More

  League Two: Endelig for Notts County

  I en dramatisk kamp på Meadow Lane tok Notts County sine tre første poeng i League Two etter opprykket

  Over 12 000 tilskuere hadde møtt opp til The Magpies sin første hjemmekamp i The Football League siden 2019, og for en kamp de ble vitne til.

  Etter 1-5 i seriepremieren og et nytt tap mot Lincoln i ligacupen i midtuken var det en spillesugen gjeng som entret matten. Til tross for den gode starten var det gjestene Grimsby som tok føringen ved Danny Rose etter knappe halvspilt førsteomgang. John Bostock utlignet bare for å se Grimsby ta føringen syv minutter på overtid i førsteomgang. Men andreomgangen tilhørte Notts County som snudde kampen med to vakre scoringer – den ene litt heldig, den andre med perfeksjon på venstrekanten av Jodi Jones – som du kan se under. Med 3-2 seier og tre poeng kan moroa starte i League Two.

  Seier nummer to i 2023

  Forest Green stod med en stakkarslig trepoenger i ligasammenheng i 2023. Sjokkseieren over Sheffield Wednesday i mars begynner også å bli en god stund siden. Mathew Stevens var med på forrige opprykk fra League Two, og i dag ble han den store helten da Forest Green slo Harrogate 1-0 på bortebane. En strålende opptur for klubben og deres nye manager, David Horseman. Dette var også laget første seier på bortebane siden seriepremieren forrige sesong.

  Opptur ble det også for Newport-laget som er tippet i bunnen denne sesongen. Laget har mistet flere spillere i sommer, men i dag var det lite som tydet på det når Doncaster ble knust hele 4-0 i Wales. Donny på sin side har fått en trå start under deres nye manager Grant McCann. Null poeng med den sommeren de hadde. Eller trodde de hadde.

  Les også: Oppsummering av League One-runden

  Kostbare straffemisser.

  Wimbledon kunne stått med seks poeng på to kamper, men må nøye seg med to. I åpningsrunden misset Ali Al Hamadi straffespark i oppgjøret som endte 0-0. I dag fikk han en ny mulighet fra straffemerket da Wimbledon fikk straffe på stillingen 1-0 til Wrexham. Al Hamadi gikk frem denne gang også, men Ben Foster reddet. Med ni minutter igjen fikk hjemmelaget nok en straffe. Nå var det James Tilley som tok ansvar, og det resulterte i scoring. Dermed endte det 1-1 og Wrexhams første EFL-poeng på over et tiår. For Wimbledon ser det spillemessig veldig bra ut, men de trenger å øve på straffespark. Og gjerne finne ut hvordan de kan score på andre måter også.

  Tipsene gikk inn takket være Gillingham og Milton Keynes

  Før runden gikk favoritten til Milton Keynes og luringen til Gillingham til henholdsvis 1.80 og 2.00 i odds hjemme mot Tranmere og Accrington. Begge lag kjempet til seg tre poeng med hver sin 1-0 seier. Mohamed Eisa og Ashley Nadesan sørget for scoringene for hvert sitt mannskap. De to lagene er sammen med Barrow de eneste som står med full pott etter to serierunder i League Two.

  Resultater League Two

  • Wimbledon 1-1 Wrexham
  • Barrow 2-1 Sutton
  • Milton Keynes 1-0 Tranmere
  • Gillingham 1-0 Accrington
  • Notts County 3-2 Grimsby
  • Harrogate 0-1 Forest Green
  • Salford 1-1 Crawley
  • Swindon 2-2 Crewe
  • Walsall 2-1 Stockport
  • Newport 4-0 Doncaster
  • Bradford 2-1 Colchester
  • Mansfield 3-0 Morecambe

  Allerede på tirsdag er det klart for ny serierunde. Alt om runden får du på Tipsbladet.no før kampstart, med nye tips med på kjøpet selvsagt.

  Relaterte artikler

  Del artikkel

  spot_img

  Siste nytt

  Nyhetsbrev

  Få siste nytt rett i mailen