan Bajcetic er begge på vei tilbake etter skader, men ingen av dem rekker dagens kamp. Siste seks mot Chelsea har endt uavgjort, og de siste fire har sågar endt 0-0. Klopps utvalgte tapte hele åtte bortekamper forrige sesong, like mange som de tapte på de tre foregående sesongene totalt. Hadde imidlertid en god vårsesong, og står nå med elleve strake ligakamper uten tap. Håper å slippe å få se Chelsea presentere Moises Caicedo i dag.

  Relaterte artikler

  Del artikkel

  spot_img

  Siste nytt

  Nyhetsbrev

  Få siste nytt rett i mailen